Canım bak bu ikisi çok eğlenceliEklenmiş teşekkür ederimm. Ben de her gün 15 dklık yürüyüş videolarını gördüm ama o çok az dimi
Doğru canım oğlum küçük olduğu için öyle bir ortamı da olmadı ama bilmiyorum bi yerlerden kapmış belli kiBilmiyorum ki canım olabilir ama
Bir de sıcak diye dondurma ya da soğuk içiyorlarsa hasta biriyle de temas ettilerse ki o kadar çocuk mutlaka park havuz vs karşılaşırlar ya da yetişkinlere hastalık yapmayan bizden onlara bulaşır olabilir
hadi inşallah :) 2 Ayda verirsen eğer kalıcı olur hemmmYok ya 2 aylik bi sure iste lazim iste. Hayirlisi bakalim :))
Eklenmiş teşekkür ederimm. Ben de her gün 15 dklık yürüyüş videolarını gördüm ama o çok az dimi
Yaa kötü olmuşCanım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım
hadi inşallah :) 2 Ayda verirsen eğer kalıcı olur hemmm
Aaaa hayır öyle (kötü)hissetmeÇok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi
Tamam canım sağ ol
Ben bu ucunu yapiyorum. Ama haftaya 5k'ya gecicem artik.
Baslangic olarak part 1 ve part 2 yi oneririm canim
Canım çoğu zaman az yiyorsun, bu da yanlış. Kilon azaldı ve bundan sonra kilo vermen az yiyerek zorlaştı.Daha sağlıklı belki biraz daha fazla yiyerek ve spor yaparak çok daha iyi kilo vereceklken sen kendince haklı gerekçelerin arkasına sığınırarak ısrarla spor yapmıyorsun.
canım tebrik ederim çok iyi kilo vermişsinKızlar bugün kilo bildirimi günü ama.kimseden çıt yok ilk bikdurimi ben yapayım mı
Gecen hafta69.8
Bu hafta68.7
1.1kg vermişim
Teşekkürler katkınızdan dolayı
İnşallah canım ya bu aralar duanızı istiyorumAaaa hayır öyle (kötü)hissetme
Senin yanında olman bile ona çok iyi geliyordur
Benim arkadaşım da öyle düşünüyordu çocuğu çok hastalandı 1 yaşına kadar
Ama yani bir çocuğa annesinden daha iyi birinin bakabileceğini düşünmüyorum
Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi
Ederiz canım tabiiİnşallah canım ya bu aralar duanızı istiyorum
Olur canım500 gram, ite kaka o da, regl donemi sisligi var bugun olmam lazim ins.
Sukur yine de, 2 haftada 2 kilo oldu iste, zaten haftada 1 verip 6 7 hafta sonra mezun olmak istiyom
Tebrikler canım :)Geçen hafta 55.5
Güncel 55.1
Fark 400
Oran 0,72
esperenzaa canımın içi ben mezun olmak istiyorum Aslında devam edeceğim diyete ama yanımda tartı götürüp sabah kimseye çaktırmadan tartılmam zor olacak bi de tartı valizde her seferinde farklı ölçebilir.iki haftanın sonunda eve geldiğimde yine paylaşırım kaç olduğumu Şimdi evde bir yığın iş beni beklerkenve de gezerken katılımım zor oldu ama kv iken buralarda olurum yine
Canım canım@yolcukardelen sultan’ımm sportmen örtmenim neredesin ? İyi misin?
Komşu yine esir mi aldı seni?
aslan rakibem süpersinGünaydınlar
Gecen hafta 56.4
Bu hafta 56.3
Fark -100
Yüzde 0.18
100 grama sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Memlekette sanırım basaracagim ben bu isi
Yavas gidecek ama gidecek insallah. 27 temmuza 54.9 gorsem daha ne isterim ki
esperenzaa @yolcukardelen
Dualarimiz seninle canim :)İnşallah canım ya bu aralar duanızı istiyorum
Teşekkür ederim canımTebrikler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?