Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizz nasil beceriyorsun bu kadar kilo verebilmeyi, illa ki bi püf noktasi, bir tuyo vardır. Ben haftada bir versem yeter diyorum
Canım valla 2 oğun yıyom ben
Aksam yogurt kuru yapıorum hergun
Sporu baya arttırdım
Bol su ıcıorum
Sabah ac karnına elma sırkelı su
Ekmek yemıorum
Proteini fazla yağı tuzu az tuketıyorum bukadar canım :)

Sen tek başına bu takımı sırtlarsın zaten biz çıkalım ya tebrikler canım rekorun için de ayrıca kutlarım
Yok cm estagfurullah siz olmasanız ben bukadar azim yapamazdım biz kocaman bır aile olduk ıyıkı varsınız ♡♡♡♡
Cok saol cnm♡♡♡

Cok guzel eksilmelerin vardi ama olsun hic moralini bozma.
Bayram sonrasi bomba gibi, full motivasyon, full planli programli doneceksin insaallah

Canım yaptığım hataların farkındayım. Benim tek düşmanim hamurlu şeyler. Ekmek poğaça sınır vs bunları bıraksam ve şekerli şeyler tüketmezden sıkıntı yok. Ac kalmama bile gerek yok ama çok eşşeklik yaptım. Ama telefi edeceğim inşallah. Bayram.sonrası yüzmeye gitmek istiyorum sporu daha iyi yapacağım gerekirse spor salonuna yazilacagim bakalım inşallah yapabilirim

İnşallah cnm azim et herşeyi yaparsın ımkansız yok zor var ve bu takım harika herseyı başarabiliriz ♡

Günaydın
Kilo 55.3
Başlangıç alıyoruz bunu değil mi?
esperenzaa
@giustizia_ canım 100 gram vermişim pazardan bu yana :))
kilon az oldugu icin az gitmesi normal :) tebrik ederim

Harikasın cnmm rakıbemmm ♡♡♡♡♡
senin kadar olmasada yaptik biseyler

Tebrikler canim :)
Tesekkur ederimmm :)
Tebriklerr tatlım :)
tesekkur edrrim canimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…