gulümmm napıon datlum? ya kahve falından hiç anlamam ama, ben ilk baktığımda 2 insan birbirine çok yapışık. onların biraz uzağında sopa gibi incecik biri var. ve o 3 ünü de uzaktan izleyen bi adam var. yaşça da ebatça da baya büyük. üstelik niyeti hiç hoşuma gitmedi. sigara içmiş, üflüo gibi geldi. hani türk filmlerinde olur ya kötü adamlar aynen öyle.. onların haricinde bi köpek gördüm. bi de bi sürü yolun var cnm. dediğim gibi hiç anlamam bu işlerden ama, sadece benzettiğim objeleri söyleyeyim dedim.
ayrıca galeniacım, fincanda bi yazı gördüğünü sölemişsin ama, kahve telvesi sonuçta, ben ordan hikaye kitabı bile çıkartırım. her harfe benzetebilir herkes o telveleri. o yüzden sadece kuruntu yapmışsın cnm. :44: Allah gecinden versin, getirme öyle şeleri aklına tatlım.
ya geçen gece fal falan dediydin ya, ben de başka topiklerde arıyodum dediğini. tesadüfen gördüm ki bu topiğe koymuşsun

he bu arada burçlar, tarot ve astroloji diye bi bölüm var. orada bi başlık açıp koyarsak falı, belki yorumlayanlar çıkar cnm.
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji-f41/
öpüyorum cnm. görüşürüzzz