• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar efendim! @yolcukardelen naber kapişiyoruz demi :)
@cgdmk nasılsın rakibem?
Canım iki gündür işlerim vardı dışardaydım ve dün 9 u geçiyordu eve girdiğimde.buna rağmen atlamakta kararlıydım ki komşumun biri sağ olsun benimle girince kapıdan yapamadım:(
İyim yorgunum, ama ip atlamaya gidecem:))
Yeter artık atlama☺️
Günaydınlar efendim!
Dün çok yorulmuştum, çünkü iyi uyuyamamıştım.
Kahvaltıda: 2 havuçlu yumurta, peynir
Ara: yarım elma
Öğlen: tonbalıklı yeşil mercimek salatası
Ara: yarım elma
Akşam: tarhana çorbası
Spor:
500 ip=100 p
13000 adım =195p
Toplam 295p
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 @yolcukardelen @cgdmk
kız atlama yazıktır sana ama en çok da bana☺️☺️☺️

Canım iki gündür işlerim vardı dışardaydım ve dün 9 u geçiyordu eve girdiğimde.buna rağmen atlamakta kararlıydım ki komşumun biri sağ olsun benimle girince kapıdan yapamadım:KK43:

Yeter artık atlama☺️
kız atlama yazıktır sana ama en çok da bana☺️☺️☺️

Bu hafta nasıl gidiyor veriyor musun kilo canısı :D

geçen akşam tv izliyoz eşime dedim bu yabancı kadınlar neden hep zayıf, nerden bileyim dedi :D neden olacak dedim çoğu marifetsiz pasta poğaça yapmayı mı biliyor ama Türk kadını öyle mi çok güzel yemek yapıyor dedim :D

geçen akşam tv izliyoz eşime dedim bu yabancı kadınlar neden hep zayıf, nerden bileyim dedi :KK70: neden olacak dedim çoğu marifetsiz pasta poğaça yapmayı mı biliyor ama Türk kadını öyle mi çok güzel yemek yapıyor dedim :KK70:
Yani hemen kendime pay çıkartırım diyosun :D aslında onların daha kötü hep facefooda alışmışlar ama yemeyeni yemiyo işte

Tünaydınnn:KK73::KK73::KK73:
Okudum ama alıntı yapamayacağım;)
Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı
Kesin bilgi yayalım:KK70:

fitcivciv fitcivciv elbise güzel ama spor yaparsan çok güzel olur:KK70:Yumurta kapıya dayanmadan spora başlasaydın böyle endişe etmezdin;)
Basen sorununun olmaması çok güzel ama belinin biraz incelmesi gerek.Memiktolar aynı kalsa şahane olur:KK70:Yürüyen sex bomb olursun kız:KK73:

Bu hafta nasıl gidiyor veriyor musun kilo canısı :KK70:
Yok canım nerde:( yol ödemini atamadım daha evde durmadığımdan ama bugün evdeyim, çamaşır ve temizlikle geçecek günüm fırsat buldukça da yatarım☺️Ödemim yarına geçse cumaya da bi yarı. Kilo gitse oh mis☺️☺️ İp atlamadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum bugün ve yarım☺️ Sende durumlar nasıl?
adamlar çaktırmıyor ama zayıf seviyor anladım iyice :KK70:
ben de aynı fikirdeyim☺️

Back
X