Diyetteyiz ama bakarak doyalım dedim
Bu akşamki menü tabı bana deıl evdekilere pilav karnı yarık nası canım istiyorokadar yap ama yıyeme ah ah
3L içtim şimdiden bakalım akşama kaç olacakÇıkarsın bol şu ıc cnm aksam olmadan
Hahaha Aynen öyle ama abartmamakda lazım suan sırtıma ıgne batıor gıbı sızlıo nefes alırken eğilip kalkarken bacaklar gecdı sırtım başladı
Bılmıorumkı canım olabilir 1dakka yapıp 30snıe dinlenip tekrar 1 dakka yapıorum ondan olabilir bölüm bölüm çokça yapsam belki bukadar agrı yapmazdıAyy dikkat et planktan kaynaklı değil di mi bu arada
3L içtim şimdiden bakalım akşama kaç olacak
İnşallah cnm ♡♡ karnı yarık pilav zaten kalori bombası 1 catal bıle almamEksi eksi eksi eksi göreceksin
Kendini tanıtır mısın, beslenme düzenin nasıl ?bende varım artık... 60 kiloyum hedef :51
Hoşbuldum:) seni gördüğüme sevindim burdasın sen de demek :)Hoşgeldiiin :) çok sevindim gelmene canım :)
Hoşbuldum teşekkürler:) bu grup çok güzel sizi bulduğum için mutluyum:) amin canım çok sagolHoşgeldinn canım
Çok güzel kilo vermişsin ,tebrikler
Kalan 3 kiloyu da vereceğine inancım tam.
Minik kızına da maşallah
Allah bağışlasın.
Hoşbuldum:) evet çok az kaldı :)
Hergün menü paylaşımı yaparken esperenzayı etiketlememiz gerekiyor, spor puanımızı hesaplyıp beniHoşbuldum:) evet çok az kaldı :)
Bu arada kurallar neler? Menü paylaşımı ve pztesi cuma tartiyi biliyorum başka var mi
Dondurma az ama yinede olmaması gerekiyor. Kilo vermemizi yavşlatan hatta bazen durduran şeylerden biri. Benimde en sevdiğimBugün menü :
Kahvaltı ,
2 h.yumurta, domates salatalık, yarım kalıp süzme peynir, yeşil zeytin ve siyah çay
Arada 1 yeşil elma, 2 ceviz
Akşam üzeri,
Yine domates salatalık peynir zeytin kuru soğan.
Akşam ise el yapımı dondurma yedim yarım porsiyon. dondurmacida kızım üzerime surekli tırmandığı , ben de savaştan çıkmış gibi olduğum için sanırım aldığım kaloriyi yaktım:))
Ben yokken ne çok yazmışsınız ya
Dondurma 100 kaloridir en fazla. günlük kalori sınırını aşmadığım için sorun yok gibi:)Dondurma az ama yinede olmaması gerekiyor. Kilo vermemizi yavşlatan hatta bazen durduran şeylerden biri. Benimde en sevdiğim
Canım öyle yapmaaa en profesyoneller 45 sn yapıyorBılmıorumkı canım olabilir 1dakka yapıp 30snıe dinlenip tekrar 1 dakka yapıorum ondan olabilir bölüm bölüm çokça yapsam belki bukadar agrı yapmazdı
Ben normalde 2 zor o yüzden sürekli tuvaletw gittimMaşallahben daha 2.6
maşallahİnşallah cnm ♡♡ karnı yarık pilav zaten kalori bombası 1 catal bıle almam
Aaa hoşgeldin :)bende varım artık... 60 kiloyum hedef :51
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?