Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltım geç oldu biraz ama olsun 2 parmak kadar kaşar, domates, zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek yedim

Ulasirsin canim tebrikler :)

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek yeni aldım tuzsuz esmer bayağ fırından aldım
2 3 dilim peynir
şekersiz çay

ara
1 adet hurma

öğlen
1 dilim tam tahıllı ekmek aslında yarım dilim desem de olur
1 adet domates üstünde zeytinyağ vardı
2 dilim peynir

ara
2 adet kuru incir

akşam
tavuk ciğerli sote
domates

ara
süt

su 1 litreyi geçti

esperenzaa medgic26 fattylamb94 patlıcan aşırı yağlıydı makarna da yememeye alışmışken yemek istemedim bence öğlen sağlıklı oldu. helva vardı canım bile çekmedi sonra sabah patron börek getirmiş cıs yemedim

Anladım canım keşke şişmeden 3 kaşık olsaydı napalım ben de bağrıma 3 kaşık kısırı alıp önce sever sonra yerim ama 4. Kaşığa düşman muamelesi ederim
Kiz taktim ben cooook yakisti bana... beni gostermeyen huniymis bi kac renk almak istiyorum kiyafetime uysun hahaha

Komsuda olandan sen ne yedin??? Sen emziriyormuydun kuzu??? Emzirmiyorsab kizicam haberin olsun
Ben sadece kus kus salatası yedim canım, hem de nerdeyse saat başı emziriyorum, emzik yerine beni kullanıyor bu kız
Oleyyy beeee gel kiz opecemm tebrik ediyorum canım benim
Öp annem öp
Öp tabiben de minnak kızını ayağından öperim @yolcukardelen
ayy teyzesi bi ara atayım ayağının fotosunu da öp

Günaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06

Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
Esperenzam sanki çok zayıfladın boyunda uzun ya korumaya mı geçsen. Hedefin kaçtı ?
Gecen cuma 64.5
Bu cuma 64.1
Fark 0.4
Oran 0.6
esperenzaa
Tebrik ederim haftaya daha iyi olur inşallah
Kilo bildirimim
Geçen hafta 82.2
Bu hafta 81.2
Fark -1

esperenzaa çikilatam
Bebişim harikasınnnn
Pişt kız esraa napıyosun hani senin kilo bildirimin ben de baslıyprum artık bismillah deyip fattylamb94

İzne ayrıldıgımda 65.3
Suan 67
Fark +1700
Haydi bakalım geri sayım baslıyooor
Huzurcum pazartesi bildirim yaparak diyete başlamayı düşünüyorum. Bugün tartıyı bulamadım evde
Cuma. 75.5 kg
Bugun 74.8 kg
Fark 700 gr
Yuzde 0.93
Tebrik ederim harikasın seni yakalamaya çalışcam önümüzdeko hafta hemen hemen aynı kilolardayız

Yerinde olsam hiç yemem başka bişeyler yapardım sağlıklı semiz otu salatası falan. Çünkü ben yaparken limonu olmuş mu tuzu iyi mi derken 1 kase yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…