merhaba arkdaşlr ben im kızım da 6 .sınfogrencisi derslen ilgisi yok 4 sınıfta sınıf annesi oldum 5 te de yeterki dedim beni gorurse okulda daiyi calışır sorumluluk bilir busenede okul aile birliginde gorevliyim anlıcagınız okulda gobegimi kesmişler galiba yok yok olmuyo ne yaptıysamcaresiyok evede misafir kabuledemiyorum oglenden sonra evde diye calışır olmuyo suslensin benimle gezcek oyle işler peşinde hırslı degil 3 tane 1 var ne yapmalıyım zorlan olmuyo lise ye gelene kadar ne olcak bilmemakıl verin degişik fikirlere acıgım beklerim
sbs anneleri ilgilenirseniz eger çok ğüzel bir site buldum sbs soru çözümü ve cevaplarıda neden doğru yada yanlış olduğunu anlatan bir site ben yazdırıyorum soruları kızım çöüyorum acayipte hoşuna gitti neden yanlış neden doğru yaptıgını daha iyi anlıyorlar
merhaba arkadaşlar bu konudan bir tane daha var, önce oraya yazdım ama daha önce burayı görmüştüm burayı ararken onu buldum, sonra bu konuyu buldum tekrar.
ben de sbs annesiyim, benim oğlum da 6. sınıfa başladı bu yıl. üstelik de izmirde yaşıyorduk fakat tayin sebebiyle ankaraya geldik. üstelik geleli 1 ay kadar oldu. ilk sınavlara izmirde girdi, sonra nakille ankaraya geldik. tabi bu da bir dezavantaj oldu bizim için. şehir değiştirdi, arkadaşlarından ayrıldı, okul değiştirdi, kısacası hayatı değişti. ben bir yetişkin olarak bile adapte olamadım bu yeni hayata ondan nasıl hemen adapte olmasını beklerim... sıkıntımız çok anlayacağınız. forumu görünce paylaşmak için ben de geldim aranıza