• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşim gelsin solıcem hala ışte gıdıcek kmse yok smdı an kan durdu gıbı
Eşime sabah da demiştim gelirken ip alıcakdı aksilik işte baya kanadı ama :KK43:
Canım kaçta gelecek eşin
Pansuman malzemelerin var mı?
Ya istersen haber ver belki biraz erken çıkabilir

Kızlar ip atlıordum 250 tane oldu 300yapıcakdım ip yok dıe 2 ince kemeri bırlesdırdım öyle atlıordum delikten geçirdiğimiz ince demırı ayagıma saplandı dıbıne kadar ustune basdım yanlslkla ayagım cok fena kanıyor her yer kan oldu ayağımı sardım hemen kan daha durmamış sıkı sardım inşallah durur bırazdan çok acıyor :KK43:
ah canim cok gecmis olsun :( yat ayagini yukari kaldir kalp seviyenden yukarda olsun kanamasi durur. Mutlaka hastaneye git. K

***6.Takım 583.Etap***
smygnc: (86,4///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü.
fitcivciv: (56/ sabit mezun olmak istiyor
asilsoy: (74,2/74,3/0,1/%+0,14
giustizia_ : ( 61,8/61,3/0,5/%0,81)
medgic26 : (100///%) Kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı.
lyeaph: (109.0/107.6/1.4/%1.28)
simla0: (67,25/
fmad : (57,7/56,6/1,1/%1,91)
Ndymk : (55,1/54,5/0,6/%1,09)

*

Deneme süresindeki üyeler:
Meva06tr: (
Alina_ : (64,6/sabit)
Trabzonlu3461 : 91,3/85,3/6,2/%6,78)
Nil41 : (
liliyaa: (55,3/
Eddakrc: ( 76,6/75,6/1/

İzinli Üyeler
Allonsy: (
Cgdmk: (
Rzgrece:KK43:88,7/87,4/1,3
Ahsen_2504 : (76,7/83.6/-6.9/-%0.30
553.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 30’a bölündü)

Tünaydınnn canlarım.Kilo veren yerleriniz dert görmesin inşallah:KK70:
Listede eksik olanlar ekleyebilir mi acaba?

[

esperenzaa esperenzaa
Canım eline sağlık:KK200:

ah canim cok gecmis olsun :KK43: yat ayagini yukari kaldir kalp seviyenden yukarda olsun kanamasi durur. Mutlaka hastaneye git. K
Cok saol cnm
Pansuman yaptı annem sıkıca sardım suan uzandım kanama durdu agrı yok daha iyiyim sadece basım donuo çok kan aktı ondan heralde
Esımı beklıorum akşam gıdıcem ınsallah

Hahaha:KK70:Canım resmen ilaç gibi geldin:KK36:
Şu iki kaçak da gelirse paylaşırız artık.
Sumeyye bi kaza yaptim dedi daha gelmedi hic. Cok yogun heralde onceki listelerede baktim bildirim yapmadigi cok olmus izne ciksa iyi olmazmi. En azindan su yogunlugu gecene kadar

Çok kanamış:KK43: eşin ne zaman gelir canım? Yada varsa bir arkadaşın çağırsan beraber doktıra gitseniz olmaz mı? Üzüldüm tatlım:KK43:
cok saol ayagıma batan demir paslı deılmıs canım annem baktı gerek yok dedi gıtmeye ben zaten 2 kere tetanoz aşısı olmusdum
Annem gerek yok deyince gıtmesemmı hıc kan durdu çok şükür suan iyi

Kızlar ip atlıordum 250 tane oldu 300yapıcakdım ip yok dıe 2 ince kemeri bırlesdırdım öyle atlıordum delikten geçirdiğimiz ince demırı ayagıma saplandı dıbıne kadar ustune basdım yanlslkla ayagım cok fena kanıyor her yer kan oldu ayağımı sardım hemen kan daha durmamış sıkı sardım inşallah durur bırazdan çok acıyor :KK43:
Ay canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çabuk iyileşir bencede bir doktora git çok çok gecmis olsun acil şifalar.

Sumeyye bi kaza yaptim dedi daha gelmedi hic. Cok yogun heralde onceki listelerede baktim bildirim yapmadigi cok olmus izne ciksa iyi olmazmi. En azindan su yogunlugu gecene kadar
Geçen hafta sümeyye’ye bu hafta artık izne çıkaracağımı söylemiştim canım.zaten haftaya bildirim yok,ve düğünü var.girmesi zor yani:)
Düğün balayı bitsin geri döner:)

Back
X