• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz de eylulde kazdagindayiz insallah
Yine cop atmislar mi piknik yapilan yerler var ya milli park olan yerde, ayazma mi deniyor tam bilmiyorum ismini, cocuklugumdan beri gideriz, kazdagi milli parki iste :)
En son 2 sene once gittik, copleri topladik hep, sinirden aglicaktim :KK43:
Serefsizler cop atmasin guzelim suya ya, biz iciyoruz o buz gibi suyu :KK43:
Ayazma canakkale tarafindaki kısmı, hasanboguldu, sarıkiz da Balıkesir/edremit tarafindaki kısmı.
Ben bir kac kez gittim cope rastlamadim ama tabi insanoglunun bin bir turlusu var, umarsizca cop atanlar, kirletenler vs.
Cok duyarlı bi davranış olmus sizinki cankm, ellerinize sağlık. Keske herkes sizin gibi duyarlı olabilse❤️
Suan yoldayiz. Henüz ne durumda görmedim.

Evet canim rakibiz, tabi istersen. Ama motivasyon düşüklüğü yaratıyorsa kaptana soylemelisin canım, seni olumsuz etkilemek istemem ve hic de alinmam❤️
26 agustosta donucez canım
Yok canım şu an problem yok
Biz de memlekete gideceğiz sonra:(
İnşallah bozmayız :) seviyorum seni:)

Ayazma canakkale tarafindaki kısmı, hasanboguldu, sarıkiz da Balıkesir/edremit tarafindaki kısmı.
Ben bir kac kez gittim cope rastlamadim ama tabi insanoglunun bin bir turlusu var, umarsizca cop atanlar, kirletenler vs.
Cok duyarlı bi davranış olmus sizinki cankm, ellerinize sağlık. Keske herkes sizin gibi duyarlı olabilse❤️
Suan yoldayiz. Henüz ne durumda görmedim.

Hmm
O zaman ben canakkale tarafindakina asigim.
Hani suyun daha gurul gurul oldugu, koprulerin oldugu falan. Ayazma yazinca orasi cikiyor :)
Balikesir tarafindaki daha minik bi yer, hatta bi restoran var orda habire muzik caliyor, insan su sesini duyamiyor. Copleri orda toplamistik gecen gittigimizde, hatta restoranda calisan cocuk gelmisti yanima sacma sapan cop atmayin demisti, sipastik sarkmaya calisiyodu ama, konusamiyo falan, yasi da kucuktur benden. Kizdiydim öküze, bu copleri topladik biz, elalemi uyarsana sen gelip beni uyaricagina diye. Mal.

Ayazma tarafinda cop olayi cok daha azdi ama.

Param olsa kazdaginin iki tarafina da afis yaptiricam. 'Çöp atanin insaallah Allah da çoluğunu çocugunu, sevdiklerini öldürsün' diye.
İlerde oyle bir afis ya da yazi gorursen bil ki ben yaptim :)

Gunaydın kızlar dün yine evde yokdum eltime gittim :KK70: bol bol spor oldu bana
Birde iyi motivasyon herkez çok zayıflamıssın çok güzel olmuş falan deyince daha cok gaza geldim :KK70:
Ohh canım bir de güzel veriyorsun maşallah
Şakın pes etme
Ben inanıyorum hedefine ulaşman uzun sürmeyecek:)

Gunaydın kızlar dün yine evde yokdum eltime gittim :KK70: bol bol spor oldu bana
Birde iyi motivasyon herkez çok zayıflamıssın çok güzel olmuş falan deyince daha cok gaza geldim :KK70:

:)
Bana da motivasyon oldu az once
Kardesim sen nasil 55sin ya bisey farketmemis, cidden 50 olman lazim dedi az once :KK70:

:)
Bana da motivasyon oldu az once
Kardesim sen nasil 55sin ya bisey farketmemis, cidden 50 olman lazim dedi az once :KK70:
Hahaha :D güzel motivasyon gerçekten balık etlısın heralde bence 54 55 iyi kadın dediğinde az etli olcak ben tıg gibi olsam beğenmez kocam evlendıgımde kılo almam için çok ugrasmısdı kendisi :D

Back
X