Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa hosgeldin canımmm dönmene cook sevindim
Nasılsın? Tatilin ardından bomba gibi olacağından eminim
Canımmm
Çok iyiyim sen nasılsın gamzelim
Biraz gecikmeli de olsa ,heppi börtdeyyy datlummm
Sağlıklı,mutlu,sevdiklerinle birlikte fit bir ömür sürmen dileğiyle .

Hosbuldum canparem❤ sende hosgeldin nasilsin iyi gecti mi tatilin
oyyy muzur biseye benziyo
Tatil iyi de dönüşü pek fenaÇok şükür kazasız belasız ağız tadı ile geçti.Evde yığınla iş var.Burada laklak yapıyorum
Senin ve ahsen”in dönüşüne çok çok sevindim

İyiyim esperenzam sen nasılsın, nasıl geçti tatil ? Çok özlettin kendini buralar sensiz bomboştu
İşkolik eşimle anlaşma yapmak zorunda kalmıştımTatilde iş telefonu istemiyorum deyince o da,sen de tatilde cuma haricinde takıma bakmayacaksın deyince mecburen kabul ettim
Kilo bile aldımödemi atayım ne kadar almışım bakarım artık.cumadan itibaren menü paylaşırım.
Benim de aklım buradaydı işte zalım kocamm bırakmadı

Ama enişte bey haklı esperenzam sen iş telefonu istemezsen o da takımı istemez ikiniz içinde iyi olmuş bence böylesi. Umarım eğlenmişsinizdir Menü paylaşmanı bile özlemişim hemencecik verirsin sen o aldıklarını

Cuma hem bildirim yapar hem de menü paylaşmaya başlarım canım
Eğlendik en çok da haylaz eğlendi.Eve dönmemek için ağladı hatta
Sen ne yaptın minnakım.Sporlar yok sanki.Neden bıraktın ki? Çok da iyi gidiyordu sporların oysa.

Tatil iyi de dönüşü pek fenaÇok şükür kazasız belasız ağız tadı ile geçti.Evde yığınla iş var.Burada laklak yapıyorum
Senin ve ahsen”in dönüşüne çok çok sevindim
kolay gelsin canim o tatil donusu olan isleri hic sevmiyorum bavul bosalt yika yerlestir

Suraya menumu ilistirip kaciyorum

Sabah 10.30
Tereyaginda yumurta
Domates
Peynir
zeytin
Cay

2 tb ekmegi

Ara 13.30
1 turk kahvesi

Aksam 17.0
Bi kase yogurt
1 yk yulaf ezmesi
1 yk keten tohumu

Ara 18.0
1 salatalik

Ara 20.0
Turk kahvesi

Ara 22.0
2 salatalik

Su 2.5 lt

Spor yok. Bugun cok halsizdim yemek bile istemedi canim. menumde sacma olmus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…