• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetime sadığım ama spor yapmıyorum o yüzden oldığum yerde sayıyorum :KK43: döndüğümde havuza yazılmayı düşünüyorum. Başka napabilirim bilmiyorum

Havuz super isine yarar 1 ayda bile asiri farkedersin :)
Onun haricinde hic spor yapamiyosan yuruyuslerindeki temponu arttirmaya calis en azindan, o bile fayda bence

Evet canim normalde spor ve gun icinde yediklerimizi topluca 1 kez paylasmamiz gerekiyor menu bildirimi olarak, daha duzenli olmasi acisindan.
Onun haricinde isteyen yaziyor tabi gun icinde yediklerini :)
Tamam ozaman öyle paylaşırım artık :) cahillik :D

Cok yoruldum ya. Dip kose temizlik yaptim spor yapmaya halim kalmadi :KK43:
Bende yorgunlukdan ölücem özellikle baldırlarım çok kötü agrıor merdiven inip cıkamıorum agrısından inşallah bisiklet sürerken engel olmaz :/ 1saat temızlık yapdım 30dakka kendi evimi 30 dakka annemin evini hepden yoruldum

İkinizde biraz yapıcı olun ikinizde biraz alttan alın. Öyle çözülmeyecek problem yok. İnada bindirdiğiniz zaman hiç bişey çözüme kavuşmuyo ama insan her zaman alttan alamıyo orasıda var

İşte olamıyoruz kuzum herseyde kusuyoruz ve bu durum sık yaşanıyo ama inşallah bidaha oldurmamaya calisicaz

yeni geçti canım. O süreçte kendini çok tuttum ondan mi nedir bilmiyorum 1 haftadır canım çekiyordu ama dünden beri deli gibiyim. Marketten kel alıyorum içeriğini okuyup geri bırakıyorum. 1 litre su aldım onun yerine geldim. Ara öğün tuttu bakalım
İyi yapmışsın valla
Benim de canım kaç gündür kakaolu kek çekiyo deli gibi
Dayanmalıyız :(

@medgiç
S smygnc
İkinizi de haftaya artık izne ayıracağım .
Sümeyyecim senin yoğunluğun malum .buraya vakit ayıramaman normal.
Çiğdem’cim sana da çok bişey diyemiyorum ama gerçekten bu şekilde gitmiyor.
@fitcivciv önümüzdeki hafta mezunsun canım.yoksa sonraki hafta sabit geleceksin:KK66:
Canım geçtiğimiz hafta cuma sabahı iş arkadaşımla beraber trafik kazası geçirdik.Hastanede ve Emniyetteydim.Çok da güzel kilo vermiştim ama telefonu elime alamadım.

Harika❤️
Mezun mu olacaksin canim?
Nihai hedefin 55 ise ol, daha aşağı ise bayram sonrasi en fazla bir ay daha beklersin olursun. Mezun olacaksan cumaya rahat verirsin :KK66:
Canım nihai hedef aslında 54
Ama 55,6 ile mezun olabiliyorum %80 verince yani
Ama yetişmeyecek sanırım
İnşallah bayram sonrası devam gibi görünüyor :)

Back
X