Heyecandan karga pokunu yemeden yazdim int mi sorun var ne bilim sabah kalkar kalkmaz yaZayim gun icinde yazamam diyeCanım hatta profiline baktım yazdın da ben mi görmedim diye?
Canım yarım kalmış ama “mezun olman bu şartlar altında daha mantıklı” mı demek istedin acaba
Sen mezun olana kadar ve de kaptan gidene kadar burdayım canım bırakır mıyım hiç
Tebrik ederim canım
Kim gidiyormuş
tebrik ederim maşallahNasıl tırstıysanız bizden yemeden içmeden kesilmişsiniz yahu
Bazen yazıyorum eksik çıkıyorCanım yarım kalmış ama “mezun olman bu şartlar altında daha mantıklı” mı demek istedin acaba
Sen mezun olana kadar ve de kaptan gidene kadar burdayım canım bırakır mıyım hiç
Tebrik ederim canım
Kim gidiyormuş
tebrik ederim maşallahNasıl tırstıysanız bizden yemeden içmeden kesilmişsiniz yahu
İyiyimiş ama ben 2 vermezdim zaten imkansız
Çünkü ilk verdiğin kilolar hızlı gidiyo
Sora yavaşlıyo biliyosun
Tebrik ederim @patient women
Ben de ben deeeHadi artık seni 50lerde görmek istiyorum
TeşekkürlerTabi canim, senin ideal gitmis 1.7
Haftaya 1 ve ustunu gorursen yine super olur
Ooo çok iyi1.9 kilo verdim güncelleme yapabilirsen bi faydam olur takima bebeğim vallahi gondermemis cok ozurdilerim bakmadan kapadimesperenzaa
Buraya geldiğimde 54 dedim ama 52 olsam çok güzel olacak :)Ben de senin gibi azicik ondan azicik sundan derken alicam diye korkuyordum ama neyseki 2 gunden sonra dur diyebildim
Senin hedef 55ti dimi
Canım benim ya bizim takım zaten ideal kilosuna yaklaşmış kimselerden oluştuğu İçin öyle 3-5 kilo birden veremiyoruz.He yendiler
En fazla veren 2 vermis.
Senle ayni kilolarda var biri o 1.9 vermis
Canım benim ya bizim takım zaten ideal kilosuna yaklaşmış kimselerden oluştuğu İçin öyle 3-5 kilo birden veremiyoruz.Malum çok tehlikeli hızlı kilo vermek 1,9 veren üyemiz 173 cm boyunda kilosuda 62 oldu çok şükür manken gibi maşallah. 1,9 değilde 2 verse çok zayıf olurdu kemikleri sayılırdı biz tam olarak bunu planlamıştık
Olabilir tebrikler demiştikCanım benim ya bizim takım zaten ideal kilosuna yaklaşmış kimselerden oluştuğu İçin öyle 3-5 kilo birden veremiyoruz.Malum çok tehlikeli hızlı kilo vermek 1,9 veren üyemiz 173 cm boyunda kilosuda 62 oldu çok şükür manken gibi maşallah. 1,9 değilde 2 verse çok zayıf olurdu kemikleri sayılırdı biz tam olarak bunu planlamıştık
Olabilir tebrikler demiştik
Tekrar tebrikler o zaman
Geçen hafta da biz birinci olmuştuk ama siz baya özlü cümlelerle taçlandırıyorsunuz
Ooo doğru diyosunİste her zaman rakibin senden iyi olacak ki kendini gelistirebilesinhadi yine iyiler, 1. Takimla rakiptiler
Ooo doğru diyosun
Birinci olmak önemli değil canım Gönüller’in birincisiyiz. Ama düelloların Galibi olmak süper bir duygu.Olabilir tebrikler demiştik
Tekrar tebrikler o zaman
Geçen hafta da biz birinci olmuştuk ama siz baya özlü cümlelerle taçlandırıyorsunuz
Ooooİste her zaman rakibin senden iyi olacak ki kendini gelistirebilesinhadi yine iyiler, 1. Takimla rakiptiler
VaaaayyyOoo doğru diyosun
Gram ilgisi yokOooo
Vaaaayyy
Tabi şimdi hafta boyu boğazınızı tutamadınız spor yapmaya totoyu kaldırmadınız şimdi neler söylüyorsunuz.
Sizi karınca görünümlü ağustos böcüleri sizi
Neyse canım
Nazar etmenne olur
Çabalayın sizinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?