Ahaha iyi bakalım :) ben yapMadım yeniden bayram gezmesiBugün sporum 40 dakka bırazdan 80dakka akşam eliptik bisiklet
10dakka plank 300 ip atlama 30 dakka ev işi bukadar yapıcam leslie yerine bisiklet yapıcambisiklet daha yorucu su gibi oluom tepesinde
TamamdırTamam canı göbek 1 cm kalın cıkdı regl ve tok karna olunca ben en iisi regl btsın ac karnına bıdaha alımdaha net goruruz
Ben inanıyorum cumaya 59,9:)
Ay keske bzde gtsekde sporu bırakamıom yoksaAhaha iyi bakalım :) ben yapMadım yeniden bayram gezmesi
Evet uğursuzluk getiriyor eskisiOo profil değişmiş :)
Aynen yaa
Wcden dolayı mıŞişkinliğim var canım karnım ağrıyor
Aynen yaa
Ohh süpersin :)Ay keske bzde gtsekde sporu bırakamıom yoksa
45 dakka bısıklet
10 dakka plank 400de ip yapıcam sonra yemek yıcem akşamda 80 dakka bisiklet tmmdrevide sabah topladm
Bence 59,9 yapmalısınEvet uğursuzluk getiriyor eskisi
Hem o hem de yediklerimWcden dolayı mı
kız 2 saati geçkin ve ayakta mı hepsiiiiEvet 45 dakka bisiklet bitti 10dakka plank bitti 400 ip atlama bitti ev işi bitti yemek yıcem 5 gibi akşam 6.30da tekrar bisiklet 80 dakka artık sporum bu sekılde olcak :)
Bide 30 mekik cekıcem ayrıyetten :)
125 dakka gunluk bisiklet sürmek cok daha ıse yarar olucak ole dusundum :) koltuğunu söktüm rahatsz edıordu ayakta surdugum ıcın suan cok guzel oldu
Evet 45 dakka bisiklet bitti 10dakka plank bitti 400 ip atlama bitti ev işi bitti yemek yıcem 5 gibi akşam 6.30da tekrar bisiklet 80 dakka artık sporum bu sekılde olcak :)
Bide 30 mekik cekıcem ayrıyetten :)
125 dakka gunluk bisiklet sürmek cok daha ıse yarar olucak ole dusundum :) koltuğunu söktüm rahatsz edıordu ayakta surdugum ıcın suan cok guzel oldu
Saol cnm :) bitti cok sukur şimdi yemek yıcemOhh süpersin :)
Saol cnm ee bunca sene ye otur onun cezası bunlarKiz sonunda süpermen olup uçucan falan :)))
Masallah sana :)
Evet canım 45 dakka oglen 80 aksam hepsı ayaktaHem o hem de yediklerim
kız 2 saati geçkin ve ayakta mı hepsiiii
Maşallahhhh sanaEvet canım 45 dakka oglen 80 aksam hepsı ayakta
Arada özlemek lazımBugunkı aksam yemegı :) 3 gün kabak dan sonra özledim tavugu
Saol canım ♡Maşallahhhh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?