• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun deme kız bana çözüm bul datlum:KK70:Topun ucunda siz de varsınız?
Nasılsın azimli iradeli kuzucuk:KK66:
Bitter’i sormuştun haftada bir kare bitter benden olsun:KK66: ikinciye ceza veririm.
Şöyle yapabilirsin istersen o günkü menün dengeli ise bir hurma ve bir kare bitter kahve ile çok geç vakitte olmamak kaydı ile olabilir canım:KK73:

Hic cozum bulamiyom ki, onlarin tanidigi bildigi guvendigi birileri yok mudur acaba, gecici sureligine gelmeleri icin?

Nabayim ben, fistik gibin yaptim sporumu, mayıştım kaldım. (((cinim cik kihvi istiyi :( ama uyuyamam sonra biliyorum :( )))

Yihhuu :KK71::KK71: Hafta sonu bitterimi yiycem :KK71:

20 mekik için 2 puan mı demek istedin okuduğumu anlayamadım

Dediğini anladım canım.Tek tek adet puanı belirleyelim diyeceğim de ortalamayı nasıl tuttursak diye düşünüyorum.
Geçen gün sormuştun şimdi cevaplayayım:))
Basket,voleybol vs için de dakikası 1 puan düşünmüştüm ben.

Biraz karışık yazdım, anlatamadım. Dakika ve adet eşdeğer olmasi açısından ortalama bi sayi belirleyelim diyorum. Eskisi gibi 5 egzersiz 1 puan olmasın.

Hic cozum bulamiyom ki, onlarin tanidigi bildigi guvendigi birileri yok mudur acaba, gecici sureligine gelmeleri icin?

Nabayim ben, fistik gibin yaptim sporumu, mayıştım kaldım. (((cinim cik kihvi istiyi :KK43: ama uyuyamam sonra biliyorum :KK43: )))

Yihhuu :KK71::KK71: Hafta sonu bitterimi yiycem :KK71:
Maşallah sana ve sporuna canım:nazar:
Bu saatten sonra içme canım.kahve etkisini 45dk kadar sonra gösteriyor cin gibi olur yatakta dört dönersin.
Cinim cik kihvi mi isyiyir bi yidim si iç:KK70:

Biraz karışık yazdım, anlatamadım. Dakika ve adet eşdeğer olmasi açısından ortalama bi sayi belirleyelim diyorum. Eskisi gibi 5 egzersiz 1 puan olmasın.
Canım dediğini anladım ben.Aynı şeyi dedim hatta.1 dakikalık mekik=20 adet=1 puan mesela.
Diğerleri için nasıl bir ortalama sayı bulalım dedim:))

Eklentiler

• Screenshot_20180710-173451.webp
    Screenshot_20180710-173451.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
Canım spor vakit ayıramadım. Plan yapmayacağım. Birde haftaya sınavım var bir kaç soru çözme çabasına giriştim son günler:KK70:

Menülerin eskisi gibi olursa ve fırsat buldukça hareket edersen sıkıntı olmaz canım.
Sınav için de kolay gelsin canım.Şimdiden başarılar;)

Menumu paylasayim:

Sabah : karatay kahvalti, 1 seftali, 1 kara erik. 5 - 6 dilim sucuk kizartmasi yagsiz ( isil islem gormemistir yaziyodu ama bilemedim )

Gun icinde 1-2 avuc kan uzumu yedim
2-3 bardak kahve

Sabahki yedigim sucuklardan heralde, sicakti da hava bugun, hiic bisey yiyemedim ya. Kabak yaptiydim aksama ben de ama yiyesim gelmedi.

Su: 2.5 litreydi en son sonra saymadim ama baya ictim bugun
Ev isi 1 saat: 20 puan
Spor: 50 dakika leslie: 150
25 dakika egzersiz: 50
30 dakika yuruyus: 30 puan
Toplam: 250 puan fattylamb94 fattylamb94
esperenzaa esperenzaa

Son düzenleme:
Menumu paylasayim:

Sabah : karatay kahvalti, 1 seftali, 1 kara erik. 5 - 6 dilim sucuk kizartmasi yagsiz ( isil islem gormemistir yaziyodu ama biledim )

2-3 bardak kahve

Sabahki yedigim sucuklardan heralde, sicakti da hava bugun, hiic bisey yiyemedim ya. Kabak yaptiydim aksama ben de ama yiyesim gelmedi.

esperenzaa esperenzaa
Akşam da birşeyler yiyebilseydin iyi olurdu canım.
Menün çok iyi ve sporlarına şapkam olsa da çıkarsam.Harikasınn :KK9::KK9::KK9:

Menumu paylasayim:

Sabah : karatay kahvalti, 1 seftali, 1 kara erik. 5 - 6 dilim sucuk kizartmasi yagsiz ( isil islem gormemistir yaziyodu ama biledim )

2-3 bardak kahve

esperenzaa esperenzaa
Akşam az da olsa yiyebilseydin iyi olurdu, meyveler çok fazla ama spor harika :KK200:

Back
X