Evet sağlık olsunnnHurma diyeti bence de zor canım. İyi bile dayanmışsın keşke emeğinin karşılığını alabilseydinama sağlık olsun.
Hosbuldum canparem❤ sende hosgeldin nasilsin iyi gecti mi tatilin
oyyy muzur biseye benziyoBu güzellik 2 hafta misafirim ♡ :)
Canımmmesperenzaa hosgeldin canımmm dönmene cook sevindim
Nasılsın? Tatilin ardından bomba gibi olacağından eminim
Heyy kimi yakaladımmmCanımmm
Çok iyiyim sen nasılsın gamzelim
Biraz gecikmeli de olsa ,heppi börtdeyyy datlummm
Sağlıklı,mutlu,sevdiklerinle birlikte fit bir ömür sürmen dileğiyle .
Tatil iyi de dönüşü pek fenaHosbuldum canparem❤ sende hosgeldin nasilsin iyi gecti mi tatilin
oyyy muzur biseye benziyo
Bi denemm,canımıniçi nasılsın? Özledim vallaHeyy kimi yakaladımmm
İyiyim esperenzam sen nasılsın, nasıl geçti tatil ? Çok özlettin kendini buralar sensiz bomboştuBi denemm,canımıniçi nasılsın? Özledim valla
İşkolik eşimle anlaşma yapmak zorunda kalmıştımİyiyim esperenzam sen nasılsın, nasıl geçti tatil ? Çok özlettin kendini buralar sensiz bomboştu
Canım bakayım izne ayrıldığın tarihe,bu haftaki listenin durumuna da bakalım neden olmasın datlum
Ama enişte bey haklı esperenzam sen iş telefonu istemezsen o da takımı istemezİşkolik eşimle anlaşma yapmak zorunda kalmıştımTatilde iş telefonu istemiyorum deyince o da,sen de tatilde cuma haricinde takıma bakmayacaksın deyince mecburen kabul ettim
Kilo bile aldımödemi atayım ne kadar almışım bakarım artık.cumadan itibaren menü paylaşırım.
Benim de aklım buradaydı işte zalım kocamm bırakmadı
Cuma hem bildirim yapar hem de menü paylaşmaya başlarım canımAma enişte bey haklı esperenzam sen iş telefonu istemezsen o da takımı istemezikiniz içinde iyi olmuş bence böylesi. Umarım eğlenmişsinizdir Menü paylaşmanı bile özlemişim hemencecik verirsin sen o aldıklarını
kolay gelsin canim o tatil donusu olan isleri hic sevmiyorum bavul bosalt yika yerlestirTatil iyi de dönüşü pek fenaÇok şükür kazasız belasız ağız tadı ile geçti.Evde yığınla iş var.Burada laklak yapıyorum
Senin ve ahsen”in dönüşüne çok çok sevindim
Bugün çıktım canımAnladm cnm elma sırkelı suyuda dene sabahları inşallah iyi gelir
aynen canımValla buara adım atcak hakim yok fazlası beni daha kötü eder böyle devam edıcek saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?