Ben geldimmmm
İnanılır gibi değil ama evde çok işim vardıbenim dönem dönem evden gereksiz eşya kıyafet vs gibi şeyleri atma huyum vardır da.şu an o dönemdeyim.
Eşya detoksum başladı da.
Napiyonuz gözümün nurları?
Aaa kanka yapma böyleBen de tam tersi, hic biseyi atamam, her seyin anisi var :) kardesim benden gizli atti bi kere yeni evlendigimdeydi, kiyameti kopardim, bi daha ilismedi :)
Aaa kanka yapma böyle
At gitsin
Ivır zıvır kalabalık
Ben dişmacunu bile aldığımda anında kutusundan çıkarırım
TamamSen gonlumun rakibesisin
Ndymk hani ben limonun kabuğunu soyupbütün attım yaa
İçimde çekirdekleri var
O konuda nasıl bi süzme yöntemi deniyim
Su haline gelir ama
Netten bulamadım
Bence senin menülerin fazla değil canım.Şayet gece aç uyuyorsan doğru yoldasın demektir.Akşam 8’den sonra da birşeyler yemezsen çok iyi gider kilolar.benim menülerim fazla mı sizce genel olarak
Puan ayarlaması yapabiliriz canımcanım menün çok güzel
bence de 5k nın puanı biraz düşebilir ya da cardio artabilir
ben ilk yaptığım zamanlar aşırı zorlanmıştım ama şu an üstüne biraz daha devam ediyorum leslie nin yeni videolarıyla
ilk yaptığım zamanı düşünerek puanı normal gelmişti ama spor yapan ve yetişen için hafif gelebilir
Terlemediysen iyi canım ,sevdin demektir leslie’yiMenumu de yazıp yatayim
Kahvalti
Yumurtasiz bi kahvalti oldu
Domates biber kavurması
Zeytin, peynir vs
Akşam
Kokorec sote, ev yapimi
Bamya
Yogurtlu semiz otu
Sabahtan kalan domates biber kavurması ile bol yogurt
3 minik nektarin
2400 su
850 bitki çayı
esperenzaa
Spor
1 saat yuzme 240 puan
30 dk leslie 5k 150 puan
Toplam 390 puan
@fattylamb94
Esperenzam ben ilk defa leslie yaptim, 5k ile başladım direkt ve kesinlikle sunu soyleyebilirim ki 5k dk si 5 puan ise cardionun en az 7 olmali. Hic bir zorlugu yok bu 5k nin. Terlemedim bile. Cardio feci bisey 5k nin yaninda.
Ben de aynı fikirdeyim kaçamak yapıp aç kalacağıma sağlıklılarla tıka basa yemek daha iyi geliyor bana.Karatayı da bu nefenle seviyorum.Kacamak yapma, tika basa doy sagliklilarla
Tamam
Herzaman değişmez kankanım dimi
Dostun yani
Hoşbuldum canımKaptan da izin verirse bi gün tıka basa ye yiyebildiğin kadar ama sonraki gün tekrar başla diyete Cuma çılgınlık günün olabilir mesela ama toplayacaksın sonra Tabi sor kaptana
cısları ver eline geri gitsin
Bol gelen kıyafet mutluluğu denen bir gerçek var,Allah herkese nasip etsin.İnanmak başarmanın yarısıdırİnanıyorum yakında siz de tüm kıyafetlerin bolluğundan yakınacaksınız
Ben de bazılarını iki kere giyip bıkıyorumKiyamiyom ben, 15 yillik hirkalarim, tisortlerim var, hepsi ani hayatta atmam :)
:)) keşke benim de başıma gelseBol gelen kıyafet mutluluğu denen bir gerçek var,Allah herkese nasip etsin.
civciv bir gün abartarak tıka basa yemiş zaten
Menumu de yazıp yatayim
Kahvalti
Yumurtasiz bi kahvalti oldu
Domates biber kavurması
Zeytin, peynir vs
Akşam
Kokorec sote, ev yapimi
Bamya
Yogurtlu semiz otu
Sabahtan kalan domates biber kavurması ile bol yogurt
3 minik nektarin
2400 su
850 bitki çayı
esperenzaa
Spor
1 saat yuzme 240 puan
30 dk leslie 5k 150 puan
Toplam 390 puan
@fattylamb94
Esperenzam ben ilk defa leslie yaptim, 5k ile başladım direkt ve kesinlikle sunu soyleyebilirim ki 5k dk si 5 puan ise cardionun en az 7 olmali. Hic bir zorlugu yok bu 5k nin. Terlemedim bile. Cardio feci bisey 5k nin yaninda.
Hadi inş:))Ne güzel tebrikler
Bana da kep
Beni 10 dak bile zorluyocgdmk leslie ile terlemedin mi gerçekten 45 dk beni çok zorladı artık 30 dk yapıyorum
cgdmk leslie ile terlemedin mi gerçekten 45 dk beni çok zorladı artık 30 dk yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?