- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Oyyy canımmm geçmiş olsun.iyisinizdir inşallah?Canım geçtiğimiz hafta cuma sabahı iş arkadaşımla beraber trafik kazası geçirdik.Hastanede ve Emniyetteydim.Çok da güzel kilo vermiştim ama telefonu elime alamadım.
Tatil iyi geçti canım.Yorucu ama güzeldi.Bu akşam üzeri döndük .evde bir ton iş varAt bebekim at haklısın ama inanki çok zor zamanlar geçirdim oyuzden giremiyordum anca toparlanabildim.
Seni sormalı nasılsın tatil nasıl gecti cancağızımm çiçeğim....
Tatil iyi geçti canım.Yorucu ama güzeldi.Bu akşam üzeri döndük .evde bir ton iş varhiç iş yapasım yok
Herşey şimdi yolundadır inşallah canım.
Olsun kaptanım gec olsun guc olmasın geldınya :) ♡Hoşbuldum canımTam da tatil döneminde geldin canım.
Okuduğum kadarı ile mini minnacık iken evlenip çocuk yapmış çok genç annesin.
Ben 39 yaşındayım,3,5 yaşında oğlum var.hedef kiloma gelip mezun oldum ama tatilde birazcık kilo aldımyarından itibaren tekrar diyet modundayım .
Maşallah diyelim bugününe canımİyi guzel geçtiğine çok sevindim canımm..
Saat geç oldu duş al yat biraz dinlen yarın işlerini yap daha iyi olur..
Çok şükür şimdilik iyi inşallah bidaha sıkıntı yaşamam
Aminnn canım.Hepimizinkini inşallahOlsun kaptanım gec olsun guc olmasın geldınya :) ♡
Evet öyle oldu kader kısmet :)
Maşallah kaptanın daha gencsın Allah bagıslasın inşallah ♡
Verirsin inşallah çok iyi 1 takımız biz ♡
Amin kaptanım ♡Aminnn canım.Hepimizinkini inşallah
Profildeki minik güzellik kızın galiba
Maşallah ,Allah bağışlayıp esirgesin.
Maşallah diyelim bugününe canımminnaklar nasıl iyiler mi?
Oyyy öperim onlarıŞÜKÜR. teşekkür ederim bitanem..
Iyiler canim habire beni kemiriyorlar vallahi
Evett çok haklısınsimla0 canım benim sütünün %87’si sudan oluşuyor ve tatlım defalarca söylememe rağmen suyu hep çok az içiyorsun.Sütünün azalması normal canım.bol su içip dinlenmek bile inan çok iyi süt yapar.
senin bol kalsiyum,bol protein alman gerekirken tatlı,dondurma vs gibi boş kalori alıyorsun.
Bol su ,yeşillik,et balık yoğurt bulgur pilavı ve bol rezene çayı ile hiç stres yapmadan sütün kolaylıkla artar canım .
Teşekkür ederimmCanim ben konuya uzagim ama ben de etraftan arkadaslarin dedigini duydum, cok guzel oneriler vermisler.
Bol sebze ve bol su diye duymustum ben de.
Oyyy öperim onlarıBen de benim haylazı kreşe vereceğim.Yarın kayıt yaptırcam.Eylülde başlar haylaz.
Ben de bu kadar büyüdüğünü görür müyüm ki:)Oyyy öperim onlarıBen de benim haylazı kreşe vereceğim.Yarın kayıt yaptırcam.Eylülde başlar haylaz.
Canımm hiç üzülüp de stres yapma.Stres sütün en büyük düşmanı.Bol su iç,günde 3-4 fincan rezene kimyon çayı iç.Seni çok yoracak sporlar yapma.Fırsat buldukça dinlen.Sağlıklı menülerle hem sütün hem de sütünün kalitesi artar.Emzirme ile zaten çok iyi kilo verirsin.yeter ki sağlıklı beslen canım.Kızın nasıl?Evett çok haklısın((
Bu güzellik 2 hafta misafirim ♡ :)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin.inan zaman çok hızlı geçiyor.3 günlüktü bebeğim,hastaganeye gitmiştik oradaki 8-9 aylık bebeklere bakıp benimki de büyür mü acaba diyordum.şimdi 3,5 yaşında ve inan zaman nasıl geçmiş farkında bile değilim.Ben de bu kadar büyüdüğünü görür müyüm ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?