- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yok olmaz tek öğün bi yolunu buluruz moralim acaip yerine geldiUmarım hala reglin etkisi vardır. 54.9' u göreydim iyiydi:/ tek öğün mü beslensem napsam
Hahahah
Ben de sabah çok ıkındım biseyler çıkar da tartıda farkı olur diye ama yokSon iki gün kaka yapabildim
Teşekkür ederim
Teşekkür edwrizzzTebrikler canım
Çok iyi canim tebrikler
Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.
Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.
Ooooo 56 gelmiş maşallah, tebrikler canım.
Maşallah canım .çok sevindim yaaaaa.
Maşallah canım , tebrikler.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım,bulut yumurta harika görünüyor.
Maşallah cnm tebrikler ♡Canım ben güncelledim. Güncellemişken kendi kilo farkımı da yazayım
Geçen Cuma: 82 kg
Bu Cuma:80,7
Fark: 1,3 kg
Yüzde %1,61
Bence yeme ya gereksiz, buğdayın akrabası sonuçta. tıka basa domates salatalık ye daha iyi.Yok olmaz tek öğün bi yolunu buluruz moralim acaip yerine geldi
Chıa aldım netten dün geldi
Süperrr
Çiğ yicem ama tadı kötü diyolar
Tok tutarmı die meraktayım
Ilık su da iyi geldi demek bana
Maşallah cnm tebrikler ♡
:)) ben çay içmiştim de bitkisel :))Ben de sabah çok ıkındım biseyler çıkar da tartıda farkı olur diye ama yok
İnşallah cnm :) çok ugrasıorum boşa çıkmasınBenimde o ay doğum günüm ve aramızda 10 yas var Emin ol çok rahat verirsin. Yeter ki kendine inan.
İnşallah canım. Elimden geleni yapacağım.
Hep ot olmuyo ki be dostumBence yeme ya gereksiz, buğdayın akrabası sonuçta. tıka basa domates salatalık ye daha iyi.
Piki :)Hep ot olmuyo ki be dostum
Cok saol cnm♡Trabzonlu3461 tatlım çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler ama yanlış anlamazsan birşeyler söylemek istiyorum.
2 aydan daha az bir sürede 24,7 kilo biraz fazla canım.sağlık sorunu yada sarkma vs olmaz tatlım inşallah. Bir ara hastahaneye gidip tüm değerlerine baktır tatlım.
Azmin,menülerin ,iraden yaptığın sporlar çok çok iyi maşallahtebrikler tekrar.
Market sirkesi ama en iyisinden alıyorum canımSirkeyi sen kendin evde yapıyorsundur umarım. Market sirkesi içiyorsanız boşa eziyet.
Tesekkur ederim :)Tebrikler harika :)
ben bakmistim bayramdan sonra girebiliyo listeyw bu ikinci cumasi :)Geldiği tarihe bakmam gerek ama ben sanki tam iki hafta dolmadı diye hatırlıyorum.inşallah ben yanılıyorımdur
teselkur ederim :)Tebrikler canım
Çok iyi canim tebrikler
Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.
Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Cok saol cnm♡♡♡ değiyor cok sukur ♡♡♡Tebrikler canım
Çok iyi canim tebrikler
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Yaptırıcam canım bayramdan sonra bende merak edıom ama yagdan gıdıor diye dusunuorum olcu alıorum ay sonu bellı olur olcumde cnm bakalım :)Bende aynı şekilde düşünüyorum canımTrabzonlu3461 . Pek hevesini kırmak istemedim. Lütfen yanlış anlama. 1 haftada 6 kilo efsane ama ne kadar yağdan ne kadar kastan gitti? Devlet hastanelerinde diyetisyenler oluyor. Gidip bir ölçüm mü yaptırsan.
Çok teşekkür ederim canım.
Sağol kaptaniçem. 117 günüm kaldı. O elbise giyilecek arkadaş. Sizlerin de desteğiyle başaracağım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?