DuaBenim için dua edermisiniz
Kurana el basmakta ne varki yemin etmiş oluyor yeminini bozarsa kefaretini öder biter bu kurana el basma olayını neden bu kadar gözümüzde büyütüyoruz anlamıyorum adam en büyük günahlardan birini işlemiş (olaya dini olarak yaklaşıldığı için söylüyorum) zina yapmış kurana basmasına mı inanıyorsunuz Allah aşkınaHepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
Ki onun da dinde yeri yok. Yemin birşeylere el basmakla, ya da birşeylerin üzerine edilemez. Edilen de yemin sayılmaz. Yemin olabilmesi için belli kelimeler sırayla söylenmeli. "Vallahi billahi tallahi" gibi. Haa onun da öyle ahım şahım bir bağlayıcılığı yok. Birkaç gün oruç ya da bir kurbanla dinen affedilen bir günah.Kurana el basmakta ne varki yemin etmiş oluyor yeminini bozarsa kefaretini öder biter bu kurana el basma olayını neden bu kadar gözümüzde büyütüyoruz anlamıyorum adam en büyük günahlardan birini işlemiş (olaya dini olarak yaklaşıldığı için söylüyorum) zina yapmış kurana basmasına mı inanıyorsunuz Allah aşkına
haklarını yemeyelim çocuklarının üzerine de yemin ediyorlarVe bu halti yiyenlerin hepsi istisnasiz kurana el basiyor
değişir tabiBizler yemeyiz de konu sahibi esini sevdigi icin adama inanmak istiyordur muhtemelen. Cocuk olunca hersey degisebilir diye de dusunuyor olabilir.
Eşiniz e söyleyin telefonu versin ama vermiyor da kusura bakmayın ama daha çok hatlar yemiş ve sizi dusunmeyip canınız yanacak şekilde bırakmış ama onun numarasını vermiyorsa sizden çok daha fazla onu sevmiş ve onu korudugunu Anlamış olur sunuzAh bi ulaşsam yapmak istiyorum ama
O çocuğun vebaline girme zaten eninde sonunda boşanacaksın. Ya gerçekten unutmaya söz verip devam edeceksin ya da ayrılacaksın. Ben olsam boşanırdım.İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz(
Kadın 1, bucuk yıldır arayıp söylemeyip şimdi söylüyorsa kocanız kadına tekmeyi basmış. Ama bassa ne çıkar olanlar olmuş. Ya da aralarında boşan çekişmesi olmuş. Kocanız boşanmayınca aramıştır. Buda ikici ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?