Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ALCAM İDRAR TESTİ YİNE OLMADI GERÇİ SANMAM
AMA HORMONLARIM FELAKET YA ÇOK SİNİRLİYİM YA ÇOK DUYGUSAL
Canım bu hafta eşinin kazası,evdeki gerilim derken duygusal iniş çıkışlar yaşadın onların da etkisi vardır .inşallah hamilesindir ca
datlum izindesin ama bildirim yap yine de.
Afiyet olsun , sunum için de kolay gelsin canım.
canımmm çok çok geçmiş olsun.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmrtine oğlun tez zamanda iyi olur inşallah.
Sana da güç kuvvet versin Allah.Sabır canım. Geçecek herşey .Minik oğlun da tam savaşçı gibi tez zamanda sağlığına kavuşacak inşallah.Dualarım önce oğluna sonra sana canım.

Moralini bozma canım.Sen sağlıklı beslenmene dikkat et ,sporunu yap gerisi geliyor canım.
Bir de bu sıralar çok streslisün canım bu da ödem yapar unutma:)
Haklısın. Şuan sporumu tam yapmasam da yememe özen göstereceğim. Zaten ahınız mı tuttu ne misem bozuldu dün akşamdan bu zamana kadar bir şey bırakmadı bir şey yiyeyim fena oluyor o yüzden bu nedenlede azalttım yemeyi. Dün gibi yine iş çıkılı yürürsem oda güzel olacak.
Stres konusunu kapattım bazıları bitti benim için. Kimse benden değerli değil. En değerlis benim hayatımda ohh böyle düşünüp yaşayacağım

teşekkür ederimmm :))

Teşekkür ederim buradan kopmayıp diyetimi ve sporumu yapınca veriyorum.
Ben de hep aynı şeyi söylüyorım senin için canım.Sen buradan uzaklaştığında diyetinden de uzaklaşıyorsun.Şu iki haftada çok iyi toparladın aslında.Nişanı kazasız belasız atlattın .yaptığın stres sana dokındu.Şimdi tam gaz düğüne kadar 85’in oabildiğince altına düşmek. Boyun uzun,şahane sporlarınla sıkılaşırsan gelinliğin içinde çok çok daha ince durursun canım
Çok sağol canım allah razı olsun
Herşey üst üste geliyor ya inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünleri
Hayırlısıyla atlatırsıb canım.Oğlunun doğum gününe az kaldı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay sonra doğım günü var .Oğlun en kısa sürede sağlığına kavuşur ve zaman akıp geçer minik oğlunun bir yaşını kutlarken ne çok badire atlattık şükür geçti dersin canım.

Kilo bildirimine gelince sabah 56,1 gördüm :))
Önceki 56,7
Fark 0,6
Yüzdesi 1,058%
esperenzaa @fattylamb94 medgic26
Canımmm yeni arkadaşın sana çok iyi geldi.Sen de ona iyi gelmişsindir diye tahmin ediyorum.Maşallah takıma dönüşün de güzel verdiğin kilo da iyi.
Ağustosta annene kesin sürpriz olacak
Ben nasılım takıma girebiliyo muyum esperenzaa
Sen tam bahtsız bedevi oldun tatlım yaGeçen hafta eksilmen çok iyiydi ama önceki hafta bildirimin yoktu, bu hafta da verdiğin kilo iyi olsa da yüzden tutmadı
Önemli olan kilo vermiş olman gerisü teferruat tabi.
Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi
Canımmm kendini neden beceriksiz hissediyorsun ki? Beni dışardan görenler çok iyi anne olduğumu söylerler ama içte sen benim yaşadığım kötü anneyim galiba seslerimi bir duysan. Oğlum kolikti 8-9 ay sürdü,gazı şu am bile tam anlamıyla geçmedi iki yaşından sonra biraz rahatladı.uyumayan bir bebekti ve hâlâ öyle. alerjik bir yapısı var.Diş vs döneminde ateş çok oldu.
Kolik döneminde aylarca saatler boyu ağladı elimden hiçbir şey gelmedi
geçen hafta parkta gözümün önümde oynarken kaydırakta ters bi hareket yaptı ağzında sakız vardı,boğazına kaçtı kusa bir süreliğine nefesi kesildi,kustu yaşadığım korku ömrümden ömür götürdü.zaten kötü anneler yada çocuklarına bakmayan anneler kendilerini mükemmel anne görür.Çocuğuna elinden geldiğinin fazlasını sunmaya çalışan anneler de ben beceriksiz kötü anneyim diye kendini yer bitirir.
Bebekler çok güçlüler,tedaviler ve sevgünle şevkatinle bugünleri atlatacaksınız canım.Yüklenme kendine bu kadar.

Canımm tebrik ederim seni.Güzel kilo verdin yine.
Mezun olman şu anlattıklarından dol
Teşekkür ederim bu 3 e bölünme kötü olmuş.
Evet canım kötü oldu ama önemli olan 89’a gelmiş olman
Canım bitkisel kürleri dene.Eminim işe yarayacaktır.Tabi öncesinde gebelik testi yap tatlım.
Bende hurma yiyorum acaba onu mu bıraksam bu hafta
Canım sen çok birşey yemiyorsun aslında.Arada küçük kaçamakların oluyor ki çok nadir aslında.Tatlı krizine girerim dersen hurmayı sabah tüket canım.
teşekkür ederim canım :)) ben biraz ödemim olduğunu düşünüyorum açıkçası birkaç kilo kadar ama bakalım yine de :)
Giden ilk kilolar ödem bile olsa çok iyi motivasyon sağlıyor canım.

Son yazdığın cümle için seni alnının orta yerinden öperim canım.
Kendine haksızlık edip ,karalar bağladığında gerçekten üzülüyorum.Canım geldiğin ilk günden beri verdiğin kiloyu,gösterdiğin azmi hiçe sayma.sağlık sorunlarına rağmen iyi gittin canım.Daha da iyi olacak

Çok geçmiş olsun bazen böyle arka arkaya gelir İnşaAllah en.kısa surede sonu güzel biteen kötü bir hatira olarak kalır bugünler

esperenzaa
Haftada 1 kare bitter iznim vardi ya. %85 bitter bir cikolata aldim.
Onu yiyorum simdik ben.
Kare nasil kare Bana da surpriz oldu valla, bilmiyodum boyle oldugunu

Eklentiler

• IMG_20180713_144328066.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 24
philosophergirl 2,5 haftadır takıma uğradığın yok.Bu hafta da bildirim yapacağını hiç zannetmiyorum ya.
Önümüzdeki hafta seni artık diskalifiye edeceğim .
Yarışmaya devam etmek istersen de istersen transfer olabilir ,şayet mezuniyet hedefini tutturabiliyorsan haftaya bildirimin olursa mezun edelim sen de kurtul biz de kurtulalım.

sabah tüketiyordum zaten ya 1 ya 3 adet , girerim krize bence

***14. TAKİM 578.ETAP***

segus (66.2 /64,80 /1,40 /%2,11)
SchonerDuft (69,00/ 68,70/0,30 /%0,44)
tgb1907 (63,9/62,0 /1,9/%2,97) mezun olmak istiyor

bi-zuzu (60/ 59.2/ 0.8/%1.33 )
tobosoludulcinea (63,6/62,6 /1/%1,57)
kayacans (77,0/75,0/2/%2,60)
patient women (83,1/81,8/1,3/%1,56)
lilipit (75,15/74.60/0.55 /%0,73)

14.Takım ortalaması: % 1,66

Buyrun bakalım 6. Takım sizi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…