Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler canim

Şimdi eve gidiyorum 1 saat içinde yazarım
En son kaça kadar haber veriliyordu
Geçen hafta hemen haber verdim sabahtan ama vermeyenler olduğu için sıralama yine akşama kalmıştı
15.00 falandır heralde. Aslında sabah tartılsan daha iyi olmaz mı

Valla mı. Yaa bir önceki gün ödem yapacak şişirecek şeylerden uzak durmak gerek aslında.
Benim wc öncesi sonrası çok değişiyor o yüzden buna şükrediyorum yine canım.
Benimde öyle ama sabah her türlü şiş kalkıyorum
fattylamb94 sen kaç verdin
Neyse ben bildiyim gitsin tartılıp
Ben cumartesi tartılıyorum hatçem

Listeye göre canım sen bir önceki hafta 77,2’din ve geçen cuma da sabit gelmiştin.
Geçen cuma:77,2
Bu cuma:76,6
Fark: 0,6
Yüzde: %0,78 canım
Afiyet olsun canım.Dünkü stresin midene vurdu sanırım.geçmiş olsun tatlım.
Hoşgeldin tatlım.Allah analı babalı büyütsün bebeğini.
Hızlı kilo vermeyi hiç tavsiye etmem canım.Hızla giden o hızla geliyor maalesef.sağlıklı menülerle ve sporla destekleyebilirsen çok daha iyi olur bence
Bir de tatlandırıcı denen zehiri kullanma canım.Bir sürü zararının yanında insülin direncine yol açar ve bu da kilo vermeni yavaşlatır.
Bugünden itibaren yazıcam canım kesinlikle çok daha rahatım artık çok şükür çok teşekkür ederim
rica ederim canım.Senin adına çok çok sevindim.Hem seni hem de tanımasam da babanı merak etmiştim.
Bugün tartıya çıktım çoooook uzun zaman sonra ve çok şaşkınım kilo almış olabiliceğimi bile düşünürken 64 çıktım iki hafta önceye göre
64.8 dim
Bugün 64
Fark 0.8 gram
% 1.23
Bu kadar stresli ve üzgün bir döneminde bile eksilmişsin canım tebrik ederim seni.yaşadığın süreçte diyetü düşünememek çok normal ama tüm stresine rağmen eksi gelmiş olmak sevindirici.bugün iki güzel haber aldım senden:) hem babanın hızla iyileşiyor olması hem de buna rağmen kilo vermiş olman harika Nur’cum

fitcivciv
Sen gecen hafta kilo verdiginde kacamajli bir hafta mi gecirmistin sanki, yanlis da hatirliyo olabilirim.
Bence fattylamb94 hakli, belki de detoks degil de biraz yiyip metabolizmayi calistirman gerekiyor.
Zaten benim en merak ettigim bu. Kilo verme durunca biraz daha fazla mi yiycez yoksa detoks mu yapicaz..

Bence beslenme tarzını değiştirmek gerek çok yiyosak az az yiyosak çok

Sağol canım. Zaten reflüm azmış ondan da kötü oldum.
Yetmemiş gibi dün süt bugün ayran fena etti ama iyiyim çok şükür önceki günlere göre.

İnşallah haftaya daha iyi sonuç çıkartırım.

Geçen hafta:69,20
Bu hafta:68,85
Fark:0,35

Yüzdelik:0,50

Doğru mu hesapladım acaba?? esperenzaa
Tebrikler canım iki haftadır iyi kilo veriyorsun.
Yüzden:0,505 yuvarlayarak 0,51 canım.
Geçen hafta bildirimin olmadığı için listeye giremedin bu hafta da 0,90’ı tutturamadığın için alamıyorum
Bu gidişle seni listeye aldığımız gün mezun olacaksın herhalde
Listede olmasan da geldiğin ilk günden beri takımdasın tatlım
Feyza’cım canımmm tebrik ederim seniKaçamaklarına rağmen hem sporun hem de metabolizma hızın çok iyi canım.gel minnakım öpüjemm seni.
Bugün dışarda yerken cozutma e mi
Günaydın kızlar
Geçen hafta :90,9
Bu hafta : 89,8
Fark :1,100
Yüzde : 1,21
Canımmm tebrik ederim hoş geldi 8’li kilolar.Psikolojik sınırdı ve sen bunu aştın sümeyyecim
2 hafta önce cuma: 90,3
Bu cuma:89,8
Fark:500 gram
Yüzde: 0,18 canım.(yüzden 3’e bölündü)

Teşekkür ederim bu 3 e bölünme kötü olmuş.

Mesajın devamında dışarda istediğini ye falan bekledim ama.. tamam canım inşallah
Dikkat edeceğim en azından annem gelene kadar 58 kere düşmem lazım

Komşumuz diyor ki bizim tartı doğru, ve onlarda 700 gr düşük çıkıyoruuum ama tabiiki ben kendi tartıma göre hedef belirledim böyle devam inşallah :)
Ben de çok mutlu oldum
İnşallah vermeye devam ederim kısa sürede ulaşırım hedeflerime

Teşekkür ederim canım düğüne kadar inebilirsem 85 in altına güzel olacak
İnersin canım.Ha gayret az kaldı
Eksik kalmayayım bugün tartı günü diye ben de tartıldım :)
Dün : 109.5
Bugün : 109.1
Fark : 0.4
yüzde : 0.36 ( ilk sayfaya göre hesapladım ama doğrudur heralde)
Canım tebrikler
Herkesin farklı bence, ben zaten kilolu hamile kaldım 76 idim. Süt bitince metabolizma biraz yavaşlıyor onu düşünerek hareket etmek lazım
Emzirmek çok güzel kalori yaktırdığı için dikkat edilirse çok güzel kilolar veriliyor canımKilo vermenin tam zamanı bence de .
Hiç sorma inan çok sinir oldum. O yüzden şuan ilaç bahanesiyle iki lokma alıyorum yemek istemiyorum. Şu 75 i görsem inan daha çok gidecek inanıyorum ama olmuyor
Moralini bozma canım.Sen sağlıklı beslenmene dikkat et ,sporunu yap gerisi geliyor canım.
Bir de bu sıralar çok streslisün canım bu da ödem yapar unutma:)

Bu hafta eşim 4 12 canım yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım. Direnci mi kırmak istiyorum inş.
Doktor da bişi yapmıyor ki adet olmamı bekliyor regl ol üçüncü günü hormon ölçelim dedi .
Hedefim 55 bu hedef tutmalı inş..

eVET CANIM KURABİYEM VE 1 TABAK BULGUR KAÇAMAĞIM VARDI

Tam da beklediğm şeyi başardın canım:) ilk hafta yol ödemi, yeni düzen,bol koşturmaca derken gerçekten iyi iş çıkardın canım.İlk haftan hiç de korktuğun gibi olmadı

27 temmuza da sen başaracaksın canım.
Seviyorum seni datlumm
Olculerim :
Gogus: 90
Bel: 70
Gobek deligi ustu: 87
Basen: 99... Gidemedi bi..

Olcu icin birini etiketliyo muyduk?
ölçüde de beni etiketleseniz de olur etiketlemeseniz de
Canım bildirimini gördüm. Takdiri 1-2 puanla kaçıran öğrenci gibi olmuşsun ya yüzden 0,878’den 0,88 .kanaat notu kullanarak seni listeye alabilirim canım.tüm bildirimler gelsin takımın genel durumuna bakıp öyle netleştiririm.

Bende hurma yiyorum acaba onu mu bıraksam bu hafta

Aaaa, virgulden sonraki ucuncu rakam yuvarlaniyomus yaav
Tuh, 300 gr odem gitsin diye bekledim o kadar amaan.
Bari 56.7 iken yazaydim da haftaya rahat ederdim

Neyse datlim, bu hafta olmazsa haftaya artik, hayirlisi bakalim. Hem belki 2 - 3 kilo birden veririm, assolist girisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…