- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
Dogrudur ilk duydumBulamaz çünkğ toz metalle üretim yapan firma sayısı türkiyede 3.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogrudur ilk duydumBulamaz çünkğ toz metalle üretim yapan firma sayısı türkiyede 3.
AhahahaaKız valla alsana o kadar sevaba girersin ki![]()
Ben sana şarj aleti alamŞarj yüzde bir
Sanki 70 kilosun abartmayalımOruçlu gibiyim aman yaa
Ne yesem yarıo sanirim artık
Annem bile nie bõylesin dedi.
Sen bana pirzola al.Ben sana şarj aleti alam![]()
Halsizlikten dediSanki 70 kilosun abartmayalım![]()
Valla gel ısmarlayayımSen bana pirzola al.
Açïmmmm
o ayri kaldigin etap sayisina boluncel falan okadr cok rtkilemez ayrica diger hafta guzel kilp vererek telafi edersinZaten o hafta söylicem kimse uğraşmasın boşunabenim yüzümden ortalama yerlerde olcak 11 12 kg almışım
![]()
nerdesinValla gel ısmarlayayım

Halsizlik varsa diyetisyenle çalışmak en iyisiHalsizlikten dedi
En kral diyetisyen olsa da istemiyorumHalsizlik varsa diyetisyenle çalışmak en iyisi
Zaten o hafta telafi etmek için aç gezerimo ayri kaldigin etap sayisina boluncel falan okadr cok rtkilemez ayrica diger hafta guzel kilp vererek telafi edersin![]()
Bursaanerdesin![]()
Zaten o yüzden diyetisyen dedim. Sürekli yemek yedirtiyo diyetisyenler insan kilo alcam sanıyo ama veriyoEn kral diyetisyen olsa da istemiyorum
Doymak istiyorum ben
Kõftecı orhan yol ustundeBursaa
Evet simla dondurma da ekmek de yiyoduZaten o yüzden diyetisyen dedim. Sürekli yemek yedirtiyo diyetisyenler insan kilo alcam sanıyo ama veriyo![]()