- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Tüm kalbimle inanıyorum ki vereceksin inşallah canım benimTeşekkür ederim tatlım zaman kisaliyor vermem lazim
Yok aralarinda yazioo cvplar bu kk beni oldurcekTüm kalbimle inanıyorum ki vereceksin inşallah canım benim
Bu arada mesajımı alıntılamışsın ama bi şey yazmamışsın
Yok aralarinda yazioo cvplar bu kk beni oldurcek
Canım hedefim 65,5 tu:)) hedefimi tutturdum aslında.63 olup korumaya geçmeyi istiyorum.boyum 1.72’ydi canımEsperenzam sanki çok zayıfladın boyunda uzun ya korumaya mı geçsen. Hedefin kaçtı ?
Tebrik ederimhaftaya daha iyi olur inşallah
Bebişim harikasınnnn
Huzurcum pazartesi bildirim yaparak diyete başlamayı düşünüyorum. Bugün tartıyı bulamadım evde
Tebrik ederim harikasınseni yakalamaya çalışcam önümüzdeko hafta hemen hemen aynı kilolardayız
Selvi boylum yeter gari be 63 çok zayıf olur sankimCanım hedefim 65,5 tu:)) hedefimi tutturdum aslında.63 olup korumaya geçmeyi istiyorum.boyum 1.72’ydi canım
Ben de genelde telefondan giriyorum:)) bugün de dışarıdayım hatta.listeyi de birazdan toparlamaya çalışırım.Telefondan mı giriyon benim gibi?zor oluyo işte
İki kilo esneme payı bırakmak istiyorumSelvi boylum yeter gari be 63 çok zayıf olur sankim
3 yasinda canim :)Hoş geldin canımDiş zor tuvalet hepsinden zor allah kolaylık versin en sonunda medgic26 dediği gibi hunileri takmazsak iyi
rüzgar kaç yaşında canın?3diye kalmış aklımda ama
He iyi bariAy sen çok yaşa e mi güldürdün gece geceben mut doğumlu, aslen Konyalı ama İzmir’de büyüme biz kızcağızım Kastamonu’yla tek bağlantım sarımsak, yani hala sevebilirsin şekerim
İnşallah canımBu asada yarın öğle arasında okuldan bi kaç arkadaşım gelecek, kısır yapmayı düşündüm ama be kadar yiyebilirim ya da başka ne yapabilirim canım?
Harikasin canim :)ÖNCEKİ KİLOM : 63
ŞİMDİKİ KİLOM :62,100
FARK : % 1,428
Bİ TAM 62 OLUYO Bİ 100 GRAM KADAR OYNUYO DEMMEK Kİ TAM 62 DEĞİLİM DEDİM İÇİME SİNENİ YAZDIM :) KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA DESEM YERİYDİ AMA SORUNUM SÖKÜLEMEM AKŞAM O KADAR AĞRIDI KASIKLARIM NE GELEN VAR NE GİDEN ..AĞRIM VAR SPORDA YAPAMIYORUM NE OLACAK BİLMEM
Oooo hedefe gelinmissss :)Günaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06
Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
Tebrik ederim canim. Insallah hedefine ulasirsin :)Bu sabah tartıldım
Önceki kilo: 62,9
Şimdiki :60,2
Fark : 2,7
Yüzdelik: 4,29
Gelsin bol eksikli kilolarben geçen pazar tartıldığımda reglin ilk günündeydim, ondan fark fazla gözüküyor.
Burayı sevdim çünkü bir birimizi tanımadan neler yememiz neler yemememiz gerektiğini bir birimize söyleyebiliyoruz, umarım istediğim 52 kiloya ulaşırım...
Canim sen neden kilo aliyosun? Buraya yazdigin menuler cok guzel genelde kilo alinacak seyler yemiyosun. Bide cok az kilo veriyosun. Biyerde bi hata var listen mi fazla geliyo acaba(2 hafta önceki ) cuma: 95
Güncel : 94,8
Fark : - 200 Gr
esperenzaa canım yüzdeyi şimdi nasıl hesaplayacağım.Farkı 2 'ye bölüp mü hesaplama yapacağım?
Arkadaşlar görünüşte az biliyorum ancak geçen hafta ben 97 ye çıkmıştım.Bu hafta ancak bu kadar toparlayabildim.Üzgünüm.
tebrik ederim cnm harikasinGeçen hafta :63
Güncel:61.5
Fark 1,5
Oran: 2.38
Sasirdik miiii ? HayiiirrrrrGecen cuma 105.9kg
Bu cuma 104kg
Fark 1.9 kg
Oran 1.79 san 1.8 sanirim
Bi alkis alirim ayolll
esperenzaa fattylamb94
Tebrik ederim canim
Allah kolaylik versin cnm umsrim sikintin en kisa zmnda hallolurMerhaba hanımlar.kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum maşallah size. Ben ise buradan açıklamak istemediğim ekstrem bir durum oluştu annemler e geldim. Çok fazla katılım da yapamadım internetim çok az. Sabah tartildim ama annemin tartisi şu eski tip olanlardan dijital değil. Guvenemiyorum pek doğru olcmuyor olabilir. Bildirim yapayım gene de
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.3
Fark 500 gram
Yüzde 0.626
Dedigim gibi tam olcmemis olabilir. Ne zaman döneceğim şu an belli değil. Aralarda ugrarim kızlar. Tekrar hepinizi tebrik ederim.
Harikasin kuzummmm :)
Haftaya listeye girersin kuzum senPişt kız esraa napıyosun hani senin kilo bildirimin ben de baslıyprum artık bismillah deyipfattylamb94
İzne ayrıldıgımda 65.3
Suan 67
Fark +1700
Haydi bakalım geri sayım baslıyooor
cok az gitmis cnm dikkat etmedin mi bu hafta?geçen hafta 83,6
bugün 83,5
fark 0,1
yüzde 0,12
Tebrik ederim cnm :)Cuma. 75.5 kg
Bugun 74.8 kg
Fark 700 gr
Yuzde 0.93
ben yapabilirim istersen cnm :)Ben de genelde telefondan giriyorum:)) bugün de dışarıdayım hatta.listeyi de birazdan toparlamaya çalışırım.
Telefondan zor oluyor ama alıştım azıcık
Adam haklı azcık et butta lazımİki kilo esneme payı bırakmak istiyorumEşim de haftalardır çok zayıfladın yeter diyor zaten Elimi atıyorum et but gelmiyor diye takılıyor adam
Sen kac kilosun cnmAdam haklı azcık et butta lazımsen artık kalkık popo yapmaya çalış sadece
Tartıyı bulamadım bebişim muhtemen sabitimSen kac kilosun cnm
Harikasın canımın içi
At canım, minnak ayak görmeyeli oldu epey:) Ohhh miss gibi bebek kokuyordur kuzucukAnladım canım keşke şişmeden 3 kaşık olsaydınapalım ben de bağrıma 3 kaşık kısırı alıp önce sever sonra yerim ama 4. Kaşığa düşman muamelesi ederim
Ben sadece kus kus salatası yedim canım, hem de nerdeyse saat başı emziriyorum, emzik yerine beni kullanıyor bu kız
Öp annem öp
ayy teyzesi bi ara atayım ayağının fotosunu da öp
zahmet olmazsa yaparsan3 yasinda canim :)
He iyi bari
Harikasin canim :)
Oooo hedefe gelinmissss :)
Tebrik ederim canim. Insallah hedefine ulasirsin :)
Canim sen neden kilo aliyosun? Buraya yazdigin menuler cok guzel genelde kilo alinacak seyler yemiyosun. Bide cok az kilo veriyosun. Biyerde bi hata var listen mi fazla geliyo acaba
tebrik ederim cnm harikasin
Sasirdik miiii ? Hayiiirrrrr
Basladigin gunden beri cok istikrarli gidiyosun canim tebrik ederim seni :)
Tebrik ederim canim
Allah kolaylik versin cnm umsrim sikintin en kisa zmnda hallolur
Harikasin kuzummmm :)
Haftaya listeye girersin kuzum sen
cok az gitmis cnm dikkat etmedin mi bu hafta?
Tebrik ederim cnm :)
ben yapabilirim istersen cnm :)
Ben artık kas yapacağımAdam haklı azcık et butta lazımsen artık kalkık popo yapmaya çalış sadece
Aaa çok iyi olur bak canım. En geç gece yaparım canım:) bilgisayarda şişman şişman fotolarım var da.esperenzaa before after yapsana kız bugün azcık gaza gelelim
Sabitliğine sevinir oldum da. Unuttuysan hatırlatayım mezun olma dönemimde sen ve @AhSen_yarim listeye girmezseniz sizi çok pis gömecektimTartıyı bulamadım bebişim muhtemen sabitim
Ama sonra poponun da fotoğrafını isterizBen artık kas yapacağım
Evet ya squata tekrar başlayam da popomda latin rüzgarı essin
Valla beni gömebilirsin bütün kk duysun nasıl iradesiz olduğumuSabitliğine sevinir oldum da. Unuttuysan hatırlatayım mezun olma dönemimde sen ve @AhSen_yarim listeye girmezseniz sizi çok pis gömecektimunuttum sanmayın
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek yeni aldım tuzsuz esmer bayağ fırından aldım
2 3 dilim peynir
şekersiz çay
ara
1 adet hurma
öğlen
1 dilim tam tahıllı ekmek aslında yarım dilim desem de olur
1 adet domates üstünde zeytinyağ vardı
2 dilim peynir
ara
2 adet kuru incir
akşam
tavuk ciğerli sote
domates
ara
süt
su 1 litreyi geçti
esperenzaa medgic26 fattylamb94 patlıcan aşırı yağlıydı makarna da yememeye alışmışken yemek istemedim bence öğlen sağlıklı oldu. helva vardı canım bile çekmedi sonra sabah patron börek getirmiş cıs yemedim
Tmm cnn hallederimHarikasın canımın içiböyle böyle çok yakında listeye gireceksin .
Nazar boncuğumuzu da koyalım şuraya
At canım, minnak ayak görmeyeli oldu epey:) Ohhh miss gibi bebek kokuyordur kuzucuk
zahmet olmazsa yaparsançok sevinirim canımm
Bi planimoz vardi hatirliyosanSabitliğine sevinir oldum da. Unuttuysan hatırlatayım mezun olma dönemimde sen ve @AhSen_yarim listeye girmezseniz sizi çok pis gömecektimunuttum sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?