• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kafam karman çorman bakışları aynı değişmemiş sarılması koklamasi aynı
Oğlum u vermek zor oldu ama hayat bazen istemediğin şeylere mecbur bırakıyor
Mutlaka öyledir, hayatını sen yasiyorsun tabi ki, bizler bilemeyiz, anlattigin kadarini biliriz. Sevgisinden eminsen o zaman ailesine düşkün biri demek ki. Oğlun için uzuldum gercekten, hakkinizda en önemlisi oğlunun hakkinda hayirlisi olsun, Allah onu hep sağlıklı, mutlu ve başarılı yollara, yıllara götürsün insallah.

Ben pek pasta sevmem ☺️
Yoğun çikolatalı, krem santisiz olursa küçük bi bi dilim yerim, mesela 101in cikolatali pastalarini severim ama :KK70:
Ben pasta ve sütlü tatlı severim ve bol malzemeli olursa bayılırım o yuzden benim açımdan kötü :D

Ben pasta ve sütlü tatlı severim ve bol malzemeli olursa bayılırım o yuzden benim açımdan kötü :KK70:
Aaa bak bir tepsi sütlü tatliyi gomecek kapasiteye sahibim iste :D
Pasta da olmasin sutlu tatli olsun tek yeter❤️
Serbetli de aramam künefe disinda☺️
Bir deeee ckalenin meshur peynir helvasi yok muu yaaa iste o beni benden aliyor☺️

Aaa bak bir tepsi sütlü tatliyi gomecek kapasiteye sahibim iste :KK70:
Pasta da olmasin sutlu tatli olsun tek yeter❤️
Serbetli de aramam künefe disinda☺️
Bir deeee ckalenin meshur peynir helvasi yok muu yaaa iste o beni benden aliyor☺️
Bendede var valla zor tutuom kendımı :D
Pasta ya bayılıomya keske bende sevmesem :D
Serbetlı tatlı bende çok aramam oyle çok aram yok
Helva hiç sevmem hangisi olduğu fark etmez sadece un ve irmik yerım oda cok az yani illa olsun yıyım demem :D

Tamamdir

Evet herkes hici kendi hesaplayip cuma gunu bana bildirecek
gecen haftaninkileri cgdmk cgdmk yapiyo cnm bu haftaninkileri cuma gunj beni etiketleywrek bildirirsin :KK66:
Temem

Cascade_ Cascade_ 17-23 sporlarını hesaplayip beni etiketleyin canım
Okiş

@esperenzaa
Kaptanicem, takima basladigim surecten beri aktif bicimde katiliyorum sohbetlere ancak bundan sonra takima katilimim azalacak. Takim kurallarini tamamiyle yerine getirmeye calisicam ama online oldugum sureler azalacak mecburen.

Cunku eşim artik telefonla ugrasmamdan rahatsiz oluyor. Gun icinde iş güçten pek giremediğim oluyor, aksamlari ise artik eşim rahatsiz olmasin diye o uyurken falan girmeye calisicam ya da giremicem :KK43:

Yine takipteyim ama muhabbetlere artik cok ortak olamicam. Cunku cidden aksamlari yok spor, yok telefon, yok bilgisayardaki isler vs, eşim artik baslandi soylenmelere :KK43:

Eşimin gelmedigi, çalıştığı bir akşam da olmuyor, bu yuzden her akşam bu şekilde geçti 2 aydan fazladır.

Bana ozellikle bir sey soylemek istediginizde lutfen etiketleyin. Cascade_ Cascade_ , rakibecigim sen de beni etiketlemeyi unutma.
Temem dostum

cgdmk cgdmk
Ndymk Ndymk
17-24 AĞUSTOS SPOR LİSTESİ

17 ağustos CUMA
: 60 saniye plank (20) 9.500 adım (142,5) 25 dak egzersiz (50) toplam 212,50

18 AĞUSTOS CUMARTESİ: 85 dak egzersiz(170) 300 saniye plank (100) 20.000 adım (300) toplam 570

19 AĞISTOS PAZAR: 60 dak ev işi (20) 7.000 adım (105) 25 dak egzersiz (50) toplam 175

20 AĞUSTOS PAZARTESİ : 100 dak egzersiz (200) 10.000 adım (150) toplam 350

21 AĞUSTOS SALI: 100 dak egzersiz(200) 13.000 adım (195) toplam 395

22 AĞUSTOS ÇARŞAMBA: 57 dak egzersiz (114) 9.000 adım (135) toplam 249

23 AĞUSTOS PERŞEMBE: 10.000 adım (150) 1 sa 45 dak ev işi (35) toplam 185

24 AĞUSTOS CUMA: 20.000 adım (300) 15 dak egzersiz (30) 90 dak ev işi (30) toplam 360

GENEL TOPLAM
2.496

*Teşekkürler ...*

Bendede var valla zor tutuom kendımı :KK70:
Pasta ya bayılıomya keske bende sevmesem :KK70:
Serbetlı tatlı bende çok aramam oyle çok aram yok
Helva hiç sevmem hangisi olduğu fark etmez sadece un ve irmik yerım oda cok az yani illa olsun yıyım demem :KK70:
Ckaleye yolun duserse mutlaka denemelisin, klâsik helvalardan değil ;)

Back
X