Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bırak evlensin len Zamanında

fattylamb94
Yani tabi ki canim hayat arkadasini bulduysan bi an once evlen tabi ki
Benim okul hayati vardi esim de gec bitirdi falan
Yoksa zaten 22 yasimdan beri ayni kisiyleyim, ilk ve tek ciddi sevgilim kendisi, oncesinde anca konustugum olduydu o da 1 2 tane lan

Ay ne bileyim ya uzaktan ilişki yürütmek çok zor bi buluşmamız olay oluyo. Bilmediğimiz şehirlerde bilmediğimiz yerlerde kalmak. Zamanımızın yarısı yollarda geçiyo. Sıkıldım artık bu durumdan

İsinizi elinize aldiysaniz ikiniz de uzatmanin manasi yok tabi ki beybisi
Sen calision
O da calisiyosa neyi bekliceniz tabi ki
fattylamb94
Ha ayni sehirde olsaniz nisanlilik falan gezin tozun derdim 1 sene daha 26ya kadar fln, evliligin sorumlulugunu almadan gezmek tozmak da ayri guzel :)

Siz ne zaman bitirdinizde o kadar beklediniz acaba 6 sene sevgililik çok sevgilim okulu bitireli 2 sene oldu benimde eylülde bitiyor ama 1 senedir çalışıyorum şartlar bence gayet uygun

Siz ne zaman bitirdinizde o kadar beklediniz acaba 6 sene sevgililik çok sevgilim okulu bitireli 2 sene oldu benimde eylülde bitiyor ama 1 senedir çalışıyorum şartlar bence gayet uygun

Oyle oyle uygunmus sizin
Ben 32 yasindayim yavrucum
Yuksek lisansi 27 yasinda bitirdim, lisansim okul olarak uzundu 24te bitti :)
5 sene sevgililikten sonra evlendik biz, esim de okulunu cok uzattiydi 25 yasinda falan bitirdi

Aynı şehirde olsak 30a kadar bile beklerim valla. Hele öğrenci olarak ikimiz ailelerimizden farklı şehirde olsak bir ömür evlenmem ama şimdi bizim buluşmalarımız işkence ya hele ben ıspartadayken haftasonu yanıma geliyodu 8 saatlik yol gece otobüse binip direkt işe gidiyodu uykusuz uykusuz

Aynen oyle, cok zordur yaa
İnsaallah hayirlisiyla tamamina erdirirsiniz kisa zamanda :)

Oyle oyle uygunmus sizin
Ben 32 yasindayim yavrucum
Yuksek lisansi 27 yasinda bitirdim, lisansim okul olarak uzundu 24te bitti :)
5 sene sevgililikten sonra evlendik biz, esim de okulunu cok uzattiydi 25 yasinda falan bitirdi
İkinizinde baya geç bitmiş ama lisanstan sonrada evlenebilirmişsiniz aslında tabi işler oturmadanda olmuyo bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…