Tabiki de sadece telefonla gorusmedi , ney bu lise ogrencisi falan mi?Esinin ki klasik yalan. Kimse kafasina silah dayamadi kadinla gorusurken. Ben tekefonla gorusmedrn daha fazkasi oldugunu dusunuyorum. Aldatan hep aldatir. Agzinda da pismanin lafi hep vardir ama bu kadin bitse baska kadin olacaktir.
Bizler yemeyiz de konu sahibi esini sevdigi icin adama inanmak istiyordur muhtemelen. Cocuk olunca hersey degisebilir diye de dusunuyor olabilir.Tabiki de sadece telefonla gorusmedi , ney bu lise ogrencisi falan mi?
Bos bos havaya sıkıyor iste yerse diye..
Aynısını siz yapsaydınız. Çok pişmanım tongaya düştüm deseydiniz eşiniz sizi affeder miydi.? Özellikle sizin gibi sakin kalabilir miydi? hiç sanmıyorum. Sizi sevse, değer verse böyle bir şerefsizliğe girişmezdi. Şahsen ben affetmezdim. Bir defa aldatan yine aldatır.İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz(
3 kızım var. Kocası aldattığı halde beni bahane edip evliliğini sürdürürse daha çok kahrolurum, bir karaktersizle yaşamaya devam ettiği için.Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
Devam etsem nasıl güveneceğim nasıl onunla bir yatağı paylaşacağım diye düşünüyorum etmesem bebeğim ne olacak diye düşünüyorum. aldırmayı düşündüm ama ben onunnasıl yaparım Rabbimin bana verdiği mucizeye nasıl kıyarım diyorum. Yapamam ki bunu.
Bende aynen böyle düşünüyorumTepki alabilirim ama sanırım ben çocuğu aldırıp direk boşanırdım tazminatla. Biliyorum zor bir karar ama su an daha bir hucre gibi, yani canım evladım moduna girmek bana çok romantik geliyor hayat çok uzun ve acımasız, canımızın istediği gibi yaşayamayız maalesef realist düşünmek gerek. Eğer çocuğu doğrurursanız sürekli bir drama dönüşecek hayatınız, hem kendiniz kendinize ve çocuğunuza acıyacaksınız hem de etrafınız. Yani anlınıza yazılı olan dramatik ve gözyaşı dolu bir hayat olacak çünkü insanlar dramatize etmeyi ahlanmayı sever.
bu tarz kararlar zor olsa da uzun vadede en iyisi, hayatınızı yeniden kurarsınız, yanınızda olacak güvendiğiniz bi adamla çocuk yaparsınız vs vs. Lütfen duygusal değil mantıklı düşünün. Çünkü burada ben nasıl evladıma kıyarım diyip şiddet gördüğü adamdan 3.çocuğu yapanları aldıramam yavrumu diyenleri görüyoruz, hiç akıl karı mı?
O günahsız yavrunun ne suçu diyenler de bana çok abartı geliyor yine, 1.5 aylık daha bir hücre gibi vişeydir muhtemelen hem kendi hayatınızı hem onun hayatını zorlaştırmayın. Daha yolun çok başındasınız.
Farkındaysınız barışma ihtimalinden hiç bahsetmedim çünkü aldatmasından daha da iğrenci sizi aptal yerine koymaya çalışması. Kadın söylemese belki yıllarca devam edecekti. Eğer bu adam size gelip ben seni aldattım bi anlık gafletle oldu vs deseydi (sizin hiç öğrenme ihtimaliniz yokken ve ilk olduğu anda) o zaman hatalar affedilir mi diye konuşulurdu ama bu adamınki çok iğrenç bişey
Y Yesmy bu arkadaşın söylediğini yapın kesinlikleMadem öyle yanınıdayken tlfnunu verın arasın sızın orda olduğunuzu söylemeden..Bakalım neler konusuyorlar..
unutma bir kere yapan bir daha yaparİyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz(
Boşuna konuşuyoruz hepimiz konu sahibimiz görüyor ama kimseye cevap vermeye tenezzül etmiyor.Konu sahibi naptn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?