Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bazen birşey hissediyorum iyi ya kötü çıkıyor bugün bir dediğim birşey yine oldu 6.his gerçekten var mı biz mi öyle düşünüyoruz
Bilinçaltım da iyi şeyler de var kötü şeylerde kendimle ilgili tabi bunlar .Gecen kardeşim aradı bir belalı sınavı vardı dedi abla ne olcak dedim iyi olcak şu kadar puan alacaksın dedim baktım az önce aradı abla söylediğin puan oldu dedi deKalp temizliği ve iyi niyetlilikle ilgili bir şey bence. Bilincaltınız negatif seylerden uzaksa hissetmeniz normal
kendimden çok başkaları ile ilgili düşündüklerim oluyorVallahi benim ilk 5 hissim bile zayifama guclu olan insanlar var tabi, bazen hislere guvenmek gerek.
Benim de bazen cok alakasiz biri aklima gelir durup dururken, aradan birkac gun gecince onunla ilgili bir haber alirim. Son zamanlarda pek olmuyor ama bir ara cok oluyordu. O kisiyi dusunmekle alakali degil ama. Hic dusunmedigim halde birden aklima gelir ve onunla ilgili bir haber alirimkendimden çok başkaları ile ilgili düşündüklerim oluyor
Ayen olmada diyorlar ben de oluyor aklımdan geçen kişi ile ilgili haber almaBenim de bazen cok alakasiz biri aklima gelir durup dururken, aradan birkac gun gecince onunla ilgili bir haber alirim. Son zamanlarda pek olmuyor ama bir ara cok oluyordu. O kisiyi dusunmekle alakali degil ama. Hic dusunmedigim halde birden aklima gelir ve onunla ilgili bir haber alirim![]()
BenKızlar bazen birşey hissediyorum iyi ya kötü çıkıyor bugün bir dediğim birşey yine oldu 6.his gerçekten var mı biz mi öyle düşünüyoruz
Evet var.. benimde 6. Hissim çok kuvvetlidir bazen rüyamda görürüm hemen çıkar bazen aklıma bir şey gelir hemen olur belki başkalarına anlatsam yok artık o kadar da olmaz derler ama gerçekten yıllardır bu durum böyle içime ne doğarsa %90 oluyorKızlar bazen birşey hissediyorum iyi ya kötü çıkıyor bugün bir dediğim birşey yine oldu 6.his gerçekten var mı biz mi öyle düşünüyoruz
Ben de geçen arkadaşım hamileyim dedi kız demiş doktor erkek hissettim ben de doktor yanılmasın dedimBanada bazen oluyo boyle seyler ama cogu zaman baskalari hakkinda kendimle ilgili seyler cikmiyo hic. Mesela her ay hamile kalacagima emin oluyorum ama olmuyooo. Gecenlerde yeni evlenen arkadasimi ruyamda gordum bana wpdan pozitif gebelik testi atmis kiza yazdim hic ihtimal vermedi hamile olduguna ve 2gun sonra ayni ruyamdaki gibi yazisma gerceklesti
Ya bi tek bende kendime bisey bilmiyorum. O arkadasimin evlilik durumlari sikintiliydi bir turlu evlenemiyodu yine ruyamda gordum ve 1hafta sonra evlendi. Simdide bekle cinsiyetini gorurum diyorum nasil olsa ruyalarim ona calisiyoBen de geçen arkadaşım hamileyim dedi kız demiş doktor erkek hissettim ben de doktor yanılmasın dedim2 hafta sonra dedi ki oğlan Mış
Neden böyle oluyoruz anlamıyorum .bir de arkadaşım hakkında negatif düşünceye kapıldım .aradım kızı İyi değilim dedi boşanma eşiğindeymiş bu aralar fazla var his hadi hayırlısıYa bi tek bende kendime bisey bilmiyorum. O arkadasimin evlilik durumlari sikintiliydi bir turlu evlenemiyodu yine ruyamda gordum ve 1hafta sonra evlendi. Simdide bekle cinsiyetini gorurum diyorum nasil olsa ruyalarim ona calisiyo
Gerçekten temiz kalpliler mi hisseder öyle derler deYa bi tek bende kendime bisey bilmiyorum. O arkadasimin evlilik durumlari sikintiliydi bir turlu evlenemiyodu yine ruyamda gordum ve 1hafta sonra evlendi. Simdide bekle cinsiyetini gorurum diyorum nasil olsa ruyalarim ona calisiyo
Bizde genetik qaliba annem daha korkutucu asamasindaydi bir suru tedavi aldi dualarla falan anca iyilesti. Teyzemde cogu zaman hiss eder. Bide ben delirirsem yakin zamanda cok guzel olur. Mesela 2gun once bisey geldi aklima baktim tam aklima dusen sey olmuss altindan kalkamayacagim bir durum ama ne yapacagimi bilemiyorum bu seferGerçekten temiz kalpliler mi hisseder öyle derler de
Diger hamile arkadaslarima her ay soruyorum zaten ne hiss ediyosun bu ay benim icinn diye darladim hepsini artikGerçekten temiz kalpliler mi hisseder öyle derler de
Annem dede var his ama ben bazen hislerimle yaşıyorum çıkıncaya kendine gel derinn diyorum kötü bir yandan daBizde genetik qaliba annem daha korkutucu asamasindaydi bir suru tedavi aldi dualarla falan anca iyilesti. Teyzemde cogu zaman hiss eder. Bide ben delirirsem yakin zamanda cok guzel olur. Mesela 2gun once bisey geldi aklima baktim tam aklima dusen sey olmuss altindan kalkamayacagim bir durum ama ne yapacagimi bilemiyorum bu sefer
Aldatildigimi hiss ettim ama gorunurde hic bir sikintimiz yok gordum ama ispatlayamadimAnnem dede var his ama ben bazen hislerimle yaşıyorum çıkıncaya kendine gel derinn diyorum kötü bir yandan da
Benim cok guclu. Ama bu iradem dahilinde degil. Yani hadi yarin ne olacak ya da şu kisiyle ilgili ne olacak biliyim seklinde degil. Dusunce kendiliginden icime geliyor ve aynen cikiyor. Kendi kendime fark etmeden sordugum her sorunun cevabini alirim. Ya bir olayla ya televizyondan ya da okudugum bir seyden. Ruyalarim da cok cevap verir. Aldatildigimi hem hissettim hem her detayini ruyamda gordumKızlar bazen birşey hissediyorum iyi ya kötü çıkıyor bugün bir dediğim birşey yine oldu 6.his gerçekten var mı biz mi öyle düşünüyoruz