Ben anlamam yoktun sus hehehehhepi topu 2 3 gün astım hemen tembel unutulan şirin oldum 11 nisandan beri full burdayım ayol
57lere ciktim canim. 55le mezun olmayi dusunuyordum ama 49.9 görmek istiyorum, boy dan dolayı kötü durmaz. 50-55 arası durmak ondan sonra da hedefimsende son durumlar nasıl aldın mı verdin mi kaçlardasın
mezuniyetine çok mu
Gelicem yanınaaaa az kaldıııEvet yaa rakiptik, sen caydin sonra. @yolcukardelen gibi dişli rakip lazım bana, bıraktı gitti beni son turda gazlayarak
@Azyiyen_azimli desen kimbilir nerelerede cimiyor yine
Ha gayret, biraz daha ver gazıGelicem yanınaaaa az kaldııı
Ben 19.30da evde oluyorum yemek yiyip biraz işlerimi halledip 20.30da spora çıkıyorum. 22 gibi eve gelip evde yapılacak sporları yapıyorum. Duş vs derken 12 1 gibi yatakta oluyorumEmeğine sağlık
Herkes coşmuş sporda
Düne kadar ben günde 100-200 le birinci olurdum
Bi anda ne kadar fırlama oldu
Çok şaşırdım cidden
Çalışanlar akşam eve gidince mi spor yapıyorlar anlamadım
Nasıl zaman kalıyo cidden şaşırdım
Etiketlenen ve hesaplanan bütün sporları yazdım ama unutmuş muyumcgdmk nin sporunu unutun mu soradan Mo eklicen?
Evet Unutulmuş hepsindeBen 19.30da evde oluyorum yemek yiyip biraz işlerimi halledip 20.30da spora çıkıyorum. 22 gibi eve gelip evde yapılacak sporları yapıyorum. Duş vs derken 12 1 gibi yatakta oluyorum
Etiketlenen ve hesaplanan bütün sporları yazdım ama unutmuş muyum
Yalnız ilk 3 hep çalışanlardan çıkıyoAynen ben de sasiriyom ya, nasil o kadar puanlar oluyor
Calisanlar icin de ayri bi spor takimi mi kurulsa acaba?
Yani hem beraber yarisalim ama ayrica calisanlar ayri calismayanlar ayri yarissa mi acaba?
Puanlar ucuk, hic yetisemiyoz, puan kasma hevesi kaciyor insanin
esperenzaa
Öyle bi dünya yok :)))))Aynen ben de sasiriyom ya, nasil o kadar puanlar oluyor
Calisanlar icin de ayri bi spor takimi mi kurulsa acaba?
Yani hem beraber yarisalim ama ayrica calisanlar ayri calismayanlar ayri yarissa mi acaba?
Puanlar ucuk, hic yetisemiyoz, puan kasma hevesi kaciyor insanin
esperenzaa
Allah allah ben hiç bir etiketini görmedim kiEvet Unutulmuş hepsinde
İyi yapabiliyosun spor
Ben fazla ev işi de yapmıyorum ama zaman olmuyoYalnız ilk 3 hep çalışanlardan çıkıyo
Hergün çok spor yapıyo ya yazlıktaAllah allah ben hiç bir etiketini görmedim ki
Kuzu sen benim sporları hep es geciyosun beya
4 günün 3 günü eksik
En iyisi ben de bi yere kaydedeyim, geriye bakıp yazmak zor oluyor
Evet canım sen de yazmışsın 2,5 a indirBilmem, bas donmesi gibi, bas agrisi gibi, resmen suyu cok ictim ondan oldu
Ahahha tamamdırYok sen bana bakmapek düzgün konusmam eheheh kolay kolay alinmam da ama alinincada abbowwwwww hahaha
Aynen ben de sasiriyom ya, nasil o kadar puanlar oluyor
Calisanlar kendi icin de ayri bi spor takimi mi kurulsa acaba?
Puanlar ucuk, hic yetisemiyoz
esperenzaa
57lere ciktim canim. 55le mezun olmayi dusunuyordum ama 49.9 görmek istiyorum, boy dan dolayı kötü durmaz. 50-55 arası durmak ondan sonra da hedefim
Kötü canımCanım tadı nasıl
Afiyet olsun bu arada
Ben de kayısı çayı demliyorum
Ben bilmem bak geliyorumHa gayret, biraz daha ver gazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?