• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah istediğin bölüm tutar.gönlünden geçen ne canım?

Afiyet olsun canım.Menün çok iyi. Su miktarın da güzel.

Maşallah canım.

Dondurma,sarma pek olmamış canım.hatta mısırın da glisemik indeksi yüksektir çabuk acıktırır dikkat et tatlım.
Ben sağlıkçıyım. Hedeftim hemşirelik fakat bu sene yapamadım onu. Ama bu yolda temeller atıyorum. Atmaya çalışıyorum :KK68:

Menü:
Kahvaltı 11.30
1 kk peynirli yumurta
1 dilim ekmek
5-7 zeytin

Akşam 20.00
1 kk peynirli yumurta
1 dilim ekmek
7zeytin
2 gün kurusu

Su: 1 oldu ama devamı muallakta çok az oldu:KK43:

Spor:
45 dk ev işi:15 puan
7000 adım: 105 puan
Toplam:120

esperenzaa esperenzaa @fattylamb94 @Rzgrece @cgdmk
Afiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)
Menü esperenzaa esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı bulut yumurta sarısız 1 salatalık yeşil çay

Akşam 1 nektari (geç geldim eve oyuzden)
Gece yogurt kürü
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
75 dakka eliptik bisiklet:300
200 ip atlama:40 fayfeyfiy fayfeyfiy
6600 adım:99
20dakka egzersiz:40
7dakka plank:140
30 dakka ev işi:10
Toplam:629 puan
Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.

Kizlar su ana dek 15 bin adim atmisim. Sabahtan beri yuruyorum oraya buraya.
Az sonra bisiklete binmeye baslicaz, saatlerce sureriz :)
Bisiklet bende odem yapiyor ama onemli degil nasil olsa bu cuma yarisma yok :)
Hayy maşşallah.Adımlar harika.salla ödemi bol bol spor yap iyice sıkılaş senin kilo vermekten çok sıkılaşmaya daha çok ihtiyacın var tatlım
Geç gelmiş de:ukala:
Hep böylesin
En fazla tavuk falan:tokat:
bence de az yemiş.konuş kız haticem:KK66:
İyi aksamlar. Kızım saat 13'ten beri uyanıktı yeni uyudu, benim de pestilim çıktı.
Menü
Kahvaltı 08.00
2 h.yumurta, domates, zeytin, yarım kalıptan az süzme peynir, siyah çay.
Saat 16.00
Közlenmiş patlıcana sarımsaklı yoğurt yaptım yedim.
Arada 1 kupa sade Nescafe, 1 türk kahvesi sade.
esperenzaa esperenzaa
Spor
1 saat yürüyüş. @fattylamb94
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Neskafe yerine türk kahvesi alışkanlığı edinsen daha iyi olur.hem yağ yakımını kolaylaştırır.

Şinitzel kızartılmadı, fırında pişirildi. Tarhanayı bilmiyodum ama teşekkür ederim bilgi için. Su 2.5 litre
Fırında olması güzel ama galeta da ekmeğin havasız bir ortamda kurulup sonea fırınlanması sonrasında rondodan geçirilerek elde ediliyor;) karbonhidrat canım yani.akşamları özellikle karbonhidratı çok az tüketirsen daha kolay ve sağlıklı kilo verebilirsin.
su miktarın güzel afiyet olsun tatlım.

Fırında olması güzel ama galeta da ekmeğin havasız bir ortamda kurulup sonea fırınlanması sonrasında rondodan geçirilerek elde ediliyor:KK66: karbonhidrat canım yani.akşamları özellikle karbonhidratı çok az tüketirsen daha kolay ve sağlıklı kilo verebilirsin.
su miktarın güzel afiyet olsun tatlım.
Ben de öyle düşünmüştüm.. Yani bi daha olmaz tabii teseekkuurleerr❤

Haticem canım benim kalori diyetine döndün biliyorum tamam diyetin kalori olarak uygun olsa da bence kötü bir menü.kızartma,çok fazla metve var helva var şekerli kahve var.gün içinde çok şeker almışsın canım.şeker de direkt kilo yapar.bağırsaklarını çalıştıracak bol lifli ve proteinli sağlıklı yiyecekler yesen inan sen şimdiye mezundun tatlım.senin metabolizman iyi ama sen metabolizmanı yavaşlatacak şeyler yşyorsun bence.az ceza vereceğiö bu seferlik .

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.zamanla sayfalarca sporunu da görürsek mımmmmah dadından yinmez:KK70:

@fitcivciv ardına bakmadan sıvıştı:KK70: tebrikle canım.
Minnak feyzam darısı başına olsun.

paylaş canım menülerini.
Amiiin canım♥️

Afiyet olsun feyzacım,su çok az olmuş kuzum.spor da alışılmış feyza sporu değil ama iyi :)

Sporlar şahane ama menün çok az canım.çok çok az yemişsin bitanem.böyle yapmasan daha iyi olur aslında.
Su 2 oldu olacak kıvamda kaptanım yazdıktan sonra içtim Allah a şükür

Ahahah dur büyüsün işe yarar
Anneme öyle diyorum ben doğur kızı ohh diyorum :KK70: (kendime nereden pay çıkartsam..:KK70:)
emeklerken eline bi bez al yerleri sil dimi, yok :KK12:
yanii kızlar ne için :KK70:
annen çok şanslı :nazar:
annem erkek kardeşime 'seni ekmek almaya göndermek için doğurdum' demişti :KK70:

Back
X