Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarısında uyandı bahane değilYap canım yap sessiz sessizbısı olmaz kendine bahane üretme böyle aaaa
![]()
Doğum günün kutlu olsunbende öyle düşündüm .. çok teşekkür ederim❤
Sağol dostumAynen kankiş
Oyle yapicaz
Ne mutlu sanaTerim soğumadan başlayabilirim geri umarım.
Bu arada ebru şallı-süper yaz vücuduna başladım sandalye ile yapılıyor çok güzel bir video.
Pilates candır![]()
Sağol ya şükür iyiyim öğle arasındaydık

Ayyy canımmm nedennKocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Kolay gelsin sana.İş arkadaşların hâlâ zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor muSağol ya şükür iyiyim öğle arasındaydık
Bitti az önce![]()
Ne borcu bu canım??Kanguru_
Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
Benim ailemse gurursuzsan git sürün ama o evimize sokağımız a giremez diyorlar
Malesef eşim dönse ah bir kuru ekmege raziyim oglan okula gidecek ben evde cocuk bakarım o çalışır borclari oder bende evin ufak tefek ihtiyacini alirim
Ama dönmem diyor ölsemde dönemem diyor
İyiyizzzzTrabzonlu3461 canımm fotolardaki değişimin inanılmaz ve tam yaşını göstermeye başkamışsın.
simla0 canım sen nasılsın iyi misin? Minik kızın da iyidir inşallah.
sen nasılsınNe iş yapıyosn canımSağol ya şükür iyiyim öğle arasındaydık
Bitti az önce![]()
Tamamdir:) puan olunca yapasım gelio
Dur sen uğraşma sağol
Ekran fotolarını çekmişim çoğunun
Kontrol etmek için
Evet herkes hici kendi hesaplayip cuma gunu bana bildirecek
gecen haftaninkileriKanguru_ selam naber
17-24 ağıstos demişsin ya
Onların sonucunu sana şimdi mi bildirelim
Cuma mı
Sanırım şimdi
Aaa neden hedefe vardin mi :)Benim bu cuma son. Sonra diyeti bırakıyorum
Canımm sen zaten harika kilo vermiştin ve çok az bir kilon vardı.Benim bu cuma son. Sonra diyeti bırakıyorum