- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım bu hafta eşinin kazası,evdeki gerilim derken duygusal iniş çıkışlar yaşadın onların da etkisi vardır .inşallah hamilesindir caALCAM İDRAR TESTİ YİNE OLMADI GERÇİ SANMAM
AMA HORMONLARIM FELAKET YA ÇOK SİNİRLİYİM YA ÇOK DUYGUSAL
datlum izindesin ama bildirim yap yine de.Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Dün yine sporsuz gündü, sunum var 6 aylık rapor vs toplantılar derken, öyle geçti.
Kahvaltı benim klasık sutlu yulaf kakao ekledim, öğlen tavuk salatası
Akşam yine sütlü yulaf
Adım: 7000 bin= 105 p
@fattylamb94esperenzaa
canımmm çok çok geçmiş olsun.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmrtine oğlun tez zamanda iyi olur inşallah.Merhaba kızlar
Kilo bildirimiesperenzaa
Geçen hafta 64.8
Bu hafta da aynı 64.8
Canım çok sıkkın zor günler geçiriyorum oğlum bir türlü düzelmedi onca şeyin üzerine 40 derece ateş ile diş çıkardı geçti derken şimdi de 6. Hastalık başladı
Ona da tamam derken bronşiti geçmemiş en baştan tedaviye başlayacağız ödem olmuş kortizon iğne vurdu doktor uzun bir tedavi gerekiyor eksik tedavi uygulanmış maalesef dedi
Allahım sabır versin oğluma da şifa versin inşallah gece gündüz uykumuz neredeyse hiç Yok çok yorgunum çok
teşekkür ederim canım :)) ben biraz ödemim olduğunu düşünüyorum açıkçası birkaç kilo kadar ama bakalım yine de :)Canım dün ve bugün arası 400 gr :) ödem az desek biraz da kilo gitmiştiiiir ve çooook sevindim :)
Haklısın. Şuan sporumu tam yapmasam da yememe özen göstereceğim. Zaten ahınız mı tuttu ne misem bozuldu dün akşamdan bu zamana kadar bir şey bırakmadıMoralini bozma canım.Sen sağlıklı beslenmene dikkat et ,sporunu yap gerisi geliyor canım.
Bir de bu sıralar çok streslisün canım bu da ödem yapar unutma:)
teşekkür ederimmm :))İnersin canım.Ha gayret az kaldı
Canım tebrikler
Emzirmek çok güzel kalori yaktırdığı için dikkat edilirse çok güzel kilolar veriliyor canımKilo vermenin tam zamanı bence de .
Moralini bozma canım.Sen sağlıklı beslenmene dikkat et ,sporunu yap gerisi geliyor canım.
Bir de bu sıralar çok streslisün canım bu da ödem yapar unutma:)
Ben de hep aynı şeyi söylüyorım senin için canım.Sen buradan uzaklaştığında diyetinden de uzaklaşıyorsun.Şu iki haftada çok iyi toparladın aslında.Nişanı kazasız belasız atlattın .yaptığın stres sana dokındu.Şimdi tam gaz düğüne kadar 85’in oabildiğince altına düşmek. Boyun uzun,şahane sporlarınla sıkılaşırsan gelinliğin içinde çok çok daha ince durursun canımTeşekkür ederim buradan kopmayıp diyetimi ve sporumu yapınca veriyorum.
Hayırlısıyla atlatırsıb canım.Oğlunun doğum gününe az kaldı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay sonra doğım günü var .Oğlun en kısa sürede sağlığına kavuşur ve zaman akıp geçer minik oğlunun bir yaşını kutlarken ne çok badire atlattık şükür geçti dersin canım.Çok sağol canım allah razı olsun
Herşey üst üste geliyor ya inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünleri
Canımmm yeni arkadaşın sana çok iyi geldi.Sen de ona iyi gelmişsindir diye tahmin ediyorum.Maşallah takıma dönüşün de güzel verdiğin kilo da iyi.Kilo bildirimine gelince sabah 56,1 gördüm :))
Önceki 56,7
Fark 0,6
Yüzdesi 1,058%
esperenzaa @fattylamb94 medgic26
Sen tam bahtsız bedevi oldun tatlım ya
Canımmm kendini neden beceriksiz hissediyorsun ki? Beni dışardan görenler çok iyi anne olduğumu söylerler ama içte sen benim yaşadığım kötü anneyim galiba seslerimi bir duysan. Oğlum kolikti 8-9 ay sürdü,gazı şu am bile tam anlamıyla geçmedi iki yaşından sonra biraz rahatladı.uyumayan bir bebekti ve hâlâ öyle. alerjik bir yapısı var.Diş vs döneminde ateş çok oldu.Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi
Geçen hafta 55.5
Güncel 55.1
Fark 400
Oran 0,72
esperenzaa canımın içi ben mezun olmak istiyorum Aslında devam edeceğim diyete ama yanımda tartı götürüp sabah kimseye çaktırmadan tartılmam zor olacak bi de tartı valizde her seferinde farklı ölçebilir.iki haftanın sonunda eve geldiğimde yine paylaşırım kaç olduğumu Şimdi evde bir yığın iş beni beklerkenve de gezerken katılımım zor oldu ama kv iken buralarda olurum yine
Evet canım kötü oldu ama önemli olan 89’a gelmiş olmanTeşekkür ederim bu 3 e bölünme kötü olmuş.
Canım bitkisel kürleri dene.Eminim işe yarayacaktır.Tabi öncesinde gebelik testi yap tatlım.Bu hafta eşim 4 12 canım yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım. Direnci mi kırmak istiyorum inş.
Doktor da bişi yapmıyor ki adet olmamı bekliyorregl ol üçüncü günü hormon ölçelim dedi .
Hedefim 55 bu hedef tutmalı inş..
Canım sen çok birşey yemiyorsun aslında.Arada küçük kaçamakların oluyor ki çok nadir aslında.Tatlı krizine girerim dersen hurmayı sabah tüket canım.Bende hurma yiyorum acaba onu mu bıraksam bu hafta
Giden ilk kilolar ödem bile olsa çok iyi motivasyon sağlıyor canım.teşekkür ederim canım :)) ben biraz ödemim olduğunu düşünüyorum açıkçası birkaç kilo kadar ama bakalım yine de :)
Son yazdığın cümle için seni alnının orta yerinden öperim canım.Haklısın. Şuan sporumu tam yapmasam da yememe özen göstereceğim. Zaten ahınız mı tuttu ne misem bozuldu dün akşamdan bu zamana kadar bir şey bırakmadıbir şey yiyeyim fena oluyor o yüzden bu nedenlede azalttım yemeyi. Dün gibi yine iş çıkılı yürürsem oda güzel olacak.
Stres konusunu kapattım bazıları bitti benim için. Kimse benden değerli değil. En değerlis benim hayatımdaohh böyle düşünüp yaşayacağım
Rica ederim canımesperenzaa Tatlandırıcının bu etkisini bilmiyordum, teşekkürler herkese..
Çok geçmiş olsun bazen böyle arka arkaya gelir İnşaAllah en.kısa surede sonu güzel biteen kötü bir hatira olarak kalır bugünlerMerhaba kızlar
Kilo bildirimiesperenzaa
Geçen hafta 64.8
Bu hafta da aynı 64.8
Canım çok sıkkın zor günler geçiriyorum oğlum bir türlü düzelmedi onca şeyin üzerine 40 derece ateş ile diş çıkardı geçti derken şimdi de 6. Hastalık başladı
Ona da tamam derken bronşiti geçmemiş en baştan tedaviye başlayacağız ödem olmuş kortizon iğne vurdu doktor uzun bir tedavi gerekiyor eksik tedavi uygulanmış maalesef dedi
Allahım sabır versin oğluma da şifa versin inşallah gece gündüz uykumuz neredeyse hiç Yok çok yorgunum çok
Canımm tebrik ederim seni.Güzel kilo verdin yine.
Mezun olman şu anlattıklarından dol
Evet canım kötü oldu ama önemli olan 89’a gelmiş olman
Canım bitkisel kürleri dene.Eminim işe yarayacaktır.Tabi öncesinde gebelik testi yap tatlım.
Canım sen çok birşey yemiyorsun aslında.Arada küçük kaçamakların oluyor ki çok nadir aslında.Tatlı krizine girerim dersen hurmayı sabah tüket canım.
Giden ilk kilolar ödem bile olsa çok iyi motivasyon sağlıyor canım.
Son yazdığın cümle için seni alnının orta yerinden öperim canım.
Kendine haksızlık edip ,karalar bağladığında gerçekten üzülüyorum.Canım geldiğin ilk günden beri verdiğin kiloyu,gösterdiğin azmi hiçe sayma.sağlık sorunlarına rağmen iyi gittin canım.Daha da iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?