Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de tam tersi, hic biseyi atamam, her seyin anisi var :) kardesim benden gizli atti bi kere yeni evlendigimdeydi, kiyameti kopardim, bi daha ilismedi :)

Ndymk hani ben limonun kabuğunu soyupbütün attım yaa
İçimde çekirdekleri var
O konuda nasıl bi süzme yöntemi deniyim
Su haline gelir ama
Netten bulamadım

Sabah kalkar kalkmaz icmek icin mi? Millet dilimleyip atmis suyun icine, sabah kalkinca icmis. Oyle yap istersen, dilimleyince cikariverirsin cekirdekleri.

Ben yarım limonu sıkıyorum direkt. Ama aksamdan dilimleyip koyabilirim de, o da mantikli.

benim menülerim fazla mı sizce genel olarak
Bence senin menülerin fazla değil canım.Şayet gece aç uyuyorsan doğru yoldasın demektir.Akşam 8’den sonra da birşeyler yemezsen çok iyi gider kilolar.
Biraz daha dengeli yersen daha iyi olur sanki.
Puan ayarlaması yapabiliriz canım

Terlemediysen iyi canım ,sevdin demektir leslie’yiPuan düzenlemesi yapalım isterseniz.
Leslie 5k -4 puan ,cardio 6 puan uygun olur mu
Kacamak yapma, tika basa doy sagliklilarla
Ben de aynı fikirdeyim kaçamak yapıp aç kalacağıma sağlıklılarla tıka basa yemek daha iyi geliyor bana.Karatayı da bu nefenle seviyorum.

İnanmak başarmanın yarısıdırİnanıyorum yakında siz de tüm kıyafetlerin bolluğundan yakınacaksınız
Bol gelen kıyafet mutluluğu denen bir gerçek var,Allah herkese nasip etsin.
civciv bir gün abartarak tıka basa yemiş zaten

Kiyamiyom ben, 15 yillik hirkalarim, tisortlerim var, hepsi ani hayatta atmam :)
Ben de bazılarını iki kere giyip bıkıyorum
Fakirlere veriyorum
Maalesef ben de çok sıkılganlık var ama zırt pırt kıyafet almam çünkü günlerce bakarım netten
Karar veremem
Olsun dostum
Her konuda benzeyemeyiz yaa

Cardio da leslie'nin mi?
Video atabilir misin canim?
Ben hangisini yapiyorum bilemiyorum
5k bana da cok da zor gelmemisti isin asli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…