Geçen hafta 55.5
Güncel 55.1
Fark 400
Oran 0,72
esperenzaa canımın içi ben mezun olmak istiyorum Aslında devam edeceğim diyete ama yanımda tartı götürüp sabah kimseye çaktırmadan tartılmam zor olacak bi de tartı valizde her seferinde farklı ölçebilir.iki haftanın sonunda eve geldiğimde yine paylaşırım kaç olduğumu Şimdi evde bir yığın iş beni beklerkenve de gezerken katılımım zor oldu ama kv iken buralarda olurum yine
15.00 falandır heralde. Aslında sabah tartılsan daha iyi olmaz mıŞimdi eve gidiyorum 1 saat içinde yazarım
En son kaça kadar haber veriliyordu
Geçen hafta hemen haber verdim sabahtan ama vermeyenler olduğu için sıralama yine akşama kalmıştı
Benimde öyle ama sabah her türlü şiş kalkıyorum
Valla mı. Yaa bir önceki gün ödem yapacak şişirecek şeylerden uzak durmak gerek aslında.
Benim wc öncesi sonrası çok değişiyor o yüzden buna şükrediyorum yine canım.
Ben cumartesi tartılıyorum hatçem
Listeye göre canım sen bir önceki hafta 77,2’din ve geçen cuma da sabit gelmiştin.Günaydınlar.
esperenzaa
fattylamb94
Dünkü menüm;
1 dilim ekmek, bir dilim ekmek boyunda 1 dilim kaşar, 2 bardak çay.
Ara öğün yok, su içip açlığımı gidermeye çalıştım.
Öğlen; 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek( çorbayı bitiremedim midem rahatsız olduğu için)
Ara öğün; yok midem kötüydü.
Akşam; 1 kase salata ( yine bitiremedim )
Ara öğün; 1 kupa süt.
Spor; 6000 adım 90 puan
3 dk kol egzersizi; 6 puan
3 dk bacak hareketi; 6 puan
Biraz da dans ettim ama kısa sürdü dk turmadım o yüzden
Toplam puan; 102 puan
Su; 2 lt geçti.
Bir de çarşamba tartıldım 76.6 görünce dedim güzel ilerliyorum ama bugün yine tartıda 76.6 gördüm maalesef.
Geçen cuma; 77.2 ( geçen haftayı alıyorum yoksa 77.00 mı alacağım bilemedim)
Bu cuma; 76.6
Fark; 0.6
Yüzde; 0.77 oluyor sanırım.
Bu arada şavobaya çıkmadan tartılıyorum o yüzden 200-300 gr farklı olduğundan moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum
Hoşgeldin tatlım.Allah analı babalı büyütsün bebeğini.@esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
kilo:80
1 yaşında bir bebeğim var, umarım sizlerle motive olur, ve hedefime ulaşabilirim.
Bu sabah 30 dakikalık tempolu yürüyüşümle güne başladım. Tatlandırıcılı türk kahvemi içiyorum. Kalori hesabına göre bir diyet yapacağım. Hızlı kilo veremezsem motivasyon kaybı yaşayan biriyim. Evlendiğimizde 33 yaşında ve 70 kilo civarındaydım. İlk hedefim öncelikle bu kiloya inmek.
20 li yaşlarda ise 56-60 arasında gidip gelirken bu kilolar artık çok üzmeye başladı. Umarım yapabilirim.
rica ederim canım.Senin adına çok çok sevindim.Hem seni hem de tanımasam da babanı merak etmiştim.Bugünden itibaren yazıcam canım kesinlikle çok daha rahatım artık çok şükür çok teşekkür ederim
Bu kadar stresli ve üzgün bir döneminde bile eksilmişsin canım tebrik ederim seni.yaşadığın süreçte diyetü düşünememek çok normal ama tüm stresine rağmen eksi gelmiş olmak sevindirici.bugün iki güzel haber aldım senden:) hem babanın hızla iyileşiyor olması hem de buna rağmen kilo vermiş olman harika Nur’cumBugün tartıya çıktım çoooook uzun zaman sonra ve çok şaşkınım kilo almış olabiliceğimi bile düşünürken 64 çıktım iki hafta önceye göre
64.8 dim
Bugün 64
Fark 0.8 gram
% 1.23
Ben geçen sene aynı senin gibi aç gezerek kilo vermeye çalışıyordum ve bi noktada takıldım 2 ay boyunca gram veremedim. Sonra diyetisyene gittim anlattım nasıl beslendiğimi, kadın dedi ki asla böyle kilo veremezsin. Sonra bana baya ekmekli falan dolu dolu bir menü verdi. O hafta 2.5 kilo gitti. O zaman 62 kiloydum. Bence seninde beslenme tarzını değiştirmen gerek
çok tatlısınBizim herkes %2 ustu yeeaaa, sizi gectik cok pis.
.
.
.
.
.
.
.
gicimidik gilibi yi
İnsallah gecmisikdir...
Bence beslenme tarzını değiştirmek gerek çok yiyosak az az yiyosak çokfitcivciv
Sen gecen hafta kilo verdiginde kacamajli bir hafta mi gecirmistin sanki, yanlis da hatirliyo olabilirim.
Bencefattylamb94 hakli, belki de detoks degil de biraz yiyip metabolizmayi calistirman gerekiyor.
Zaten benim en merak ettigim bu. Kilo verme durunca biraz daha fazla mi yiycez yoksa detoks mu yapicaz..
Bence beslenme tarzını değiştirmek gerek çok yiyosak az az yiyosak çok
Listeye göre canım sen bir önceki hafta 77,2’din ve geçen cuma da sabit gelmiştin.
Geçen cuma:77,2
Bu cuma:76,6
Fark: 0,6
Yüzde: %0,78 canım
Afiyet olsun canım.Dünkü stresin midene vurdu sanırım.geçmiş olsun tatlım.
Tebrikler canım iki haftadır iyi kilo veriyorsun.
Feyza’cım canımmm tebrik ederim seniesperenzaa canıım tartıldım ve ölçüleri aldım:) fattylamb94 @medgic26 S smygnc
Eden hafta bugün 61.9 muşum ama o gün diyet yapmamıştım gecesi buraya geldim:) ertesi gün 62 çıkmıştım ve öyle başlayayım demiştim o yüzden ben 62 den baz alıyorum
Geçen hafta:62
Bu hafta :60,2
Fark:1,8
1,8*100=180
180/62=2.9
Ölçüler:
Bel 73(en ince yer)
Göbek 89(göbek deliği)
Bacak 53-57(orta-en kalın)(uyluk)
Kol 27
Göğüs 90
Canımmm tebrik ederim hoş geldi 8’li kilolar.Psikolojik sınırdı ve sen bunu aştın sümeyyecimGünaydın kızlar
Geçen hafta :90,9
Bu hafta : 89,8
Fark :1,100
Yüzde : 1,21
Teşekkür ederim bu 3 e bölünme kötü olmuş.Tebrikler canım iki haftadır iyi kilo veriyorsun.
Yüzden:0,505 yuvarlayarak 0,51 canım.
Geçen hafta bildirimin olmadığı için listeye giremedinbu hafta da 0,90’ı tutturamadığın için alamıyorum
Bu gidişle seni listeye aldığımız gün mezun olacaksın herhalde
Listede olmasan da geldiğin ilk günden beri takımdasın tatlım
Feyza’cım canımmm tebrik ederim seniKaçamaklarına rağmen hem sporun hem de metabolizma hızın çok iyi canım.gel minnakım öpüjemm seni.
Bugün dışarda yerken cozutma e mi
Canımmm tebrik ederim hoş geldi 8’li kilolar.Psikolojik sınırdı ve sen bunu aştın sümeyyecim
2 hafta önce cuma: 90,3
Bu cuma:89,8
Fark:500 gram
Yüzde: 0,18 canım.(yüzden 3’e bölündü)
Mesajın devamında dışarda istediğini ye falan bekledim ama..Tebrikler canım iki haftadır iyi kilo veriyorsun.
Yüzden:0,505 yuvarlayarak 0,51 canım.
Geçen hafta bildirimin olmadığı için listeye giremedinbu hafta da 0,90’ı tutturamadığın için alamıyorum
Bu gidişle seni listeye aldığımız gün mezun olacaksın herhalde
Listede olmasan da geldiğin ilk günden beri takımdasın tatlım
Feyza’cım canımmm tebrik ederim seniKaçamaklarına rağmen hem sporun hem de metabolizma hızın çok iyi canım.gel minnakım öpüjemm seni.
Bugün dışarda yerken cozutma e mi
Canımmm tebrik ederim hoş geldi 8’li kilolar.Psikolojik sınırdı ve sen bunu aştın sümeyyecim
2 hafta önce cuma: 90,3
Bu cuma:89,8
Fark:500 gram
Yüzde: 0,18 canım.(yüzden 3’e bölündü)
İnersin canım.Ha gayret az kaldıTeşekkür ederim canım düğüne kadar inebilirsem 85 in altına güzel olacak
Canım tebriklerEksik kalmayayım bugün tartı günü diye ben de tartıldım :)
Dün : 109.5
Bugün : 109.1
Fark : 0.4
yüzde : 0.36 ( ilk sayfaya göre hesapladım ama doğrudur heralde)
Emzirmek çok güzel kalori yaktırdığı için dikkat edilirse çok güzel kilolar veriliyor canımHerkesin farklı bence, ben zaten kilolu hamile kaldım 76 idim. Süt bitince metabolizma biraz yavaşlıyor onu düşünerek hareket etmek lazım
Moralini bozma canım.Sen sağlıklı beslenmene dikkat et ,sporunu yap gerisi geliyor canım.Hiç sorma inan çok sinir oldum. O yüzden şuan ilaç bahanesiyle iki lokma alıyorum yemek istemiyorum. Şu 75 i görsem inan daha çok gidecek inanıyorum ama olmuyor
Canım çoğu zaman az yiyorsun, bu da yanlış. Kilon azaldı ve bundan sonra kilo vermen az yiyerek zorlaştı.Daha sağlıklı belki biraz daha fazla yiyerek ve spor yaparak çok daha iyi kilo vereceklken sen kendince haklı gerekçelerin arkasına sığınırarak ısrarla spor yapmıyorsun.
Evet çok yorucu işin var haklısın ama eve geldiğinde kendine bir yarım saat ayırıp spor yapıp duş alıp uyusan hem daha iyi uyursun hem de spora alıştıkça daha dinç olursun.
Regl olamaman da mutlaka etkiliyordur ama bunun önüne de ya tekrar doktora giderek çözüm bulacaksın ya da denenmiş bitkisel kürleri kullanacaksın. Benim önerim doktora gitmenden yana.
Başlangıçta her hafta bir kilo veriyordun, sonra 500 grama düştü,şimdi arada sabit arada bikaç yüz gram veriyorsun ki bu normal bence.Artık direnç kilolarındasın ve direnci kırmanın yolu sağlıklı beslenerek spor yapmak civcivim
canım tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin
fitcivciv
Sen gecen hafta kilo verdiginde kacamajli bir hafta mi gecirmistin sanki, yanlis da hatirliyo olabilirim.
Bencefattylamb94 hakli, belki de detoks degil de biraz yiyip metabolizmayi calistirman gerekiyor.
Zaten benim en merak ettigim bu. Kilo verme durunca biraz daha fazla mi yiycez yoksa detoks mu yapicaz..
Tam da beklediğm şeyi başardın canım:) ilk hafta yol ödemi, yeni düzen,bol koşturmaca derken gerçekten iyi iş çıkardın canım.İlk haftan hiç de korktuğun gibi olmadıGünaydınlar
Gecen hafta 56.4
Bu hafta 56.3
Fark -100
Yüzde 0.18
100 grama sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Memlekette sanırım basaracagim ben bu isi
Yavas gidecek ama gidecek insallah. 27 temmuza 54.9 gorsem daha ne isterim ki
esperenzaa @yolcukardelen
ölçüde de beni etiketleseniz de olur etiketlemeseniz deOlculerim :
Gogus: 90
Bel: 70
Gobek deligi ustu: 87
Basen: 99... Gidemedi bi..
Olcu icin birini etiketliyo muyduk?
Minicik küçücük kuzum, listeye girince devleşicen miMenülerin düzeliyor canım farkındayım, sporun da var.Biraz katılımın artsın kaynaş takımla haftaya 0,9’u tutturursan dediğim şeyleri de yaparsan neden olmasın.
Canım eşinle yaşadığın kriz için üzüldüm.Fevri davranmayıp sakince sıkıntılarınızı halledersiniz inşallah.
Sana kızdım,kırıldım.zaten dün gün içerisinde 2 top dondurma yemişken akşamına yemek yemeyerek labne ve 9 lokum yedin.Takdir edersin ki bu çok çok fazla olmuş.Tartı öncesi olması tuz biber ekti.şaka yollu da takıldık.
Tüm bu yediklerine rağmen 5 kilo da verip gelsen yine kızardım.Diyetine dikkat edip sabit gelenlere tek laf etmişliğim yok.Sorun çok kilo vermemek de değil yani.Kendine,emeğine,takım disiplinine ve yarışmadan önce yaptığın kaçamağın büyük oluşu haliyle moral bozucu oldu.
Şeker mutlaka almalıyım diyorsan kahvaltına bir iki hurma ekle.çok zarar vermez sana ama kilo vermeni birazcık yavaşlatabilir.
Canım o zaman bu dediğim olabilir
Daha önce bu kiloda çok kalmış mıydın
size 14. takımdan sevgiler getirdim
bir de iyi haberler
Bizim herkes %2 ustu yeeaaa, sizi gectik cok pis.
.
.
.
.
.
.
.
gicimidik gilibi yi
İnsallah gecmisikdir...
Canım beslenme biçimini de değiştirebilirsinEvet canım bu kiloda uzun süre kalmıştım uzun süre kaldığım kilo hayatımda ya 63 ya 58 ya 53 tür benim
Tam da beklediğm şeyi başardın canım:) ilk hafta yol ödemi, yeni düzen,bol koşturmaca derken gerçekten iyi iş çıkardın canım.İlk haftan hiç de korktuğun gibi olmadı
27 temmuza da sen başaracaksın canım.
Seviyorum seni datlumm
ölçüde de beni etiketleseniz de olur etiketlemeseniz de
Canım bildirimini gördüm. Takdiri 1-2 puanla kaçıran öğrenci gibi olmuşsun yayüzden 0,878’den 0,88 .kanaat notu kullanarak seni listeye alabilirim canım.tüm bildirimler gelsin takımın genel durumuna bakıp öyle netleştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?