- 16 Nisan 2023
- 824
- -215
- 18
Ben benden az kazanan biriyle evlenmem, evlenirsem ve ona is acıyorsan bu noterde kara da zarara da doğan ortaklıgımı kabul edecek sekilde yaparım. Erkeğin 2 ayağı varsa birini kıracaksın derler. Bu denli safBenzer birileri ailesinde başka şeyler yaşarken siz yasamiyorsaniz olumlu açıdan örneğin kardeşine düzgün yapilip eşya alınırken size yapilmayip ne halin var denilmesi de bence kullanmadır. Dramayi bende sevmem ama bir çok öğretmenin maalesef böyle aile hayatları var.calisan da kadındır maaşını da verir issizken iş kurar ve hopss bir bakmisssin o aza kanaat eden eşine feraha erince mutluluk yaşamak yerine çarpık hayallere salmıştır eş ine eş olamamis vazgeçmiştir. Bence en zoru da bu insanın insanı somurerek kullanması.
Yada siz çocuk istersiniz aman boşver der der yıllar geçer kadın gelir 39 una adam la boşanır geçen ömür ve doğal olarak bir evlat sahibi olma gerçeğinden elinizden alınmıştır bu da kullanmadır .
Şimdi aman boşanan ailelerin çocukları olmasın da diyebilirsiniz ama.ben tam.tersi düşüncesindeyim eğer ekonomik özgürlüğü varsa kesinlikle helede severek evlendim diyorsa insanın sonrasini düşünmeden bir evladida olması iyi bir durum bile bence .maalesef günümüzde herkes çok başka bakmakta kullanmak kullanılmak bence sadece para pul şan şöhret değildir...
Olunmasını acıkcası kabul edemiyorum. He öğretmensin üstüne mal alamıyorsun onu da biliyorum, gizli sözlesme yaparsın, ananın babanın üstüne yaparsın. Ya akıllı adama yol cok, akılsıza da bahane çok der atalarımız. Yukarıda da belirtmiştim evet senin maasından geciniyorsa kullanmadır. Ama burada tüm boşanma konularını acan kadınlar hep kullanıldıgınu iddaa ediyor. Bende diyorum ki neden kendini kullandıracak kadar öz saygın yok? Yada evli kalmak icin bu fedakarlıklar yapılırken amac neydi? Başına silah mı dayandı? Su olgunluk asamasına gelinemiuor. Ben evliliğim icin yaptım ama olmadı, o sağa ben selamet. Ben senelerce yurt dısında da yasadım hic bi yabancı kadının bosanırken kullanıldım dediğini duymadım.
39 a kadar cocuk sahibi olmama konusuna gelince bu bi kullanma değildir, cünkü cocuk sahibi olup olmamak kisi özgürlüğüdür. Misal ben cocuklara asığım ve evlenmeden soruyorum bak ben istiyorum ama evlendikten 2 sene sonra karsımdaki nin de isteyip istemedipine bakıyorum. 3 sene gecti karsımdaki hala istemiyor karsıma alıp konusurum. Ztn eper hala istemiuorsa bosanırım. Çocuksuz kadın bosandıgında bekar genc kadındır. Aynı hayatına devam eder, çocuklu kadın bosandıgında hic bisey eskisi gibi olmayacaktır onun icin.