• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cook gecmis olsun. Insallah kotu biseyin yoktur

Bugunden itibaren olsun :)

Ben bugun spor yapamadim ya :KK43: yarin telafi edicem insallah

Yahu hic yemek yememissin :eek: sabah cok az olmus peynir domates falan olsa
oh masallah :)
Ben de yapamadım spor canım yarın inşallah

Hey maşallah oku oku ancak bitirdim geçmişi.ne çok konusmussunuz.bugun fil köşe temizlik yaptım kızlar,dün ki yorgunluğun üzerine ,tuz biber oldu.malesef,spor yapamadım az maliyetle.
Tebrikler canım.

Süper, Tebrikler canım, irade ne hayranım diyin.

Emeğine sağlık canim,
Dereceye giren arkadaşlar tebrikler.

Vaauvvv çok iyi canim, tebrikler.cumaya kadar verirsin bence.persembe bitki çayıyla desteklerin .güzel olur.

Hoşgeldin canım.
Ben 42 yaşındayım.evli ve bir çocuk annesiyim.bu ayın başında geldim.memnun oldum tanıştığımıza.

Ha ha ha

Aynen,düşmüş çeneler ha ha :)))

Tarçınlı süt, yoğurt,şu iyi geliyor tatlı istegine.

Nice mutlu senelere,sevdiklerinle birlikte.
Doğum günün kutlu olsun canım:)))

İyi yapmışsın canım,şu candır.

Afiyet olsun,çok iyi menü.
Yumurta sarısı ni neden yemiyorsun,merak ettim.

çok geçmiş olsun canım.
Bugün çok kötüydü:/

Menüm,
9.00
İki tane ceviz
Bir yumurta dan omlet
Az peynir ve kaşar
Çay
12.00
Sade Türk kahvesi
Birhurma ve bir gün kurusu

15.00
İki ceviz
Domates, salatalık
Peynir
Çay
19.00
Bir avuç uzum, bir seftali
esperenzaa esperenzaa
@Meva06tr
Bugün iş ve yorgunluktan, düzenli yemek yiyemedim kızlar.
Su 3lt lt yıl geçti.
Spor çok yürüyüş ve temizlik.hesaplamayi yarın yaparım.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 fincan turk kahvesi, 5 adet çiğ Fındık.
Öğlen
Yarim kase mercimek çorba, yarim.dilim ekmek ( çorba acıydı o yüzden ekmek yedim midemi bastırsın diye)
ara 10 adet fındık, 1 bardak şekersiz cay.
Aksam
3 salatalik, 3 kaşık süzme yoğurt.

1.5 su ( içmeye devam ediyorum)
spor 4000 adim 60 puan.
Arada egzersiz yapıyorum onu gece ya da yarin yazarim.
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Selam canım
Profiline yazıcaktım
Kapalı olduğu için buradan yazıyorum
Bugün mutlaka yap derim
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

Cook gecmis olsun. Insallah kotu biseyin yoktur

Bugunden itibaren olsun :)

Ben bugun spor yapamadim ya :KK43: yarin telafi edicem insallah

Yahu hic yemek yememissin :eek: sabah cok az olmus peynir domates falan olsa
oh masallah :)

Canım hic bir şey istemedi. Bugün de midem bulanıyor atesim var biraz. Sanırım klima vurdu.

Selam canım
Profiline yazıcaktım
Kapalı olduğu için buradan yazıyorum
Bugün mutlaka yap derim
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

Sağol canım güzel niyetin için.
Yapacağım dediğini. Ama gönülden istiyor muyum şuan emin degilim, hayırlısı artik.
Profilim nasıl kapalı bilmiyorum sanırım ayarlarına bakmam gerek yeniden.

Back
X