• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın,
Ben yeni katılmıştım , dün tartılmadığım için bugün başlangıç yaparım diye düşündüm.
Tartıldım, tam 70.
Hedefim 55.
Hoşgeldin canım:)
İlk mesajı okuyup kabul ettin di mi?
Ve @esperenzaa etiketlemiş miydin

Tartılara da kaptanımızı etiketliyoruz canım :)

Aramıza hoşgeldin tekrar

Sende saol canım ♡

Ya bu tartıdan emin dilim aceba bozuk falanmı bı ara eczanede tartılsammı bukadar kılo vermıs olamam heralde cumadan cumaya cidden ıcıme kurt düştü :/ hani kızımda aynı yerde tartılıo deısım yok ama kılo yüksek olunca yanlış tartma şansı varmı dıe düşündüm bılmıomya
Yok canım ben zannetmiyorum
Ama yine de için rahat etsin eczane ya da sağlık ocağına yakın yerden geçerseniz bir tartıl

Eğer dijital ise yanlış tartabiliyor 150 kiloya kadar 1-2 kg hata payı var evet ama ben sanmıyorum
Uzun süredir aynı dijital ile kalibre edilmesi gerekebilir ama öyle bile olsa kızını da doğru tartmaz

Annen ya da eşini de tart için rahat etsin :)

Cok sagol ♡ ödemmi attım naptım yoksa cumadan cumaya mümkün deıl 8 kılo :/ regl oldum onun odemıde gtti falan heralde
Canım cuma wc çıkmamıştın çıktıysan...
Cumanın peşine regl oldun regl ödemi

Harika besleniyorsun
Harika spor
Metabolizman da iyi maşallah

Bence bir haftada 6 kg çok fazla evet ama ben senin verdiğini düşünüyorum

esperenzaa esperenzaa cgdmk cgdmk

Geçen cuma:56,6
Bugün:55,6
Fark:1 kg
Yüzde: 1.77

Haftaya tartılamama durumum var inşallah tartılabilirim
Pazartesi’den bu yana dikkat etseydim ve spor yapabilseydik 55 düz çıkabilirdim hatta belki 54,9 ama işte.. neyse artık

Yok canım ben zannetmiyorum
Ama yine de için rahat etsin eczane ya da sağlık ocağına yakın yerden geçerseniz bir tartıl

Eğer dijital ise yanlış tartabiliyor 150 kiloya kadar 1-2 kg hata payı var evet ama ben sanmıyorum
Uzun süredir aynı dijital ile kalibre edilmesi gerekebilir ama öyle bile olsa kızını da doğru tartmaz

Annen ya da eşini de tart için rahat etsin :)
Dijital ama yenı aldık daha 1 ay olmadı alalı
Akşam 1 de eşimi tartıyım orda bakalım kac cıkıcak 60 61 arası kılosu merak ettim akşamı beklıom umarım yanlış deıldır dogruysa bu hafta ödem atmısda olabilirim regl falan derken

esperenzaa esperenzaa cgdmk cgdmk

Geçen cuma:56,6
Bugün:55,6
Fark:1 kg
Yüzde: 1.77

Haftaya tartılamama durumum var inşallah tartılabilirim
Pazartesi’den bu yana dikkat etseydim ve spor yapabilseydik 55 düz çıkabilirdim hatta belki 54,9 ama işte.. neyse artık
Canım bence harika 1 kılo az deıl senin kılolarında çok çok ıı tebrık ederım ♡♡

Canım cuma wc çıkmamıştın çıktıysan...
Cumanın peşine regl oldun regl ödemi

Harika besleniyorsun
Harika spor
Metabolizman da iyi maşallah

Bence bir haftada 6 kg çok fazla evet ama ben senin verdiğini düşünüyorum
Aynen gecen hafta sıskınlık vardı regl olucakdım dıe bıde vc cıkamamısdım
Bugün hem vc cıkdım hem regl son günleri ödem attım sanırsam normalde 5 6 verirken smdı 8 olma sebebi bu sanırım 2 3 kilosu ödem wc falan olabılır haklsn

12.08.2018
Gögüs:109
Bel:93
Göbek çevresi:108
Basen:113
Kalça:122
kol:39

24.08.2018 cuma
Göğüs:104
Bel:86
Göbek çevresi:102
Kalça:112
Basen:105
Kol:34
fayfeyfiy fayfeyfiy
Canım ölçüler güncel ben göbek kısmını yanlıs almışım anneme aldırdım böyle cıkdı reglım ama daha bitince bıdaha bakarım 12gunde bukadar incelmiş sence iyimi bundan sonrada ayda 1 alıcam ölçü

Beyaz tenlisin diye hatırlıyorum ben biraz ipten kaynaklı morarttım da bacakları sen de çabuk morarıyorsan dikkat et :KK43:

bazen yapıyprum canım evet baya yarıyor
Bugün de yapacaktım da sonra dedim 45 dk çok geldi
İpi bir alıp bir bıraktığım için dediğin gibi daha rahat oluyor
Daha çok yoruyor evet ama süreyi kendim ayarlıyorum ya Leslie yi mil bitmeden bırakamıyorum

Lesliede oyle oluyor mil bitmeden birakilmiyor ama 15 dk leslie arkasinanip bile olsa cok iyi bence. 45dklik olan 5kda yani, 1 mil 15 dk ya, orda birakilabilir bence.
Evet beyaz tenliyim ve muthis cabuk moraririm. Bisiklet ogrenirken baldirlarim bacaklarim moooosmordu, sanki biri dinlenip dinlenip dovmus gibi :KK70:
Neyse ya, morarsin bisey olmaz :)

Lesliede oyle oluyor mil bitmeden birakilmiyor ama 15 dk leslie arkasinanip bile olsa cok iyi bence. 45dklik olan 5kda yani, 1 mil 15 dk ya, orda birakilabilir bence.
Evet beyaz tenliyim ve muthis cabuk moraririm. Bisiklet ogrenirken baldirlarim bacaklarim moooosmordu, sanki biri dinlenip dinlenip dovmus gibi :KK70:
Neyse ya, morarsin bisey olmaz :)
O morarma bendede ve normalmıkı bende korkmuştum niye morardı dıe :/

Geçen cuma: 85.300
Bu cuma: 77.200
Pazartesi:82.100
Fark: -4.900 pazartesiden cumaya
Fark: -8.100 cumadan cumaya
Bu hafta reglim ama yinede hedefe yaklaştım iyice :) ♡
Super otesisisin ya
Maaaasssallah sana
Regl iken cok daha fazla kilo verilir derler
Masallah sana aynen devam et :)
Sadece bayramdan sonra bir gidip kan ver tum degerlerine baktir, doktora soylersin su kadar zamanda su kadar kilo verdim diye, ona gore bakilacak degerler vardir

Back
X