Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın. Ama kızımla gezmek istedim, bize yakın olan bi o dondurmacı vardı sadece. Oturunca da biseyler yemek zorundayım. En masumu oydu. Yoksa künefeler, baklavalar vuhuu :)
Afiyet olsun canımbol bol gez kızınla.hareket hem sana hem de kızına çok iyi gelir.
Bir de onları deniyeyim o zamann
canım en azından bilindik bir markanın çayı.hijyen ve kalite bakımından kafan rahat ediyor.
Yeşil çay demlenmesi çok kolay aslında bir kupalık içme suyu kaynat,kaynadıktan sonra ocağı kapat 20-30 saniye bekle su durulsun biraz.1 çay kaşığı kadar yeşil çay dolusu kupanın üzerine dök 3-4 dk bekle demlensin.sonra hemen süz.çok uzun süre beklersen çayın tadı acı oluyor.
Sallama çayların içindekiler ise en kötü mahsül,resmen çoğu toz ve poşetleri de kanserojen olduğu söyleniyor.

Tamam canım bolucem busefer 30 20 sanıe olarak :)
İlk zaman yoktu zaten bugün başladı agrı plankdan snra 1 dakka yapıp dinlenıp 1 dakka yapınca

Oda dogru canım ozaman tualete cıkmamıs olursan 400 500 gram eksik söyle gerçi kişiden kisie deısır miktarda

yok canım ya bastan nasıl gittiyse öyle gitsin. Bayramda burda olamayacagim zaten. Ondan sonra düzene göreceğim ama.yöntem degistirecegim . Şuan kendimle ilgili muhasebe yapıyorum

Kız zaten nazar değdi diyorum. Konuşmadığım şahıslar bile beni çevirip ne güzel zayıflamışsın ne yaptın diye sordular kurumda gözde olmak hoş değil ne zaman ovseler bir aksilik oluyor.
Ahahha Ayy kız hemen poponu kaşı

Bana da diyince diyorum hemen şöyle verdim falan hemen aynı hafta 2 kilo aldım geri paArtesi 56,7 Çarşamba 58,7 miydi öyle bir şeydi bilmiyorum

Nazar nazar fena

Felak nas oku canım şaka bir yana :)

Bende okurum sana canım maşallahhhhhh

Tamam canım bolucem busefer 30 20 sanıe olarak :)
İlk zaman yoktu zaten bugün başladı agrı plankdan snra 1 dakka yapıp dinlenıp 1 dakka yapınca
Olabilir o zaman
Azalt bakalım bir de
Ve hareketin nasıl yapıldığına da bak bi internetten evde internet varsa Reyhan Oksay official YouTube kanalında çok güzel anlatmıştı

Belki hareketi yaparken de hata ediyorsundur benim ağrım o yüzdendi....

İç cnm iç patlayana kadar
Biri beni durdursun konusunda idi sanırım
Topiğin adı bu yani
İlk mesajda yazıyordu canınız tatlı istediğinde su alın 100 e kadar sayın ve 5 ve katlarında için diye bugün onu denedim işe yarıyor tatlı istemedi de yemek isteyince yaptım
5 saat beklemek istemiştim iki öğün arası işe yaradı mutlu oldum :)

Ondan baktım cnm bende normalde plankı blmıordum

Haha valla bende aclık durumu yok ılgnc ve şekilde mıde küçüldü iice heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…