- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
İyi yaptın bence canımMenu:
Hurma diyetini bozdum artik aksam
5.gunu bitiremedim yani ama cok bıktım artık dayanamıcaktım
Sabah oglen: hurma yogurt
Aksam: 3 yk mantar kirmizibiber sogan kavurmasi z.yagli, 2 yk pirinc pilavi, yogurt, salata z.yagli
Su: 1.5 lt falandi
Spor: 8bin adim : 120fattylamb94
Yarindan itibaten karatayimsi diyetime geri donuyorum.
@giustizia_
esperenzaa
evet canım :)Hoşbuldum:) seni gördüğüme sevindim burdasın sen de demek :)
Canım menü çok iyi dondurma da yediklerin az olduğu için çok sorun olmaz ama olmasa iyiymişBugün menü :
Kahvaltı ,
2 h.yumurta, domates salatalık, yarım kalıp süzme peynir, yeşil zeytin ve siyah çay
Arada 1 yeşil elma, 2 ceviz
Akşam üzeri,
Yine domates salatalık peynir zeytin kuru soğan.
Akşam ise el yapımı dondurma yedim yarım porsiyon. dondurmacida kızım üzerime surekli tırmandığı , ben de savaştan çıkmış gibi olduğum için sanırım aldığım kaloriyi yaktım:))
Ben yokken ne çok yazmışsınız ya
Çok sağol canımfayfeyfiy tatlım kabızlık sorunu için ekşiden alıntı
*
*hareketsizlikten kaçının.
*özellikle şu yaz aylarında kabızlık vakaları, sukaybının artmasından dolayı artış gösterir. su tüketimini artırın.
*yeşilliklerin ağırlıkta olduğu bir salatayı ara öğün olarak günlük beslenme programınıza dâhil edin.
*gün kurusu ve kuru kayısıyı ara öğün olarak tüketin.
*bağırsaklar serotoninin %95'ini salgılarlar ve bu yönleriyle, zaman zaman en az beyin kadar etkili/hassas bir duygu merkezidir. bağırsakları stresten uzak tutun; uzun süre yalnız kalmayın, müzik dinleyin ve kendinizi en az bir sanatsal kanaldan ifade etmeye, bunun geri dönütlerini almaya bakın.
*sabahları, uykudan uyandıktan hemen sonra iki bardak su için ve vücudunuza hareket kazandırın. 200 metre kadar yürüyün.
*yürüyüşün ardından, içinizde bir kıpırtı hissetmeniz kuvvetle muhtemel. lavaboya gidin.
*asla ıkınmayın. ıkınmak, ter yoluyla fazladan su kaybetmiş (ve dışarıdan yeterince su almamış) bir vücutta kalın bağırsağın*, bu eksiği tamamlamak adına fazladan su çektiği ve kurutup sertleştirdiği dışkıyı, anüs boğazı için tehlikeli bir tankere dönüştürür ve anal yırtıklara yol açabilir (bkz: anal fissür). ıkınmayın. evet, ıkınmayın. bekleyin. sabır. kayma ve boşalma biraz sıkıntılı olabilir, fakat bu durum minimum hasarla, ancak böyle atlatılır.
*diyetiniz eğer, aralarında 7-10 saatlik zaman dilimleri bulunan sadece birkaç öğünden oluşuyorsa, bunu değiştirin. öğün frekansını artırarak öğün başına düşen besin miktarını azaltın. besinlerin niteliği de yüksek lif içeren gıdalara doğru kaysın.
sonraki günler için geçmiş olsun
Kolori diyeti yaptığını bilmiyodum öyleyse problem yok her ne kadar kalori diyeti bi türlü kafama yatmasadaDondurma 100 kaloridir en fazla. günlük kalori sınırını aşmadığım için sorun yok gibi:)
Yarın da reglin 3. günü benim. şişkinlik vardı eğer hala gitmediyse fazla çıkacam.
Ben çaykur’un burcum yada zümrüt yeşil çayını içiyorum canım.hemen hemen tüm marketlerde var.aktarlara da pek güvenmiyorum.Ya yeşil çay iceniniz vardır sanırım. Aktardan açık aşıklarımız ve bu poşet çaylar arasında çok bir etki farkı var mı acaba. Bu konuda deneyimi bilgisi olan var mii
Kalori diyetinde bile olsa dondurma yada tatlıyı çok önermiyorum canım.dondurma şeker bağımlılık ve şeker yedikçe daha da tatlı krizine girersin.dondurma yerine daha masum sayılabilecek meyve ile idare etmeye çalışsan sanki daha iyi olur.Dondurma 100 kaloridir en fazla. günlük kalori sınırını aşmadığım için sorun yok gibi:)
Yarın da reglin 3. günü benim. şişkinlik vardı eğer hala gitmediyse fazla çıkacam.
Hoşgeldin canım.İlk sayfanın ilk mesajında kurallarımız mevcut onları kabul edip,bize biraz kendini tanıtır mısın?bende varım artık... 60 kiloyum hedef :51
Haklısın. Ama kızımla gezmek istedim, bize yakın olan bi o dondurmacı vardı sadece. Oturunca da biseyler yemek zorundayım. En masumu oydu. Yoksa künefeler, baklavalar vuhuu :)Kalori diyetinde bile olsa dondurma yada tatlıyı çok önermiyorum canım.dondurma şeker bağımlılık ve şeker yedikçe daha da tatlı krizine girersin.dondurma yerine daha masum sayılabilecek meyve ile idare etmeye çalışsan sanki daha iyi olur.
Afiyet olsun canım.
Açık aldıklarımız daha sağlıklı geliyor bana canım asıl yeşil çay oYa yeşil çay iceniniz vardır sanırım. Aktardan açık aşıklarımız ve bu poşet çaylar arasında çok bir etki farkı var mı acaba. Bu konuda deneyimi bilgisi olan var mii
Açık derken hani sallama değilAçık aldıklarımız daha sağlıklı geliyor bana canım asıl yeşil çay o
Ama paketlikerin de tadı daha iyiiçine bir şeyler katıyorlar mı emin değilim
Bir de onları deniyeyim o zamannBen çaykur’un burcum yada zümrüt yeşil çayını içiyorum canım.hemen hemen tüm marketlerde var.aktarlara da pek güvenmiyorum.
Zümrüt olanı yaprak şeklinde ,burcum ise biraz daha toz sayılır.
Sallama çay hiç kullanma bence.
Yanı bende emin olamadım hem poşet çaylar daha pratik sankiiiAçık aldıklarımız daha sağlıklı geliyor bana canım asıl yeşil çay o
Ama paketlikerin de tadı daha iyiiçine bir şeyler katıyorlar mı emin değilim
Spor sana çok iyi geliyor canın.Ben de kalktım başladım ipe
Yaptıkça açılıyorum galiba
az kalmış okulun açılmasına.sporla 54 olsan inan 50 kilodan daha sıkı olursunİnşallah kaptanım okul 3 Eylül’de açılıyor maalesef ama 54 E inebilirsem ve devam edebilirsem belki hedefi biraz daha çekebilirim aşağıya bilmiyorum ama öncelik 54 şu an
İnşallah
canım fıtığın olabilir mi? Bir de kilon fazla olduğu için bacağına binen yük fazla olduğu için belini bacağını çok zorlayacak sporlar yapma.kilon azaldıkça daha tempolu sporlar yaparsın.Öyle ya çok kötü agrıor sırtımın ortası nefes alırken batışıyor
Bırakıcam canım 55 kıloya dustugum gün sigarayı hayatımdan çıkarıcam inşallah
Pratiklik olarak evet ama sağlık açısından diğerleri daha iyi :)Yanı bende emin olamadım hem poşet çaylar daha pratik sankiii
Sen bunlarla nasıl doyuyorsun yaaMenü
Sabah ılık su 3 bardak 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 nektari 1satalık yeşil çay
Öğlen kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates
Akşam 1 orta kase cacık
Gece yogurt kürü
3.4ltr su
Spor
Eliptik bisiklet 70 dakka:280
7dakka plank:140
20dakka egzersiz:40
1saat ev işi:20
200 ip atlama:40
Toplam:520puan
Canım aslında imkansız değil 2 haftada 3 kilo vermem gerekecek ama memlekette olacağımdan spor da menü de zorlayacakSpor sana çok iyi geliyor canın.
Atladıkça açılır ,açıldıkça daha da çok spor yaparsın canım.
az kalmış okulun açılmasına.sporla 54 olsan inan 50 kilodan daha sıkı olursun
canım fıtığın olabilir mi? Bir de kilon fazla olduğu için bacağına binen yük fazla olduğu için belini bacağını çok zorlayacak sporlar yapma.kilon azaldıkça daha tempolu sporlar yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?