Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gitsinkilolar01 canım azbiraz tahmin edebiliyorum sanki. Allah kolaylık versin canım. Tez zamanda sıkıntıların geçer inşallah.bu sıkıntıların arasında bile kilo vermiş ve burayı da unutmamışsın ta.sorumluluğun için seni ayrıca tebrik ediyorum canım.
becezey maşallah canım çok iyisin bu hafta da.

Kanguru_ canım şöyle ben geçmiş olduğumuz haftanın hafta sonunda diyet listemi uygulamadım ve direkt bana + 3 kilo olarak döndü.Geçen hafta salıdan beri uyguluyorum listeyi almış olduğum +3 kiloyu verdim birde 100 gr verdim.
Çok çabuk kilo alıyorum sabah ile akşam tartılmam arasında bile +1 kiloya yakın oluyor.Birde listemi tam uygulayıp stresten vücudumun ödem yaptığıda çok oluyor.Onun için artık ben kendimi rahat bırakıp listemi uyguluyorum.

Ama sonra poponun da fotoğrafını isteriz

Valla beni gömebilirsin bütün kk duysun nasıl iradesiz olduğumu
Amann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım size totomun sağ lobunu ayrı sol lobunu ayrı titrete titrete sallar videoya çeker paylaşırım pek muhterem takım arkadaşlarımla

Amann kız toto fotosu ne demek twerk videosu atarım size totomun sağ lobunu ayrı sol lobunu ayrı titrete titrete sallar videoya çeker paylaşırım pek muhterem takım arkadaşlarımla
Anaamm bu kadında poposunu göstermeye ne meraklı çıktı be demek gerçekten latin poposu olsa sokakta tangayla gezecek

Hay sen benden çok yaşayacaksın canım ya.Tam da bugün aklımdan geçiyordu.
Uygulasak mi napsak
Anladim cnm. Bak az bi zmn kaldi. Sisko gelin olma. Gelinligini dusun.

Anaamm bu kadında poposunu göstermeye ne meraklı çıktı be demek gerçekten latin poposu olsa sokakta tangayla gezecek
ay kahkaha attim

Fistigim Tebrikler

Teşekkür ederim bebekim

Teşekkürler bitanem

C Anım ya işte bu, süpersin, harikasın
ahsenim tebrik ederim süpersin

Saol canim inşallah haftaya daha iyisiniyaparim

Harikasin kuzummmm :)

Teşekkür ederim cancağızım

Harikasın canımın içi böyle böyle çok yakında listeye gireceksin .
Nazar boncuğumuzu da koyalım şuraya

Ay hadi inşallah' çikilatam

Sabitliğine sevinir oldum da. Unuttuysan hatırlatayım mezun olma dönemimde sen ve AhSen_2504 listeye girmezseniz sizi çok pis gömecektim unuttum sanmayın

Bi planimoz vardi hatirliyosan

Hay sen benden çok yaşayacaksın canım ya.Tam da bugün aklımdan geçiyordu.

Ne oli looo

Haftanın başında çok dikkatliydim ama yoğunluk içinde koptum biraz.. Birazdan spora başlıycam salona geldim şimdi kahvemi içiyorum

Ben de genelde telefondan giriyorum:)) bugün de dışarıdayım hatta.listeyi de birazdan toparlamaya çalışırım.
Telefondan zor oluyor ama alıştım azıcık
Telefona ben de alıştım da Emoji kullanmadan edemiyorum, kullanmak da zor oliiii
İki kilo esneme payı bırakmak istiyorumEşim de haftalardır çok zayıfladın yeter diyor zatenElimi atıyorum et but gelmiyor diye takılıyor adam
Ayy darısı başıma hala bıngıl bıngılım
esperenzaa before after yapsana kız bugün azcık gaza gelelim
Eveeeeeettr
Tamam kaptanım inşallah
menüme yorum istiyorum yok mu hayır isteyen sevap isteyen
ben varım ama pek iyi şeyler söylemeyeceğim, akşam iyi ama öğle ve sabah ekmek çok olmuş, protein yok denecek kadar az

menüme yorum istiyorum yok mu hayır isteyen sevap isteyen
Menun guzel cnm su az sadece oda aksama kadar 2.5 olur ztn :)
Düşünüyorum kuzum.Bazen gözüm dönüyor onun haricinde iyi gidiyor.Kilo olarak pek birşey değişmedi ama inceldim gözle görülür şekilde.
gozun dondugu vakit gelinligin fotolarina bak bol bol

Haftanın başında çok dikkatliydim ama yoğunluk içinde koptum biraz.. Birazdan spora başlıycam salona geldim şimdi kahvemi içiyorum
anladim cnm bu hafta daha iyi olursun insallah

Esperenzaa (66,1/65.4/0.7/%1.06)
Smygnc (95/94.8/0.2/%0.11) gecen hafta bildirinde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bolundu
medgic26 (105,9/104/1.9/%1.79)
kolera88 (53,7/53.6/0.1/%0.19) izine ayrilmak istiyor.
fitcivciv (63/62.1/0.9/%1.43)
Ballikayfe (83,6/83.5/0.1/%0.12)
gitsinkilolar01 (79,8/79.3/0.5/%0.63)
becezey (75,5/74.8/0.7/%0.93)
yolcukardelen (63/61.5/1.5/%2.38)

6. Takım ortalamasi %0.960

Ay sen çok yaşa e mi:):) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:):):)
Ay çok hoşsun canım yaa
He yaww bebem olunca pc zor oluyor
bilmez miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…