- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
öyle yapmaya çalışıyorumÇıkmaz artık birşey de çıkmaz:) iyi düşün iyi olsun
Ayyy canim ahsenim teşekkür ederim muckl muckkk muckkkalkislar az kalır kuzum bunun yanında supersin harikasin
Yemeğide makarnayida yeme bence canim cacik neyim yokmu??? Hafif gecirmeye bak kuzum
Fistigim Tebrikler
Günaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06
Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
Tebrik ederim canimCuma. 75.5 kg
Bugun 74.8 kg
Fark 700 gr
Yuzde 0.93
Ulasirsin canim tebrikler :)Bu sabah tartıldım
Önceki kilo: 62,9
Şimdiki :60,2
Fark : 2,7
Yüzdelik: 4,29
Gelsin bol eksikli kilolarben geçen pazar tartıldığımda reglin ilk günündeydim, ondan fark fazla gözüküyor.
Burayı sevdim çünkü bir birimizi tanımadan neler yememiz neler yemememiz gerektiğini bir birimize söyleyebiliyoruz, umarım istediğim 52 kiloya ulaşırım...
Cook tesekkur ederim tatlim Bencede kutlama yapalim vallahimedgic26 canim harikasin masallah cok ama cok guzel tebrikler ikili rakamlara da bisey kalmadi bayrama kadar inersin partimizi yapariz burda :))
Anladım canım keşke şişmeden 3 kaşık olsaydıeee şey kem küm
Aslında kafana taktığın içinde gecikiyor hiç düşünmemeye çalış. Bence kadın hastalıklarının çoğu psikolojik, stresten
Haftada 3 kaşık(şişmiş) bulgur hakkımız var kısırdan 3 kaşık alırsın doymam dersen içine bol bol yeşillik doğrarsın kendi tabağına
Kiz taktim ben cooook yakisti bana... beni gostermeyen huniymisbi kac renk almak istiyorum kiyafetime uysun hahaha
Ben sadece kus kus salatası yedim canım, hem de nerdeyse saat başı emziriyorum, emzik yerine beni kullanıyor bu kızKomsuda olandan sen ne yedin??? Sen emziriyormuydun kuzu??? Emzirmiyorsab kizicam haberin olsun
Öp annem öpOleyyy beeee gel kiz opecemmtebrik ediyorum canım benim
ayy teyzesi bi ara atayım ayağının fotosunu da öpÖp tabiben de minnak kızını ayağından öperim @yolcukardelen
Ben sadece kus kus salatası yedim canım, hem de nerdeyse saat başı emziriyorum, emzik yerine beni kullanıyor bu kız
Emsin ben cok istedim hic emmedi sipam yarasin kuzuma
Öp annem öp
Muckkkkkk
Esperenzam sanki çok zayıfladın boyunda uzun ya korumaya mı geçsen. Hedefin kaçtı ?Günaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06
Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
Tebrik ederim
Bebişim harikasınnnn
Huzurcum pazartesi bildirim yaparak diyete başlamayı düşünüyorum. Bugün tartıyı bulamadım evdePişt kız esraa napıyosun hani senin kilo bildirimin ben de baslıyprum artık bismillah deyipfattylamb94
İzne ayrıldıgımda 65.3
Suan 67
Fark +1700
Haydi bakalım geri sayım baslıyooor
Tebrik ederim harikasınCuma. 75.5 kg
Bugun 74.8 kg
Fark 700 gr
Yuzde 0.93
Yerinde olsam hiç yemem başka bişeyler yapardım sağlıklı semiz otu salatası falan. Çünkü ben yaparken limonu olmuş mu tuzu iyi mi derken 1 kase yiyorumAnladım canım keşke şişmeden 3 kaşık olsaydınapalım ben de bağrıma 3 kaşık kısırı alıp önce sever sonra yerim ama 4. Kaşığa düşman muamelesi ederim
Ben sadece kus kus salatası yedim canım, hem de nerdeyse saat başı emziriyorum, emzik yerine beni kullanıyor bu kız
Öp annem öp
ayy teyzesi bi ara atayım ayağının fotosunu da öp
C Anım ya işte bu, süpersin, harikasınGecen cuma 105.9kg
Bu cuma 104kg
Fark 1.9 kg
Oran 1.79 san 1.8 sanirim
Bi alkis alirim ayolll
esperenzaa fattylamb94
ahsenim tebrik ederim süpersin
Tebrik ederim canım benimCuma. 75.5 kg
Bugun 74.8 kg
Fark 700 gr
Yuzde 0.93
yedim canım ama as yedim Kızım uyanınca onu emzirmem gerektiYerinde olsam hiç yemem başka bişeyler yapardım sağlıklı semiz otu salatası falan. Çünkü ben yaparken limonu olmuş mu tuzu iyi mi derken 1 kase yiyorum
Teşekkür ederim tatlım zaman kisaliyor vermem lazimC Anım ya işte bu, süpersin, harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?