Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ya evde dildim Akşam aceleden yazdımGelir miyim ne yaa
Pazardan meyvemi tarttırıyorsun![]()
255 dediğin nedir kiGünaydınnn
vayy
İyi yapmışsın
Ama yine başladın spora![]()
Ayazma canakkale tarafindaki kısmı, hasanboguldu, sarıkiz da Balıkesir/edremit tarafindaki kısmı.Biz de eylulde kazdagindayiz insallah
Yine cop atmislar mi piknik yapilan yerler var ya milli park olan yerde, ayazma mi deniyor tam bilmiyorum ismini, cocuklugumdan beri gideriz, kazdagi milli parki iste :)
En son 2 sene once gittik, copleri topladik hep, sinirden aglicaktim
Serefsizler cop atmasin guzelim suya ya, biz iciyoruz o buz gibi suyu![]()
Yok canım şu an problem yokEvet canim rakibiz, tabi istersen. Ama motivasyon düşüklüğü yaratıyorsa kaptana soylemelisin canım, seni olumsuz etkilemek istemem ve hic de alinmam
26 agustosta donucez canım
Ben ayriliyorum gruptan artik esim istemiyor canım
Kızlar istemediler
süper yürümüşsün canımGünaydınlar
Ben hemen dünkü sporumu yazayim unutmadan, birazdan kaz dağına cikicaz, cekmeyebilir tel, bugun giremeyebilirim pek, dün de giremedim gorumcemlerdeyiz, Edremit'te @giustizia_ senin mekandan geçtik dun
Dün iyi gezdim ama
4 saat 15 dk dk yavaş yürüyüş 255 puan @fattylamb94fayfeyfiy
Geçen haftayı telafi ediyoruzGünaydınnn
vayy
İyi yapmışsın
Ama yine başladın spora![]()
Canım onu yapınca sonraki gün genelde boş geçti
Ayazma canakkale tarafindaki kısmı, hasanboguldu, sarıkiz da Balıkesir/edremit tarafindaki kısmı.
Ben bir kac kez gittim cope rastlamadim ama tabi insanoglunun bin bir turlusu var, umarsizca cop atanlar, kirletenler vs.
Cok duyarlı bi davranış olmus sizinki cankm, ellerinize sağlık. Keske herkes sizin gibi duyarlı olabilse
Suan yoldayiz. Henüz ne durumda görmedim.
Teşekkürler canım :) 5k da yapmaya çalışacağım böyle inşallahSporun cook guzel masallah datlimm :)
Ohh canım bir de güzel veriyorsun maşallahGunaydın kızlar dün yine evde yokdum eltime gittimbol bol spor oldu bana
Birde iyi motivasyon herkez çok zayıflamıssın çok güzel olmuş falan deyince daha cok gaza geldim![]()
Gunaydın kızlar dün yine evde yokdum eltime gittimbol bol spor oldu bana
Birde iyi motivasyon herkez çok zayıflamıssın çok güzel olmuş falan deyince daha cok gaza geldim![]()
İsterseniz Pazartesi’den itibaren olarak da kapışabiliriz ama çalışıyoruz falan derseniz siz bilirsiniz
Teşekkürler canım :) 5k da yapmaya çalışacağım böyle inşallah
İsterseniz Pazartesi’den itibaren olarak da kapışabiliriz ama çalışıyoruz falan derseniz siz bilirsiniz
Cok saol canım pes etmeye hiç niyetim yok okadar vermişken :)Ohh canım bir de güzel veriyorsun maşallah
Şakın pes etme
Ben inanıyorum hedefine ulaşman uzun sürmeyecek:)
Hahaha:)
Bana da motivasyon oldu az once
Kardesim sen nasil 55sin ya bisey farketmemis, cidden 50 olman lazim dedi az once![]()