Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

At bebekim at haklısın ama inanki çok zor zamanlar geçirdim oyuzden giremiyordum anca toparlanabildim.
Seni sormalı nasılsın tatil nasıl gecti cancağızımm çiçeğim....
Tatil iyi geçti canım.Yorucu ama güzeldi.Bu akşam üzeri döndük .evde bir ton iş varhiç iş yapasım yok
Herşey şimdi yolundadır inşallah canım.

Tatil iyi geçti canım.Yorucu ama güzeldi.Bu akşam üzeri döndük .evde bir ton iş varhiç iş yapasım yok
Herşey şimdi yolundadır inşallah canım.

İyi guzel geçtiğine çok sevindim canımm..

Saat geç oldu duş al yat biraz dinlen yarın işlerini yap daha iyi olur..

Çok şükür şimdilik iyi inşallah bidaha sıkıntı yaşamam

Olsun kaptanım gec olsun guc olmasın geldınya :) ♡
Evet öyle oldu kader kısmet :)
Maşallah kaptanın daha gencsın Allah bagıslasın inşallah ♡
Verirsin inşallah çok iyi 1 takımız biz ♡

simla0 canım benim sütünün %87’si sudan oluşuyor ve tatlım defalarca söylememe rağmen suyu hep çok az içiyorsun.Sütünün azalması normal canım.bol su içip dinlenmek bile inan çok iyi süt yapar.
senin bol kalsiyum,bol protein alman gerekirken tatlı,dondurma vs gibi boş kalori alıyorsun.
Bol su ,yeşillik,et balık yoğurt bulgur pilavı ve bol rezene çayı ile hiç stres yapmadan sütün kolaylıkla artar canım .

Olsun kaptanım gec olsun guc olmasın geldınya :) ♡
Evet öyle oldu kader kısmet :)
Maşallah kaptanın daha gencsın Allah bagıslasın inşallah ♡
Verirsin inşallah çok iyi 1 takımız biz ♡
Aminnn canım.Hepimizinkini inşallah
Profildeki minik güzellik kızın galiba
Maşallah ,Allah bağışlayıp esirgesin.

Evett çok haklısın((

Bugün

Sabah
Klasik kahvaltı

Öğlen
Kıymalı musakka yemeği
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süt

Akşam
7 kaşık etsiz sebze yemeği

Su:3 lt yapıcam yatana kadar
Spor: yok(

Evett çok haklısın((
Canımm hiç üzülüp de stres yapma.Stres sütün en büyük düşmanı.Bol su iç,günde 3-4 fincan rezene kimyon çayı iç.Seni çok yoracak sporlar yapma.Fırsat buldukça dinlen.Sağlıklı menülerle hem sütün hem de sütünün kalitesi artar.Emzirme ile zaten çok iyi kilo verirsin.yeter ki sağlıklı beslen canım.Kızın nasıl?

Ben de bu kadar büyüdüğünü görür müyüm ki:)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin.inan zaman çok hızlı geçiyor.3 günlüktü bebeğim,hastaganeye gitmiştik oradaki 8-9 aylık bebeklere bakıp benimki de büyür mü acaba diyordum.şimdi 3,5 yaşında ve inan zaman nasıl geçmiş farkında bile değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…