• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa canım ölç ölç
O kadar mutlu oluyor ki insan hele bir de spor yapıyorsun ya sıkılaşıyorsun efsane oluyor
Ölç bence mutlaka :)
Tamam canım ölcücem kesın heveslendırdın smdı :D 95 beden sudyen vardı sıkıyordu denıcem şimdi bakayım olcakmı rahat :D

Aynen canım geçen verdiğini deneyeceğim :)
Kesinlikle zaten iki gün peşpeşe haşlama yesem 3 gün daha yumurta yiyemiyorum neredeyse
O yüzden değişik yapmaya çalışıyorum
Dene canım cok leZzetli yanındada 1 salata oh mis valla ekmek gibi duruo görünüşte :KK70: gözüde doyuruo

Tamam canım ölcücem kesın heveslendırdın smdı :KK70: 95 beden sudyen vardı sıkıyordu denıcem şimdi bakayım olcakmı rahat :KK70:
Ben o kadar şaşırmıştım ki
Kiloya göre incelme daha çok belli oluyor :) o yüzden bence çok heveslenirsin ölç :)

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 canım bir de diyeti diyet gibi değil sağlıklı yaşam için beslenme biçimi olarak düşün
Şu an olmasa da 60 larda falan artık diyeti bırakınca da nasıl besleneceksen ona göre beslen
Yoksa bırakınca alabilirsin kısa sürede
Şu an az yiyorsun
Normale dönersen vücut bir daha az Yeme ihtimaline karşın hemen depolar
Yani bunu sağlığın için yap ve bir ömür sürdürebileceğin kıvama getir:)
Şu an henüz uzun yolun var ama dediğim gibi yavaş yavaş yapabilirsin :)
Canım sporu asla bırakmıcam zaten ona devam yediklerimi de arttırıcam 800 900 kalori olarak sabıtlıcem gene azoluyor ama doyarım Ben kendimi bılıom b o sekılde almam hareketi kesmedıkce hızlı gtsın ıddam var nisanda 55 olmam lazm. :KK70:

Dene canım cok leZzetli yanındada 1 salata oh mis valla ekmek gibi duruo görünüşte :KK70: gözüde doyuruo
Önce gözümüz doysun :d
Canım sporu asla bırakmıcam zaten ona devam yediklerimi de arttırıcam 800 900 kalori olarak sabıtlıcem gene azoluyor ama doyarım Ben kendimi bılıom b o sekılde alman hareketi kesmedıkce hızlı gtsın ıddam var nisanda 55 olmam lazm. :KK70:
canım hedefe yaklaştığında 1200 gibi sabitle 800-900 az çünkü
Hani max 1200 olsun gibi düşşn
Zaten miden küçülmüştür istesen de başlarda yiyemezsin

Önce gözümüz doysun :d

canım hedefe yaklaştığında 1200 gibi sabitle 800-900 az çünkü
Hani max 1200 olsun gibi düşşn
Zaten miden küçülmüştür istesen de başlarda yiyemezsin
Aynen :D
Aynen cnm bende ole düşünüyorum duruma göre ayarlıcam listeyi ogun gelsınde inşallah :)

Aynen :KK70:
Aynen cnm bende ole düşünüyorum duruma göre ayarlıcam listeyi ogun gelsınde inşallah :)
İnşallah canım benim :)

Canım pilates yoga gibi şeyler de düşünebilirsin yüzme ya da
Omurların arası açıldığı için 1-2 cm boy uzamış gibi duruyor aklında bulunsun

Canım yarın tartı kontrol günümüz
Yani asıl cuma pazartesi de ara ölçüm gibi
Yarın ölç kilonu da ölçülerini de not et telefonuna :) 1 ay sonra tekrar :)
Tamam canım iyi fikir ole yapım :)
Tartılmadan duramıom ya zor hakım oluom kendıme :D

İnşallah canım benim :)

Canım pilates yoga gibi şeyler de düşünebilirsin yüzme ya da
Omurların arası açıldığı için 1-2 cm boy uzamış gibi duruyor aklında bulunsun
Tamam canım yüzmeye seneye yazılıcam inşallah haftada 2 gün gidicem şimdi kilolardan kurtulayımda seneye havuz kesin yoga yada başlarım belki veya plates

Tamam canım yüzmeye seneye yazılıcam inşallah haftada 2 gün gidicem şimdi kilolardan kurtulayımda seneye havuz kesin yoga yada başlarım belki veya plates
Havuz bile tek başına işe yarar çünkü her şeye faydası var canım

Back
X