Peki tamam:)Cnm yarın tartı gunu oyuzden normalde yumurta ve tavuk hergun yıyorum :)
Kız zaten nazar değdi diyorum. Konuşmadığım şahıslar bile beni çevirip ne güzel zayıflamışsın ne yaptın diye sordular kurumda gözde olmak hoş değil ne zaman ovseler bir aksilik oluyor.Sanki millete neyse te Allah ım
Sinir oluyorum
Afiyet olsun canımHaklısın. Ama kızımla gezmek istedim, bize yakın olan bi o dondurmacı vardı sadece. Oturunca da biseyler yemek zorundayım. En masumu oydu. Yoksa künefeler, baklavalar vuhuu :)
canım en azından bilindik bir markanın çayı.hijyen ve kalite bakımından kafan rahat ediyor.Bir de onları deniyeyim o zamann
Tamam canım bolucem busefer 30 20 sanıe olarak :)Canım sen maşallah yine ben ilk yaptığımda belim koptu
Araştırdım dedim böyle olmaması lazım orada öğrendim
Ama yine de çok yüklenme her gün 2 dk plank yap bu hafta bir anda yapıyorsan
Haftaya 3 dk a çıkar
Ama mesela bölerek yaparsan o zaman yap yine ama saniyeleri böl mutlaka
İç cnm iç patlayana kadarBen hala 3ama içerim az bir şey daha
Oda dogru canım ozaman tualete cıkmamıs olursan 400 500 gram eksik söyle gerçi kişiden kisie deısır miktarda
Ahahha Ayy kız hemen poponu kaşıKız zaten nazar değdi diyorum. Konuşmadığım şahıslar bile beni çevirip ne güzel zayıflamışsın ne yaptın diye sordular kurumda gözde olmak hoş değil ne zaman ovseler bir aksilik oluyor.
Yarın yıcem canım merak etme ♡Ama yine de kahvaltında ye canım ya bu çok az
Bende okurum sana canımAhahha Ayy kız hemen poponu kaşı
Bana da diyince diyorum hemen şöyle verdim falan hemen aynı hafta 2 kilo aldım geri paArtesi 56,7 Çarşamba 58,7 miydi öyle bir şeydi bilmiyorum
Nazar nazar fena
Felak nas oku canım şaka bir yana :)
Olabilir o zamanTamam canım bolucem busefer 30 20 sanıe olarak :)
İlk zaman yoktu zaten bugün başladı agrı plankdan snra 1 dakka yapıp dinlenıp 1 dakka yapınca
Hasta olacaksın diye korkuyorum canım aman dikkat etYarın yıcem canım merak etme ♡
oooh Allah kabul etsinBende okurum sana canımmaşallahhhhhh
Tmm cnmyok canım ya bastan nasıl gittiyse öyle gitsin. Bayramda burda olamayacagim zaten. Ondan sonra düzene göreceğim ama.yöntem degistirecegim . Şuan kendimle ilgili muhasebe yapıyorum
Saol dusuncelı dostum benim ♡Hasta olacaksın diye korkuyorum canım aman dikkat et
oooh Allah kabul etsin
Biri beni durdursun konusunda idi sanırımİç cnm iç patlayana kadar
Ondan baktım cnm bende normalde plankı blmıordumOlabilir o zaman
Azalt bakalım bir de
Ve hareketin nasıl yapıldığına da bak bi internetten evde internet varsa Reyhan Oksay official YouTube kanalında çok güzel anlatmıştı
Belki hareketi yaparken de hata ediyorsundur benim ağrım o yüzdendi....
Bulut mu :)Saol dusuncelı dostum benim ♡
Yarın kahvaltımı yapıcam yumurtalı :)
Aminnnnnnn
Oo iyi süper kadın çok güzel anlatıyor ya maşallah:)Ondan baktım cnm bende normalde plankı blmıordum
Haha valla bende aclık durumu yok ılgnc ve şekildeBiri beni durdursun konusunda idi sanırım
Topiğin adı bu yani
İlk mesajda yazıyordu canınız tatlı istediğinde su alın 100 e kadar sayın ve 5 ve katlarında için diye bugün onu denedim işe yarıyortatlı istemedi de yemek isteyince yaptım
5 saat beklemek istemiştim iki öğün arası işe yaradı mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?