20 aldım ben deBenim de ayniydi
Evlendigim kiloya gore 14 kilo arttigim olmustu, simdi 7 kilo fazlam var. Ama seninki orantili dagilmis :)) ayrica bebisin daha 4 aylik, bence hamilelikte cok bi kilo almamissin, millet 20 kilo aliyor. Merak etme o 10 kilo gidivericek
Çook geçmiş olsunYok içerde yani ben öyle görüyorum. Of yine de korkuyorum. Bakalım cesaretimi toplarsam giderim
Mantıklı @giustizia_@giustizia_
Ogunlerin arasina 5 saat koy
Ne yiyosan ye o ogunlerde
Bari bu sekilde takil bu bayramda
5 saate dikkat et
O 5 saat boyunca su ic, cay ic, kahve ic. İc ha ic yani.
Canım burası sayesinde sağlıklı besleniyordum ama kaç gündür biraz bi rahatsızlık vardıDikkat et cnm miden hassas olabilir :/
kız olur mu annen abin yanındaaGezmene rağmen bence çok güzel ♡
Herkez benim gibi yanlız deıl can sıkıntısından spor yapsın kimsesiz gibiyim :/
Ahaha Ayy aman Allah korusun :) sevindim cAnım :)Yaptim ivit
İsikta baya belli oluyormus
Tarcin kahve baya baya baskin olmus, direkt onu surseydim kizil kafa gezerdim heralde
Bi dahaki ay da artik baska bisey denerim, cok zevkliymis, kafayi yakana kadar devam
No misafir no cry :))Aynen oyle oluyo valla
Canım sabah kıvrandırdı biraz şu an daha iyiyim çok sağol
Hemen bool bool tuvalete cikartici cay ic
Bekunis ic ya da
Biraz karnin agrir bunlardan birini yaparsan ama cok rahatlarsin
Nasıl yediysen artık loo :))) iyi olmana sevindim :)Canım sabah kıvrandırdı biraz şu an daha iyiyim çok sağol
Canım hala biraz rahatsızımfayfeyfiy
Nasil oldun? Gece uyutmamis.
Hala kotuysen acile git, lavman yaparlar.
Bu da sana ders olsun bak, bir anda sakin abartma, mide bu, az az yemeye alisiyor sonra abartinca Allah korusun al basina belayi
Kesinlikle canımAynen öyle katılıorum bende canım
Ben mesela hedefe gelince yavaş yavaş arttırıcam yemeği bianda yuklenılınce mığde kuculdugu ıcın rahatsz oluyor iyi deil canım ufak ufak arttırmalar yap o şekilde rahatsız olmazsın
fayfeyfiy
Aman dikkat et canım cozutma son kilolar sık dişini migdenide rahatsız edıcek şeyler yemeCanım burası sayesinde sağlıklı besleniyordum ama kaç gündür biraz bi rahatsızlık vardı
Dün de cozutunca fena oldum
kız olur mu annen abin yanındaa
Öyle düşünme
Seviyorsun hem
Gayet az öz canım güzelDunku menu:
Sabah: karatay kahvalti, kasap sucugu
Aksam: light yogurt ve musli.
Musli yememek lazim aslinda ama 2 gunluk kalmisti, bugun de sutle yerim aksama dogru
Spor: 11bin adim: 165
Spor yapmak cok istiyorum ama olmuyor bir turlu. Dun de kardesim geldi mesela, olmadi.
Su: 2lt
Uyumadan once elma sirkeli suya devam.
Kahve, yesilcay ve A101'in mest form cayindan 1 tane.
@giustizia_
@esperenzaa
@Rzgrece
Ben de senin göbekten alan halinimKalçadan :)) kilo alınca kalçam ayrı takılıyor benden:)) basenler de öyle
Güzel ama az sanki canımDün menüm
Sabah
Klasik kahvaltı
1 dilim börek
Öğlen
3-4 sarma
1 pors et yemeği
1 çatal ucu yaş pasta
Akşam
1 pors kavun
1 tane türk kahvesi
Spor:yok
Su:2,5 lt
canım sadece bugün de değil 3-5 gündür biraz sıkıntılıydı akşam da gitmeyecektik bayramlaşmaya ama farklı şehire gidecekler diye gittikNasıl yediysen artık loo :))) iyi olmana sevindim :)
Kesinlikle canım
Totale bakınca çok yememiştim
Ama sağlıksız ve mideme dokunacak şeyler oldu kötü oldu
Sana dedim o kadar sona gelince arttır arttır
Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Çok sağol canım inşallahAman dikkat et canım cozutma son kilolar sık dişini migdenide rahatsız edıcek şeyler yeme
Şu yağ hücrelerinin bi araya toplanması geleneğiBen de senin göbekten alan halinim
Hım öncesi var yani anladım canım. Elma ye mideye iyi gelirGüzel ama az sanki canım
canım sadece bugün de değil 3-5 gündür biraz sıkıntılıydı akşam da gitmeyecektik bayramlaşmaya ama farklı şehire gidecekler diye gittik
Gitmesek belki daha iyiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?