Bayram bayram ne işi kız
Bak şimdi bir daha iyiki yüksek yapmamışım diyorumDeysim vay benim, okuyom ben yaaaa
:)))Bak şimdi bir daha iyiki yüksek yapmamışım diyorum
Beyaz ten siyah kaşa her renk gider sarı bile yapıyo insanlarKizlaaar
Bana fikir verin
İlk kez sacimi boyucam
Sacimi 1 kez boyattim, kendi dogal rengine o da 3 v 4 numara boyalarin karisimi imis. 2 ay olmustur. Beyazlar cok bende bu arada. Bi de altta kina var ama tutuyo ya iste boya. Zateb 1.5 sene once yapmistim son kinayi.
Kaslarim siyah
Tenim beyaz
Palette alicam, en iyisi o diyollaa
Ne renk gider bu kasa ve tene?
Acele cevap :))))
Kafaya taktim yarim saate alirim :))))
Ama kaslarim cok saglam siyah benimBeyaz ten siyah kaşa her renk gider sarı bile yapıyo insanlar
Kız moda artıl öyle sen ne tonlarda istiyosun illa aklında bişeyler vardır koyu açık vsAma kaslarim cok saglam siyah benim
Bayaaa bayaaaa siyah :)))
Acik istiyorum yaKız moda artıl öyle sen ne tonlarda istiyosun illa aklında bişeyler vardır koyu açık vs
Acik istiyorum ya
Degisik olsun da gerci nasil olursa
Sıkıldım siyahtan
Kumral
Kestane
Ay hic de bilmiyorum boya adlarini
Tutarsa iyi olur ya bazı koyu renklerde hiç tutmuyo annemin saçını ne renge boyarsam boyayım aynı renk oluyoYok kiz bu koklu bi degisim
40 yasinda anca yaparim onu ahahabs
Ben heralde 4 ve 6 numara alip karistiricam
Boylece 1 2 ton acilmis olur :)
Bilmiom kiTutarsa iyi olur ya bazı koyu renklerde hiç tutmuyo annemin saçını ne renge boyarsam boyayım aynı renk oluyo
Ay ben bi boyasam rengarenk yapardımBilmiom ki
Oynicam iste bakalim ne cikicak :))))
Yaa canım Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş, öyle düşün inşallah :)Hayattaki şansım işte
Ve tam eve geldim
Annemler yardım etmişti etleri taşımama
Allah razı olsın dedim
İnsanın evi gibisi yok dedim
O da allah razı olsın senden de dedi
Tam eve giricem tak elimdeki anahtar düştü asansörde
Tek tek etlere baktık
Annemleri çağırdım hatta
Yokboşluğa düşmüş heralde
Şükretmiştim ama anlamadım ben bu işi
Annemler tekrar geldiler yoruldular
Anahtarı babam eşimin çalıştığı yerden aldı
Şans işte şans
evet evet biliyorum tamam canım :)Buralarda pişi diolar :)))
İstanbulda olsa hamur kızartması derdik
:))))
Lokmanın tuzlusu
Tatlı diil
öyle yap canım arada vücudu da dinlendirmek gerekiyor bakSaol canım vallahı daha yapıcam sırtım bırakmıo şimdi anneme krem sürdürdüm agrı kesıcıde içtim ınsallah gecer
Bugün bole olsun da kalan bayram günlerinde bırazdaha az yapıcam
Ayy inşallah canımSuan dınlenıom iyice canım bisikletten indikden sonra halım olursa yuruyuse cıkıcam sırtıma krem sürdüm masaj yaptırdım anneme saolsun bide agrı kesıcı içtim umarım geçer
Ohh süpersin :)Kızlar ben yuruyuse cıkıorum esımle bısıkletı falan yapdım spor bttı yürüyüşten sonra menü menü spor paylaşıcam yazdıklarınızıda gelince okurum grsrz
Allah kavuştursun canımBenim eşim yurt dışında. O yüzden bana Bayram gibi gelmiyor. Anlamsız yani benim için. .
Ooh Harika :) menü de biraz daha protein olsaymış daha iyi olurmuş kalori hesabı ama hiç kh yağ prot oranı yok:/Sporu dünde tamamlamadan bildirdim
1.500 adımını bugün tamamladım
:))
@Rzgrecefattylamb94 Ndymk
Bayram’ın birinci günü salı spor
100 dak egzersiz (200)
13.000 adım (195)
Toplam puan 395
Ben çok kötüyüm midem şu an felaket durumdaKızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?