- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hay sen benden çok yaşayacaksın canım ya.Tam da bugün aklımdan geçiyordu.Bi planimoz vardi hatirliyosan
Amann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım sizeAma sonra poponun da fotoğrafını isteriz
Valla beni gömebilirsin bütün kk duysun nasıl iradesiz olduğumu
Bana bakın şifreli konuşmayınHay sen benden çok yaşayacaksın canım ya.Tam da bugün aklımdan geçiyordu.
Anaamm bu kadında poposunu göstermeye ne meraklı çıktı beAmann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım sizetotomun sağ lobunu ayrı sol lobunu ayrı titrete titrete sallar videoya çeker paylaşırım pek muhterem takım arkadaşlarımla
Uygulasak mi napsakHay sen benden çok yaşayacaksın canım ya.Tam da bugün aklımdan geçiyordu.
Anladim cnm. Bak az bi zmn kaldi. Sisko gelin olma. Gelinligini dusun.Kanguru_ canım şöyle ben geçmiş olduğumuz haftanın hafta sonunda diyet listemi uygulamadım ve direkt bana + 3 kilo olarak döndü.Geçen hafta salıdan beri uyguluyorum listeyi almış olduğum +3 kiloyu verdim birde 100 gr verdim.
Çok çabuk kilo alıyorum sabah ile akşam tartılmam arasında bile +1 kiloya yakın oluyor.Birde listemi tam uygulayıp stresten vücudumun ödem yaptığıda çok oluyor.Onun için artık ben kendimi rahat bırakıp listemi uyguluyorum.
Amann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım sizetotomun sağ lobunu ayrı sol lobunu ayrı titrete titrete sallar videoya çeker paylaşırım pek muhterem takım arkadaşlarımla
ay kahkaha attimAnaamm bu kadında poposunu göstermeye ne meraklı çıktı bedemek gerçekten latin poposu olsa sokakta tangayla gezecek
Düşünüyorum kuzum.Bazen gözüm dönüyor onun haricinde iyi gidiyor.Kilo olarak pek birşey değişmedi ama inceldim gözle görülür şekilde.Uygulasak mi napsak
Anladim cnm. Bak az bi zmn kaldi. Sisko gelin olma. Gelinligini dusun.
ay kahkaha attim
He yaww bebem olunca pc zor oluyorTelefondan mı giriyon benim gibi?zor oluyo işte
Sagol elifim bidenem muckkk :)Sasirdik miiii ? Hayiiirrrrr
Basladigin gunden beri cok istikrarli gidiyosun canim tebrik ederim seni :)
Bende diyorum gun gelicek mumla ariycaksin etimi butumu hahahahİki kilo esneme payı bırakmak istiyorumEşim de haftalardır çok zayıfladın yeter diyor zaten Elimi atıyorum et but gelmiyor diye takılıyor adam
Vayy vayyy 170 benim 75 iyi olur dedim bak simdi hatuna 2cm icine - 12 kilo mu abowww ben verememm kızCanım hedefim 65,5 tu:)) hedefimi tutturdum aslında.63 olup korumaya geçmeyi istiyorum.boyum 1.72’ydi canım
Fistigim Tebrikler
Esperenzam sanki çok zayıfladın boyunda uzun ya korumaya mı geçsen. Hedefin kaçtı ?
Tebrik ederimhaftaya daha iyi olur inşallah
Bebişim harikasınnnn
Huzurcum pazartesi bildirim yaparak diyete başlamayı düşünüyorum. Bugün tartıyı bulamadım evde
Tebrik ederim harikasınseni yakalamaya çalışcam önümüzdeko hafta hemen hemen aynı kilolardayız
C Anım ya işte bu, süpersin, harikasın
ahsenim tebrik ederim süpersin
Harikasin kuzummmm :)
Harikasın canımın içiböyle böyle çok yakında listeye gireceksin .
Nazar boncuğumuzu da koyalım şuraya
Sabitliğine sevinir oldum da. Unuttuysan hatırlatayım mezun olma dönemimde sen veAhSen_2504 listeye girmezseniz sizi çok pis gömecektim unuttum sanmayın
Bi planimoz vardi hatirliyosan
Hay sen benden çok yaşayacaksın canım ya.Tam da bugün aklımdan geçiyordu.
Amann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım sizetotomun sağ lobunu ayrı sol lobunu ayrı titrete titrete sallar videoya çeker paylaşırım pek muhterem takım arkadaşlarımla
Haftanın başında çok dikkatliydim ama yoğunluk içinde koptum biraz.. Birazdan spora başlıycam salona geldim şimdi kahvemi içiyorum3 yasinda canim :)
He iyi bari
Harikasin canim :)
Oooo hedefe gelinmissss :)
Tebrik ederim canim. Insallah hedefine ulasirsin :)
Canim sen neden kilo aliyosun? Buraya yazdigin menuler cok guzel genelde kilo alinacak seyler yemiyosun. Bide cok az kilo veriyosun. Biyerde bi hata var listen mi fazla geliyo acaba
tebrik ederim cnm harikasin
Sasirdik miiii ? Hayiiirrrrr
Basladigin gunden beri cok istikrarli gidiyosun canim tebrik ederim seni :)
Tebrik ederim canim
Allah kolaylik versin cnm umsrim sikintin en kisa zmnda hallolur
Harikasin kuzummmm :)
Haftaya listeye girersin kuzum sen
cok az gitmis cnm dikkat etmedin mi bu hafta?
Tebrik ederim cnm :)
ben yapabilirim istersen cnm :)
Telefona ben de alıştım da Emoji kullanmadan edemiyorum, kullanmak da zor oliiiiBen de genelde telefondan giriyorum:)) bugün de dışarıdayım hatta.listeyi de birazdan toparlamaya çalışırım.
Telefondan zor oluyor ama alıştım azıcık
Ayy darısı başıma hala bıngıl bıngılımİki kilo esneme payı bırakmak istiyorumEşim de haftalardır çok zayıfladın yeter diyor zaten Elimi atıyorum et but gelmiyor diye takılıyor adam
Eveeeeeettresperenzaa before after yapsana kız bugün azcık gaza gelelim
Tamam kaptanım inşallahHarikasın canımın içiböyle böyle çok yakında listeye gireceksin .
Nazar boncuğumuzu da koyalım şuraya
At canım, minnak ayak görmeyeli oldu epey:) Ohhh miss gibi bebek kokuyordur kuzucuk
zahmet olmazsa yaparsançok sevinirim canımm
ben varım ama pek iyi şeyler söylemeyeceğim, akşam iyi ama öğle ve sabah ekmek çok olmuş, protein yok denecek kadar azmenüme yorum istiyorum yok mu hayır isteyen sevap isteyen
Menun guzel cnm su az sadece oda aksama kadar 2.5 olur ztn :)menüme yorum istiyorum yok mu hayır isteyen sevap isteyen
gozun dondugu vakit gelinligin fotolarina bak bol bolDüşünüyorum kuzum.Bazen gözüm dönüyor onun haricinde iyi gidiyor.Kilo olarak pek birşey değişmedi ama inceldim gözle görülür şekilde.
anladim cnm bu hafta daha iyi olursun insallahHaftanın başında çok dikkatliydim ama yoğunluk içinde koptum biraz.. Birazdan spora başlıycam salona geldim şimdi kahvemi içiyorum
Ay sen çok yaşa e miAmann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım sizetotomun sağ lobunu ayrı sol lobunu ayrı titrete titrete sallar videoya çeker paylaşırım pek muhterem takım arkadaşlarımla
Ay çok hoşsun canım yaaAnaamm bu kadında poposunu göstermeye ne meraklı çıktı bedemek gerçekten latin poposu olsa sokakta tangayla gezecek
bilmez miyimHe yaww bebem olunca pc zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?