Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar menüsü efenimmm
  • Sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber peynir 5 zeytoo cay
  • Aksam semizotu yemeği yogurtlu pirinc felan yok
  • 3 lt su
  • Klasik iceceklerim
  • Spor yok kuzular
  • esperenzaa esperenzaa lyeaph lyeaph
Opeyrumm kocaman kocamannn
Afiyet bal seker olsun kuzu masallah ben bu kadar yemege cidden acim diye gezerdim ortaliklarda herhalde :D ❤❤

Ben de tekrar takıma dönüşüne ve motivasyon mesajlarına hiç hayır demem tatlım:KK200: Hoşgeldin canımm tekrardan:KK36:

Hosbuldum kiii o zaman. Şimdi yeni arkadaslara kendimi ufacık tanitayim. Ben eski uyelerdenim. Santiyeye gittiğim için izne ayrilmistim ama kalbim burdaydi. Şimdi dönünce anne yemekleriyle tekrar kilo aldım. Eski kiloma dönünce tekrar listeye katilacagim. Menü paylasimlarimda eksiklik olabilir ama elimden geldiğince katılım göstereceğim.

Hedefim doğum günümde (Aralık) yeni yaşıma zayıf girmek. Bugünü de bitmiş sayarsak önümde 135 günüm kaldı. Spora yazıldım. Haftanın 6 günü gidiyorum.

Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve susuyorum. Çok konustum

Selam kızlar ben geldim menulerimi yazayim insallah pazariniz cok guzel geçmiştir❤
Sabah: 5yk menemen 2 kk peynir domates salatalik 2 zeytin 2.dilim tam bugday ekmegi
Ara: kiraz sapi cayi 2 ceviz
Oglen: firinda hindi 3yk yogurt 2 salatalik 1.5 dilim ekmek
Ara:10 gram leblebi yy sut ile kahve
Aksam: 4 kofte kiyma da yagsiz koftelerdenyagsiz tavada 3yk yogurt bolca yagsiz salata 4 kozlenmis biber 1.5 dilim ekmek

3lt su 50dakika tempolu yuruyus 125p
esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 fattylamb94 fattylamb94

Hosbuldum kiii o zaman. Şimdi yeni arkadaslara kendimi ufacık tanitayim. Ben eski uyelerdenim. Santiyeye gittiğim için izne ayrilmistim ama kalbim burdaydi. Şimdi dönünce anne yemekleriyle tekrar kilo aldım. Eski kiloma dönünce tekrar listeye katilacagim. Menü paylasimlarimda eksiklik olabilir ama elimden geldiğince katılım göstereceğim.

Hedefim doğum günümde (Aralık) yeni yaşıma zayıf girmek. Bugünü de bitmiş sayarsak önümde 135 günüm kaldı. Spora yazıldım. Haftanın 6 günü gidiyorum.

Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve susuyorum. Çok konustum
Tekrar hosgeldin canim cok saglikli bol kilo vermeler diliyorum ❤

Selam kızlar ben geldim menulerimi yazayim insallah pazariniz cok guzel geçmiştir❤
Sabah: 5yk menemen 2 kk peynir domates salatalik 2 zeytin 2.dilim tam bugday ekmegi
Ara: kiraz sapi cayi 2 ceviz
Oglen: firinda hindi 3yk yogurt 2 salatalik 1.5 dilim ekmek
Ara:10 gram leblebi yy sut ile kahve
Aksam: 4 kofte kiyma da yagsiz koftelerdenyagsiz tavada 3yk yogurt bolca yagsiz salata 4 kozlenmis biber 1.5 dilim ekmek

3lt su 50dakika tempolu yuruyus 125p
esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun bu kk peynir nedir??açılım istiyorum :D ye ye can bogazdan gelir hehe yarin kutsal pazartesi bakalim nolacakkk :D

Pazar menüsü efenimmm
  • Sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber peynir 5 zeytoo cay
  • Aksam semizotu yemeği yogurtlu pirinc felan yok
  • 3 lt su
  • Klasik iceceklerim
  • Spor yok kuzular
  • esperenzaa esperenzaa lyeaph lyeaph
Opeyrumm kocaman kocamannn
Çok güzel spor olsa daha güzel olurmuş ♥️

Back
X