- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ya öyle hiç bişey olmadan da evlenilmez ki çok fazla para gidiyoAman ayarlamasaniz da evlenin
O paralar hiiic ayarlanmaz salla o kismi yapicak bisey yok
Eger seviyosan her gucluge gogus gerilir
Yuksek uzadiydi 1 sene ayricanaTip degil, yabanci dilli bi bolum :)
Soylemiom len bolum :)
Ooo yabancı dilli mi kız bari dili söyle ingilicceyse ya da italyancayda banada öğretTip degil, yabanci dilli bi bolum :)
Soylemiom len bolum :)
Oyle de borc illa ki oluyoYa öyle hiç bişey olmadan da evlenilmez ki çok fazla para gidiyo
Oyle aynen, sukur :)Neyse neticede evlenmişsiniz 1 yıl sonra 1 yıl önce farketmez
Hee şimdi anladım
İngiliccem iyidir benim ne yalan soyliimOoo yabancı dilli mi kız bari dili söyle ingilicceyse ya da italyancayda banada öğret
Ya bizim işler şuan çok kritik müstakbel kayınvalide işten çıktı. Babam ekim ayında işi bırakabilir o bırakırsa doğal olarak bende bırakırım yani ailece çok karanlık bir dönemdeyiz. Eğer babam işi bırakmazsa hiç borçsuz evleniriz allahın izniyle. Ben zaten 1 senedir çalışıyorum üstüme düşeni fazlasıyla yaptım hiç kendime bişey harcamadım desem yeridir. Sevgilimde aynı şekilde o da yapması gerekeni yapıyo. Bakalım ne olacak ya ekim ayı gelsin bi an önceOyle de borc illa ki oluyo
Evleniyosun 2 sene borc oduyosun
Bak ben 4 senelik evliyim hala borc batagindayiz
Ama sen calisiyosun benim hep adam gibi maasim olmadi, uc bes iste
Bi de sakin altinlarini bozdurma benden sana nasihat
Sık disini
Ben bozdurduydum hala ona yanarim
Nasıl öğrenceğimi öğretsen yeterİngiliccem iyidir benim ne yalan soyliim
Nasi ogretem kiz
Borçlarınız inşallah kısa zamanda biter ikinizinde işi düzgünse biraz sıkarsınız bitirirsinizOyle de borc illa ki oluyo
Evleniyosun 2 sene borc oduyosun
Bak ben 4 senelik evliyim hala borc batagindayiz
Ama sen calisiyosun benim hep adam gibi maasim olmadi, uc bes iste
Bi de sakin altinlarini bozdurma benden sana nasihat
Sık disini
Ben bozdurduydum hala ona yanarim
Sakız gibi uzadı bu iş diosunAy ne bileyim ya uzaktan ilişki yürütmek çok zor bi buluşmamız olay oluyo. Bilmediğimiz şehirlerde bilmediğimiz yerlerde kalmak. Zamanımızın yarısı yollarda geçiyo. Sıkıldım artık bu durumdan
Yeni ilişkiyi özledim diomuşumfattylamb94
Yani tabi ki canim hayat arkadasini bulduysan bi an once evlen tabi ki
Benim okul hayati vardi esim de gec bitirdi falan
Yoksa zaten 22 yasimdan beri ayni kisiyleyim, ilk ve tek ciddi sevgilim kendisi, oncesinde anca konustugum olduyduo da 1 2 tane lan
Kardeşin nerden kaç yaşında ne iş yapar kızımızı hemen öyle göstermeyiz
Aynen öyle oldu çok uzatmak iyş değil ya şimdiki aklım olsa hiç sevgili yapmazdım 26 27 yaşında tanışır 1.5 2 sene tanıyıp evlenirdimSakız gibi uzadı bu iş diosun
Ya bizim işler şuan çok kritik müstakbel kayınvalide işten çıktı. Babam ekim ayında işi bırakabilir o bırakırsa doğal olarak bende bırakırım yani ailece çok karanlık bir dönemdeyiz. Eğer babam işi bırakmazsa hiç borçsuz evleniriz allahın izniyle. Ben zaten 1 senedir çalışıyorum üstüme düşeni fazlasıyla yaptım hiç kendime bişey harcamadım desem yeridir. Sevgilimde aynı şekilde o da yapması gerekeni yapıyo. Bakalım ne olacak ya ekim ayı gelsin bi an önce
O ne canım ilk defa duydumEgert spirulina alsana
80 tablet 40 lira
N11de var
Senin icin cok iyi olur alerjin falan yoksa protein destegi bu sporculara oneriyolar
Bırakmaz inşallah yoksa attan düşüp eşeğe binmiş gibi oluruz. Ya da bırakırsada hakkını alır inşallahAnladim datlim
Hayirlisi ya
İnsaallah hayirlisiyla baban birakmaz mi desek ne desek
Hayirlisi neyse o olsun
Ooo bekleriz o zaman canım gelValla cok guzrl gaza getirirm benimle kapisablnlar cok guzel kilo verdi
200 mubiz bi atlamaya 2000 fln yapiyoduk
Hey masallah
Nasıl öğrenceğimi öğretsen yeter
İnsallah :)Borçlarınız inşallah kısa zamanda biter ikinizinde işi düzgünse biraz sıkarsınız bitirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?