Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

20 aldım ben de 7,5 kilosu kendiliğinden gitti ilk 15 günde. Demek ki ödemmiş ama tatlı çikolata ağzıma sürmedim. Burda yazan kilom diyete başladığım kilom.

Yaptim ivit
İsikta baya belli oluyormus
Tarcin kahve baya baya baskin olmus, direkt onu surseydim kizil kafa gezerdim heralde
Bi dahaki ay da artik baska bisey denerim, cok zevkliymis, kafayi yakana kadar devam
Ahaha Ayy aman Allah korusun :) sevindim cAnım :)

fayfeyfiy
Nasil oldun? Gece uyutmamis.
Hala kotuysen acile git, lavman yaparlar.
Bu da sana ders olsun bak, bir anda sakin abartma, mide bu, az az yemeye alisiyor sonra abartinca Allah korusun al basina belayi
Canım hala biraz rahatsızım
Şimdi limonlu su ve kayısı koymuştum sabah namazında suya onu içeceğim

Midem şiş diye mide ilacı aldım

Ya karnımı dinledim kabız da değil hani çok hareketli masaj yaptım sabah 2 saat uğraştım babam da dedi gidelim diye dedim geçmezse gidelim ama bugün de olursa gideceğim

Kesinlikle canım
Totale bakınca çok yememiştim
Ama sağlıksız ve mideme dokunacak şeyler oldu kötü oldu
Sana dedim o kadar sona gelince arttır arttır
Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte

Canım burası sayesinde sağlıklı besleniyordum ama kaç gündür biraz bi rahatsızlık vardı
Dün de cozutunca fena oldum

kız olur mu annen abin yanındaa
Öyle düşünme
Seviyorsun hem
Aman dikkat et canım cozutma son kilolar sık dişini migdenide rahatsız edıcek şeyler yeme

Gayet az öz canım güzel

Dün menüm

Sabah

Klasik kahvaltı
1 dilim börek

Öğlen

3-4 sarma
1 pors et yemeği
1 çatal ucu yaş pasta

Akşam
1 pors kavun
1 tane türk kahvesi

Spor:yok
Su:2,5 lt
Güzel ama az sanki canım
Nasıl yediysen artık loo :))) iyi olmana sevindim :)
canım sadece bugün de değil 3-5 gündür biraz sıkıntılıydı akşam da gitmeyecektik bayramlaşmaya ama farklı şehire gidecekler diye gittik
Gitmesek belki daha iyiydim

Hahhahaha valla öyle oldu suan midemi buyutmek ıstemıorum hedefe gelince yavaştan arttırırım hemde bı yandan kılo vermeye devam ederım 53de falan kalsam super olur
Kesinlikle canım
Totale bakınca çok yememiştim
Ama sağlıksız ve mideme dokunacak şeyler oldu kötü oldu
Sana dedim o kadar sona gelince arttır arttır
Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…