TAM DEDİĞİN GİBİ ÇOK İLGİLENMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR. ÇÜNKÜ MOTORA ALKOLLÜ BİNMİŞ İSTER İSTEMEZ KIZGINIM MADDİ MANEVİ ZARARDAYIZ..
O zaman nacizane bir tavsiyede bulunabilir miyim?
Senin yerinde olsam yapacagim seyi yazayim ben. Belki sana da uyar ya da degistirerek kullanirsin.
Senin yerinde olsam, evet basta boyle kizgin davranirdim, esim de seninki gibi davranirdi net.
Sonrasinda soyle bir yol izleyebilirdim. Alirdim karsima, derdim ki, bak isin maddi boyutu zerre gozumde degil. Ama alkollu motora binmissin. Bundan buyuk bir hata olabilir mi? Ya sana bisey olsaydi, Allah korusun ölseydin. Boyle bir hata sonucu arkanda beni yalniz birakmaya gonlun elveriyor mu? Ya ilerde bir daha yaparsan bunu? ( Sanirim cocugunuz yoktu ama istiyorsunuz diye hatirliyorum, hatam varsa kusura bakma )
Ya boyle bir hatayi cocugumuz oldugunda yaparsan? Alkollu motora binip, cocugumuzu babasiz birakirsan? Ben seni affeder miyim oyle bir durumda? Hastalik olur ya da baska kazalar, ne kadar yasayacagimizi Allah bilir belki yarina cikmicaz ama alkol alip motora binip cocugunu babasiz birakmak ne demek ya?
Gunah degil mi?
İsin bir de oteki boyutu var. Sana birsey olmadi diyelim ama alkollu alkollu motora binip de birisinin cocugunun ya da esinin ya da iste ailesinden herhangi birinin canini alirsan? Bir aileye ates dusurursen? Bunun vebaliyle yasanir mi?
Tam olarak bunlari kesin derdim esime. Sonra derdim ben bunlari dusunurken sana nasil ilgi gostereyim, kizginim sana..
Sonra da buyuk yemin ettirirdim. Ölümü öp ki bir daha alkollu binmeyeceksin motora falan diye, baya buyuk yeminler ettirirdim, kurana el bastirirdim falan.
Ondan sonra da tatliya baglardim.
Bu sekilde hareket ederdim ben.
Sen de sana gore cozersin isi ama esinin beynine sokman lazim bence, alkollu motora binmek cok ama cok korkutucu ya. Allah hem sizi hem de diger insanlari korumus da kimsenin canina bir sey olmamis...