Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bazen yazıyorum eksik çıkıyor
Zeki çevik sultancım aynı dediğin gibi yazmıştım.
Bu şartlarda mezun olman daha mantıklı bi şartla ama
Gözümün önünden çok uzaklaşmaman şartı ile

Ben de senin gibi azicik ondan azicik sundan derken alicam diye korkuyordum ama neyseki 2 gunden sonra dur diyebildim
Senin hedef 55ti dimi
Buraya geldiğimde 54 dedim ama 52 olsam çok güzel olacak :)

He yendiler
En fazla veren 2 vermis.
Senle ayni kilolarda var biri o 1.9 vermis
Canım benim ya bizim takım zaten ideal kilosuna yaklaşmış kimselerden oluştuğu İçin öyle 3-5 kilo birden veremiyoruz. Malum çok tehlikeli hızlı kilo vermek 1,9 veren üyemiz 173 cm boyunda kilosuda 62 oldu çok şükür manken gibi maşallah. 1,9 değilde 2 verse çok zayıf olurdu kemikleri sayılırdı biz tam olarak bunu planlamıştık

Hmmm. Peki 1.8 verseydi baya baya sisman mi kalicakti? 100 gramla kemikler sayiliyosaa, o zaamaaan 100 gramla da tombik oluyo demektir.. degisikmis valla

Şaka şaka, tebrikler kendisine verdigi kilo azmis gibi gelmedi zaten bizim de hedefimiz 1, 2 kilo vermek haftada

Olabilir tebrikler demiştik
Tekrar tebrikler o zaman
Geçen hafta da biz birinci olmuştuk ama siz baya özlü cümlelerle taçlandırıyorsunuz

Ooo doğru diyosun

Haticecigim, canim canim, nasilsin simdi, moralin biraz daha duzeldi mi? Esinle olayi tatliya baglayabildiniz mi? İnsallah olay tamamen kapanmistir, tatliya baglanmistir.

Ben sana dun saka yaptim lokum falan diye de, sen diyince cok uzuldum ben. Kiz neyin derdiiinde ben neyin derdindeyim diye uzuldum cidden Tabi bilemezdim isin aslini ama olsun, uzuldum yine de, kusura bakma

Olabilir tebrikler demiştik
Tekrar tebrikler o zaman
Geçen hafta da biz birinci olmuştuk ama siz baya özlü cümlelerle taçlandırıyorsunuz
Birinci olmak önemli değil canım Gönüller’in birincisiyiz. Ama düelloların Galibi olmak süper bir duygu.

İste her zaman rakibin senden iyi olacak ki kendini gelistirebilesin hadi yine iyiler, 1. Takimla rakiptiler
Oooo
Ooo doğru diyosun
Vaaaayyy

Tabi şimdi hafta boyu boğazınızı tutamadınız spor yapmaya totoyu kaldırmadınız şimdi neler söylüyorsunuz.
Sizi karınca görünümlü ağustos böcüleri sizi
Neyse canım
Nazar etmen ne olur
Çabalayın sizinde olur

Gram ilgisi yok
Hepimiz spor da yaptık
Zayıfladık da
Her hafta 2 kg veren kişi yok Kİ biz de verek
Bravo bize
Çok güzeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…