• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Ayyy canımmm nedenn:(((

Kanguru_ Kanguru_ Ndymk Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
Benim ailemse gurursuzsan git sürün ama o evimize sokağımız a giremez diyorlar
Malesef eşim dönse ah bir kuru ekmege raziyim oglan okula gidecek ben evde cocuk bakarım o çalışır borclari oder bende evin ufak tefek ihtiyacini alirim
Ama dönmem diyor ölsemde dönemem diyor
Ne borcu bu canım??

:) puan olunca yapasım gelio
Dur sen uğraşma sağol
Ekran fotolarını çekmişim çoğunun
Kontrol etmek için
Tamamdir
Ndymk Ndymk selam kız
Sporları herkes kendi hesaplayıp cuma günü Kanguru_ Kanguru_ yi etiketlicek haftada bir
Doğru anladım dimi
Valla beynim acaip doluyo
o_O
Evet herkes hici kendi hesaplayip cuma gunu bana bildirecek
Kanguru_ Kanguru_ selam naber
17-24 ağıstos demişsin ya
Onların sonucunu sana şimdi mi bildirelim
Cuma mı:KK35:
Sanırım şimdi
gecen haftaninkileri cgdmk cgdmk yapiyo cnm bu haftaninkileri cuma gunj beni etiketleywrek bildirirsin ;)

Benim bu cuma son. Sonra diyeti bırakıyorum
Canımm sen zaten harika kilo vermiştin ve çok az bir kilon vardı.
Kendini çok sıkmadan ve dikkat ederek kilonu koruyabilirsen çok daha iyi olur canım.fırsat bulursan sporla sıkılaşırsan çok çok daha taş olursun bence;)
İnşallah bir daha hiç kilo sorunu yaşamazsın canım.

Back
X