- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Görmeyen de deli sanabülürEvde koştum bi ara zaten :))) annemlere gitmiştim
Ev boşken koştum :))) 4 dakikacık
Gören deli sanıcak
Canım ben hala o eksiyi goremedim yaa, yerimde sayiyorum, hatta dun cardio yapmama ragmen bugun arti gördüm, aksam da mangal gelmiştim oysa ki. Ben pes etmiycem bu sporlardan, ozellikle yuruyusten tabi ama bi 55 göreyim istiyorum artik. Bilemedim ne diyeti yapayim burda, nasil besleneyimCanımm bayıldım sporuna ,menünebugün gerçekten güzel bir gün oldu benim için. Sultan’ın anne evindeki spor ataklarını hatırladım.Sende de o ışık var. Eksiler tıkır tıkır gelecek
Spor kapanışın da şahane.
Attığın göbek yaktığın yağ olur inşşsallah
Annenler de oraya mi tasindi? Yoksa onlar orada diye mi siz tasindiniz, hani aslen orali degilsiniz yaEvde koştum bi ara zaten :))) annemlere gitmiştim
Ev boşken koştum :))) 4 dakikacık
Gören deli sanıcak
Fitcivciv 36 beden giyiyormus, otursun bosver
Hahahaha
rakibenin minik bir de bebeği var :) emziriyor oradan da kalori yakıyor cayır cayır.bilgine canum
Kayfe alışkanlığını değiştirdiğin için alındabn muah muahh öperüm
efsane kabaktan sonra efsane yüzme
Sporunun 40 ta birini spor fakiri @fitcivciv ’e bağışlasanafukara acuk sevinsin
Gel gel, senin de enerjini fullerizİyi geceler canım.Çok erken uyandın zaten yat dinlen canım.
esra şuan aşk sarhoşu.boş yere etiket yapma kuzum
köy sana gerçekten çok iyi geldi canım.Enerjin motivasyonun git gide tavan yapıyor.
Hemen valizi hazırlayıp gelesim geldi
Sevgili günlük bugün babam ısrar etti
ays crim ,watermelon hüplettim
Canım düzenin,soluduğun hava,içtiğin su bile değişti.Sporların arttı başlangıç olarak ödem yapmış olabilir.55 olacaksın canım kaldı ki bu sporlarla çok daha sıkı ince görünecesin.Yürüyüş ve özellikle yüzme vücudunu harika sıkılaştıracak.Canım ben hala o eksiyi goremedim yaa, yerimde sayiyorum, hatta dun cardio yapmama ragmen bugun arti gördüm, aksam da mangal gelmiştim oysa ki. Ben pes etmiycem bu sporlardan, ozellikle yuruyusten tabi ama bi 55 göreyim istiyorum artik. Bilemedim ne diyeti yapayim burda, nasil besleneyimwc sıkıntısı da yasiyorum, düzensiz. İnsallah cumaya 55.9 gorurum ne diyeyim
AynenAnnenler de oraya mi tasindi? Yoksa onlar orada diye mi siz tasindiniz, hani aslen orali degilsiniz ya
Görmeyen de deli sanabülür
Bence de otursunFitcivciv 36 beden giyiyormus, otursun bosver
Gel gel, senin de enerjini fulleriz
uykusuzluğa benim haylazdan sebep alıştım
Gece gece iyi güldürdün, uyku vurmuyor sana
anaamm uyumamışsın ben de arkandan atıyordum
Geçmiş olsun canım babana.Şimdi daha iyidir inşallahAynen
Aslen buralı olmamamıza rağmen
Annemler beğendi ve ev aldılar daha çok yeni ama komple taşınmadılar
Babama da iyi geliyor die kalbine. Geldikçe oturacaklar bol bol. Bi ayakları istanbulda. Önceden ameliyat olmuştu babam
Ben eş durumundan geldim
Ben de Ne tıp var ne İngilizceNe zaman istersen elimden geleni yapmaya hazırım canimtip kazanmissin, lisedeki bilgilerin yine de fazladir senin, uzerine koyarız, hatirlamadiklarini hatirlatiriz
Her gün mutlaka ingilizce günlük tutmaya calis ama
EvetGeçmiş olsun canım babana.Şimdi daha iyidir inşallah
Yesil mercimek uzun süredir yememistim, deneyeyim, hem vucut da sasirir belki. Ptesiye acikcasi umudum yok ama cumaya çok istiyorum. Merkeze gidince sultanin içtiği biberiyeden almak istiyorum bagirsaklara da faydasi olup yag yaktığını söylemişti. Bir de laxa fiber (lif ve probiyotik gida takviyesi) alacağım eczaneden. Deneyenler memnunmus. Sizlerden kullanan oldu mu bu gida takviyesindenCanım düzenin,soluduğun hava,içtiğin su bile değişti.Sporların arttı başlangıç olarak ödem yapmış olabilir.55 olacaksın canım kaldı ki bu sporlarla çok daha sıkı ince görünecesin.Yürüyüş ve özellikle yüzme vücudunu harika sıkılaştıracak.
Wc sıkıntısı için de bamya,yeşil mercimek İyi gelebilir canım.zaten su ve spor da yakında bağırsak düzenini sağlar canım.
Pazartesi eksi gelir canım senden.çarşamba tartıda gördüğüne inamazsın bence
Ay sanki ben mod düşürüyorum daBence de otursunSpor yapmasın da önümüzdeki hafta spor takibini ona kitleyeyim vayy anasını millet nasıl sporlar yapıyor diye düşünüp utanma belasına spor yapar belki
Geleyim ama hatice’yi görmeyelim.
uykusuzluğa benim haylazdan sebep alıştımuykusuzluk çeneme vuruyor
anaamm uyumamışsın ben de arkandan atıyordum
Ölü taklidi mode on
Geçmiş olsun canım. Evet orasi kucuk sahil kasabası, sirin bi yer. Esin sanirim asker ya da polisAynen
Aslen buralı olmamamıza rağmen
Annemler beğendi ve ev aldılar daha çok yeni ama komple taşınmadılar
Babama da iyi geliyor die kalbine. Geldikçe oturacaklar bol bol. Bi ayakları istanbulda. Önceden ameliyat olmuştu babam
Ben eş durumundan geldim
Olsun kuzum sende de tip ve tarzanca ingilizcesi vardır.Ben de Ne tıp var ne İngilizce
:)) gerçekten görüşürüz ama ani oldu da tam denk geldiğinde inşallah tabiki aşk olsunKöyde millet duymus, te ordan oraya yürünür mü diyorlar, mezarlık altindan girip yan köyden cikiyorum ve kendi köyümüze geliyorum, yetmiyor bi de bizim köyü turluyorum, epey büyüktür bizim köy de.
Ben buraya gelmeyi bekliyordum diyordum ya kuzum, Adıyaman'da yuruyemiyorum, evde de spor yapmak istemiyorum, terletiyor
Burda zumbayi, cardioyu hep bahcede yesilliklerin icinde yapiyorum, harika enerji de sağlıyor bana, kendimi müthiş hissediyorum.
Sali günü ckale merkeze gidicez, 3-4 gün orada kalip islerimizi halledicez, düğün yaklaşıyor, saçımı falan boyatayimisler biter bitmez hoopp koye gelirim hemen. Annemler aslında merkezde oturuyor da yazları koydeyiz, ve ben köyü sevdigim icin çoğunlukla koydeyiz yazın, burada denize gitmek, yüzmek cocuklarla daha rahat oluyor, bi de bag bahçe. Ay gece gece cenem düştü köy deyince cosuyorum bekliyorum seni de, gelmek isteyen herkesi tabi Cascade_ gelmesin ama burnumun dibine kadar gelip gorusmek istemiyor hatun saka tabi canım
Evet canım benimGeçmiş olsun canım. Evet orasi kucuk sahil kasabası, sirin bi yer. Esin sanirim asker ya da polis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?