İyiyim şükür canımHaticecigim, canim canim, nasilsin simdi, moralin biraz daha duzeldi mi? Esinle olayi tatliya baglayabildiniz mi? İnsallah olay tamamen kapanmistir, tatliya baglanmistir.
Ben sana dun saka yaptim lokum falan diye de, sen diyince cok uzuldum ben. Kiz neyin derdiiinde ben neyin derdindeyim diye uzuldum ciddenTabi bilemezdim isin aslini ama olsun, uzuldum yine de, kusura bakma
Teşekkür ederim bende sevindimCanım maşallah çok sevindim
Teşekkür ederimBeslenme tarzını tamamen değiştirip öyle denemelisin bence
Süpersin tebrik ederim
Rakibem biz niye bu 76da takıldık ko
Teşekkür ederimCanım çoğu zaman az yiyorsun, bu da yanlış. Kilon azaldı ve bundan sonra kilo vermen az yiyerek zorlaştı.Daha sağlıklı belki biraz daha fazla yiyerek ve spor yaparak çok daha iyi kilo vereceklken sen kendince haklı gerekçelerin arkasına sığınırarak ısrarla spor yapmıyorsun.
Evet çok yorucu işin var haklısın ama eve geldiğinde kendine bir yarım saat ayırıp spor yapıp duş alıp uyusan hem daha iyi uyursun hem de spora alıştıkça daha dinç olursun.
Regl olamaman da mutlaka etkiliyordur ama bunun önüne de ya tekrar doktora giderek çözüm bulacaksın ya da denenmiş bitkisel kürleri kullanacaksın. Benim önerim doktora gitmenden yana.
Başlangıçta her hafta bir kilo veriyordun, sonra 500 grama düştü,şimdi arada sabit arada bikaç yüz gram veriyorsun ki bu normal bence.Artık direnç kilolarındasın ve direnci kırmanın yolu sağlıklı beslenerek spor yapmak civcivim
canım tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin
Evet cocuklar büyüyene.kadar bende çok çektim Allah hepsine sağlık versinOhooo kac anneden duydum ben acaba bu lafi :)
Dogal bir his o, onun da yasanmasi lazim demek ki.
Valla bi kucukken gecirdigin hastaliklari dusun. Ben mesela ohhhooooo. Noluyo, geliyor geciyor iste. Her cocuk atlatiyor bi badireler.
Gecen sene yakin arkadasimin oglu zaturree oldu, 2 -3 ay civari hastanede kaldi, cok korkunc agirdi ve daha 1.5 yasinda degildi o zaman
Simdi maaasaallahi var it gibi kosturuyodu gecen gun
Sen icini ferah tut, gelip geciverecek Allahin izniyle :)
Randevu iptal olmuşKız kim gidiyomuş liposakşına
Stres yapma canım.Bu hafta bile çok iyiydin ki haftaya daha iyi olcağına inancım tamTamamdir canim, innsallah haftaya super olurum.
Listeye alirsin da haftaya bisey olur arti gelirim diye de strese girdimdi
Hayyirlisi artiks :)
kuzuum ne güzel incelemişsin listeyiHe yendiler
En fazla veren 2 vermis.
Senle ayni kilolarda var biri o 1.9 vermis
Benim aklımdan da aynısı geçiyorduTeşekkürler
Sen de inşallah listeye iyi bi giriş yaparsın
Ben de senin gibi girememiştim ilk etapta
Gram ilgisi yok
Hepimiz spor da yaptık
Zayıfladık da
Her hafta 2 kg veren kişi yok Kİ biz de verek
Bravo bize
Çok güzeliz
HahahHaha
Hep bahane bunlar bahane
Güzelsiniz tabi maşallah
Babamda eskilerden bi akrabasını anlatır “çok güzel kadındı babayiğit kapılardan yan geçerdi” diye
Afiyet olsun güzeller güzeli rakibem. Öğlen olmamış farkındasındır. Suyu ayrı yazarsan daha iyi olur çünkü diğer sıvılar su yerine geçmiyor hatta bazıları vücutta ekstradan su tutup ödem yapıyor.İyi akşamlr.
Menüm;
1 bardak su, 1 haşlanmış yumurta
Ara; 2 adet taze incir
Öğlen; 10-12 adet yaprak sarma( bulgur pirinç karışımı işi), 1 bardak ayran
Ara; 1 fincan kahve, 1 bardak çay
Yarım salatalık.
Akşam; tavuk şiş( 7 adet parçası vardı ben sadece 3 adet yesim). 2 kaşık çoban salata.
30 dk tempolu yürüyüş
49 dk normal tempolu yürüyüş ( bunun 30 dksı dünkü cezama 19 dk sı geçen cezamdan kalan 20 dk ya geçiyor puansız o yüzden)
Tempolu yürüyüştende 1 dk düştüm 29 dk; 2,5 pıandan; 72,5
4000 adım*15; 60 puan
7 dk egzersiz; 14 puan
Toplam puan; 146,5
Su; 2lt( tüm sıvışar dahil)
Not; tempolu yürüyüşümün normale dönmesinin nedeni eşimin dolmuştan inip bana eşlik etmesi yüzünden olduben binmeyince o indi
esperenzaa fattylamb94
Havada sevda kokusuKızlar spor listesini pazartesi yapsam olur mu ? Sevdiceğimle buluşcamda yarın hazırlık yapıyorum.
esperenzaa
Afiyet olsun güzeller güzeli rakibem. Öğlen olmamış farkındasındır. Suyu ayrı yazarsan daha iyi olur çünkü diğer sıvılar su yerine geçmiyor hatta bazıları vücutta ekstradan su tutup ödem yapıyor.
İyiyim şükür canım
Tabiki de tatlıya bağlanmadı böyle tramwatik bi olay
Şiddete ramak kalmış, lokumu düşünemem
Benim huzurum herşeyden önce gelir
Fazla uzatmayayım kurallar gereği
İlgin ve desteğin için teşekkür ederim
Sen, ben sana bu olayı anlatmama rağmen, kızmaya devam etmedin ki kusura bakayım :)))
Bilmeden sordun
Nerden bileceksin ben anlatmadan
Öptüm
Sağol canımcım yaaaCanim moralini bozma, karsilikli oturur, kimin ne sikintisi varsa halledersiniz. Oluyor evlilikte bu tarz sikintilar iste. Bazen uc noktalara da cikiyor tepkiler ama ilerisinden Allah korusun.
Merak etme halolur herseeey, unutulur gider Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?