Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklenmiş teşekkür ederimm. Ben de her gün 15 dklık yürüyüş videolarını gördüm ama o çok az dimi
Canım bak bu ikisi çok eğlenceli
Ama şöyle yap
15 de 30 da 45 de yapsan mutlaka sondaki esneme kısmını yap(45dkolanın sonunda)
Ve eğer mesela daha çok yapmak istedin ya
Esneme hareketlerini sona al

Ben 45 kişi bir gün yapıp bir gün yapmayarak başlamıştım sanırım

Bu 45 liği yapınca 5 kilometre yürümüş oluyorsun
15 lik az ama hiç yoktan iyidir :) ama yapabilirsen bunu tavsiye ederim

Doğru canım oğlum küçük olduğu için öyle bir ortamı da olmadı ama bilmiyorum bi yerlerden kapmış belli ki
Birde diş çıkarma döneminde bağışıklık düşük oluyormuş bu yüzden mi üst iste geldi acaba hangisiyle ilgileneceğimi şaşırdım

Yaa kötü olmuş ben seni bekar sanıyodum bu arada nedense

Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi
Aaaa hayır öyle (kötü)hissetme
Senin yanında olman bile ona çok iyi geliyordur

Benim arkadaşım da öyle düşünüyordu çocuğu çok hastalandı 1 yaşına kadar
Ama yani bir çocuğa annesinden daha iyi birinin bakabileceğini düşünmüyorum

GÜNAYDINLAR
esperenzaa NİYE BÖYLE OLDU
KİLO SABİT 57,90
Canım çoğu zaman az yiyorsun, bu da yanlış. Kilon azaldı ve bundan sonra kilo vermen az yiyerek zorlaştı.Daha sağlıklı belki biraz daha fazla yiyerek ve spor yaparak çok daha iyi kilo vereceklken sen kendince haklı gerekçelerin arkasına sığınırarak ısrarla spor yapmıyorsun.
Evet çok yorucu işin var haklısın ama eve geldiğinde kendine bir yarım saat ayırıp spor yapıp duş alıp uyusan hem daha iyi uyursun hem de spora alıştıkça daha dinç olursun.
Regl olamaman da mutlaka etkiliyordur ama bunun önüne de ya tekrar doktora giderek çözüm bulacaksın ya da denenmiş bitkisel kürleri kullanacaksın. Benim önerim doktora gitmenden yana.
Başlangıçta her hafta bir kilo veriyordun, sonra 500 grama düştü,şimdi arada sabit arada bikaç yüz gram veriyorsun ki bu normal bence.Artık direnç kilolarındasın ve direnci kırmanın yolu sağlıklı beslenerek spor yapmak civcivim
Kızlar bugün kilo bildirimi günü ama.kimseden çıt yok ilk bikdurimi ben yapayım mı
Gecen hafta69.8
Bu hafta68.7
1.1kg vermişim
Teşekkürler katkınızdan dolayı
canım tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin

İnşallah canım ya bu aralar duanızı istiyorum

Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi

Ohooo kac anneden duydum ben acaba bu lafi :)
Dogal bir his o, onun da yasanmasi lazim demek ki.
Valla bi kucukken gecirdigin hastaliklari dusun. Ben mesela ohhhooooo. Noluyo, geliyor geciyor iste. Her cocuk atlatiyor bi badireler.
Gecen sene yakin arkadasimin oglu zaturree oldu, 2 -3 ay civari hastanede kaldi, cok korkunc agirdi ve daha 1.5 yasinda degildi o zaman
Simdi maaasaallahi var it gibi kosturuyodu gecen gun
Sen icini ferah tut, gelip geciverecek Allahin izniyle :)

Geçen hafta 55.5
Güncel 55.1
Fark 400
Oran 0,72
esperenzaa canımın içi ben mezun olmak istiyorumAslında devam edeceğim diyete ama yanımda tartı götürüp sabah kimseye çaktırmadan tartılmam zor olacak bi de tartı valizde her seferinde farklı ölçebilir.iki haftanın sonunda eve geldiğimde yine paylaşırım kaç olduğumuŞimdi evde bir yığın iş beni beklerkenve de gezerken katılımım zor oldu ama kv iken buralarda olurum yine

Tebrikler canım :)

@yolcukardelen sultan’ımm sportmen örtmenim neredesin ? İyi misin?
Komşu yine esir mi aldı seni?
Canım canımDün Beyşehir’e gitmiştik gezmeye akşam geç döndük mesajlarınıza bakarken uyuyakalmışımŞimdi sofra ortada duruyor ama işe girişmeden bi yazayım dedim de geldim
aslan rakibem süpersinilk hafta böyle olur ödem hava değişimi vs ama bak haftaya en az yarım kilo gider bu sporunla demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…