- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yeşil mercimek bende çok iyi bağırsak hareketliliği sağlıyor.değişiklik iyi gelebilir canım.biberiyenin iyi geldiğini ben de duymuştum ama Sultan’a iyi gelmişti.dene canım sen de.Yesil mercimek uzun süredir yememistim, deneyeyim, hem vucut da sasirir belki. Ptesiye acikcasi umudum yok ama cumaya çok istiyorum. Merkeze gidince sultanin içtiği biberiyeden almak istiyorum bagirsaklara da faydasi olup yag yaktığını söylemişti. Bir de laxa fiber (lif ve probiyotik gida takviyesi) alacağım eczaneden. Deneyenler memnunmus. Sizlerden kullanan oldu mu bu gida takviyesinden
Spor takibini kitlemek ona cok iyi gelecekBence de otursunSpor yapmasın da önümüzdeki hafta spor takibini ona kitleyeyim vayy anasını millet nasıl sporlar yapıyor diye düşünüp utanma belasına spor yapar belki
Geleyim ama hatice’yi görmeyelim.
uykusuzluğa benim haylazdan sebep alıştımuykusuzluk çeneme vuruyor
anaamm uyumamışsın ben de arkandan atıyordum
Ölü taklidi mode on
Naapsın kız,anasının karnında diyet mi yapıyorduSevgili günlük bugün babam ısrar etti
ays crim ,watermelon hüplettim
Olsun kuzum sende de tip ve tarzanca ingilizcesi vardır.
Eşin gelince usulca yaklaş ve are you sex de ötesine karışma
Cardio aletli mi aletsiz miCanım ben hala o eksiyi goremedim yaa, yerimde sayiyorum, hatta dun cardio yapmama ragmen bugun arti gördüm, aksam da mangal gelmiştim oysa ki. Ben pes etmiycem bu sporlardan, ozellikle yuruyusten tabi ama bi 55 göreyim istiyorum artik. Bilemedim ne diyeti yapayim burda, nasil besleneyimwc sıkıntısı da yasiyorum, düzensiz. İnsallah cumaya 55.9 gorurum ne diyeyim
Gül cemaline Gül Gül öldümSpor takibini kitlemek ona cok iyi gelecek
Azimliyle feyzaya da menü takiplerini yaptir
Hatun beni gormek istemiyor ama sen torpillisin, seni görür, sen de mutlaka gormelisin GÜL cemalinibak bakalım hala lokumları duruyor mu
Aletsiz.Cardio aletli mi aletsiz mi
Gülmekten yazamıyorum
Gel abla gelll
Bağda bahçede cardio ya gelll
Babası, anasının karnında hüpletmeye alıştırdıysaNaapsın kız,anasının karnında diyet mi yapıyordu
Hepimiz geçiyoruz o yollardan
Anca ...... dan anlarsın diosun yaniiiOlsun kuzum sende de tip ve tarzanca ingilizcesi vardır.
Eşin gelince usulca yaklaş ve are you sex de ötesine karışma
Ben hep alet kullanıyorum geceleriAletsiz.
Tabi tabi kabakların yanında yapıyorum
Yemek içgüdüsellll amaBabası, anasının karnında hüpletmeye alıştırdıysaama sporları çok iyi.
Sen bi daha dikenli yollardan geçmegülün dikeni eline batıyor datlum
Bırakın mercimeği yemeyiYeşil mercimek bende çok iyi bağırsak hareketliliği sağlıyor.değişiklik iyi gelebilir canım.biberiyenin iyi geldiğini ben de duymuştum ama Sultan’a iyi gelmişti.dene canım sen de.
Dediğin ürünü bilmiyorum ama probiyotik içeriği bağırsak floranı düzenleyebilir canım.
HahahahaAnca ...... dan anlarsın diosun yaniii
Evet o da bi alan
ay sus kız sus geberdim vallaBen hep alet kullanıyorum geceleri
İyi geceler canım.İyi geceler hatunlaaarrr
Daha yatmadiniz mi
Kimler kimler burdaymisss
Benim canim cikti ama sabahlicam, cok isim var daha
Firin kapalı, bir ay sonra açılacakBırakın mercimeği yemeyi
Fırına verin@cgdmk
Kız valla istiyom :)) lokumdan son 4 kalmıştıSpor takibini kitlemek ona cok iyi gelecek
Azimliyle feyzaya da menü takiplerini yaptir
Hatun beni gormek istemiyor ama sen torpillisin, seni görür, sen de mutlaka gormelisin GÜL cemalinibak bakalım hala lokumları duruyor mu
OoooFirin kapalı, bir ay sonra açılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?