Çok güzel. İnşallah sizin için güzel bir bayram olur.Biraz duygusal çalkantılar yaşaman normal canım.Bir an önce toparlarsın ,geçmişe takılı kalıp da moral bozmak yok.
Eşinle bir iki günlüğüne tatile çıkıp biraz kafanı dağıtabilirseniz çok iyi olur .biraz deşarj olmaya ihtiyacın var .
Ben iyiyim canım.Tatil dönüşü evde işim çok,bir de takımdan da epey uzak kaldım burayı da kontrol ediyorum:)
Bayramda evimizdeyiz ,istanbulda yakın yerlere gideriz belki ,aile ziyareti yok yani.Eşim birlikte vakit geçirelim dedi ben de bu teklife havada uçarak kabul ettim:)
İyiyim tatlım da , Hızır gibi yetiştin,o kadar diyiyim yani
Bayramdan sonra toparlarsın canım üzülme kılo almada verirsin yavasda olsa
İnşallah cnm ♡Sen hu azimle bsyram sonrasi 79 da olursun
cevap verektim ki bulmussun❤
Aklimdan sen gectin valla okudugumdayenerim kiz ben seni anneme gidicem orda kondosyonda var yuruyus bandida
Bayram sonrasindaki hafta girerim listeye insallah. Bende cok ozledim ama uzak kalmak iyi geldi. Beni anlarsin artik kaptnlik o sorumluluk cok baska bisey
Ananem malesef vefat etti
kessssske benim olsa
Aynen cnm wc çok fark edıor tartıyı iş yerine görürsen olmazmıcanım zaten yemeği kaçırdığım zaman hemen kilo kontrolü yapıyorum cuma günü yattığım kilonun üzerine çıkmamakta özen gosteriyorum. Bugün dikkatliyim bakalım yarin tartı ne gösterecek.
Not keske is yerinde tartılma imkanı olsa. 10 dan önce tartildigimda farklı wc ye gidince farklı oluyor. Ama umut ediyorum bakalım nasıl çıkacak yarin.
Olur canimm...Allonsy gel rakibem gelll
Ya ben bir şey sormak istiyorum. Bu bisikletler bacaklarda kas yapıp kalinlastiriyormus. Böyle bir şey mümkün mü ? Tamam kas yapsın iyi güzel de önce yağlar erisin
Tamam canım inşallah bak sigara bırakana da bir şey veriliyorduÖyle ya çok kötü agrıor sırtımın ortası nefes alırken batışıyor
Bırakıcam canım 55 kıloya dustugum gün sigarayı hayatımdan çıkarıcam inşallah
Ooh süper :)Çok iyi canim, bende az önce atladim
Çok sağolun:)Oyy motivasyon kraliçen yesin seni. Bu aralar yoğunum. Bayram öncesi imalatların sevki arttı. Yetişeceğim diye canım çıkıyor. Biraz da keyfim yok. Ama sağlıklı beslenmeden ve spordan kopmadım. Akşam yine spora gideceğim. Kafamı dağıtıp rahatlayacağım.
Vallaha bana uyar.
Yettim bacım. Yalnız ben hiç rakibe olamıyorum. Hep karşımdakini gaza getiriyorum.Garip bir rakibelik benimkisi. Kabul edersin umarım.
Canım bisiklet kardiyo ekipmanı. Kardiyo ekipmanları yağ yakımında etkilidir. Kas yapman için ağırlık çalışmalısın. Evet bacak kasların güçlenir ama deli gibi kalınlaşmazsın. Rahat ol.
Aynen cnm wc çok fark edıor tartıyı iş yerine görürsen olmazmı
Sanki millete neyse te Allah ımolmaz canım getirip götürülen sorun yasarim bir de herkes görmesin başına toplanır.
Solemıslerdide unuttum canım o gun gelsınde en buyuk odul bırakmak olucak insallah :)Tamam canım inşallah bak sigara bırakana da bir şey veriliyorduNdymk sen miydin bilen canım
Tabi canım inşallah :)Solemıslerdide unuttum canım o gun gelsınde en buyuk odul bırakmak olucak insallah :)
Oda dogru canım ozaman tualete cıkmamıs olursan 400 500 gram eksik söyle gerçi kişiden kisie deısır miktardaolmaz canım getirip götürülen sorun yasarim bir de herkes görmesin başına toplanır.
Amin cnm :)Tabi canım inşallah :)
Evet yazmistim arkadasa da, yesil elma veriolar 15 gunu dolduruncaTamam canım inşallah bak sigara bırakana da bir şey veriliyorduNdymk sen miydin bilen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?