- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Hic sezmiyor musun? Soz konusu sadece para mi? Ben hayatimi kurarim sen de kur gibi biseyler demis sanki??Bencede ama bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sezmiyor musun? Soz konusu sadece para mi? Ben hayatimi kurarim sen de kur gibi biseyler demis sanki??Bencede ama bilemedim
Ne yaptın hemen giii bana da soyle kestirmeden ben de yapiimyaptim hemsom yaptim
ben yaptim darisi basina![]()
Bolgesel calistim canim simdi ip atliyorumNe yaptın hemen giii bana da soyle kestirmeden ben de yapiim![]()

Bizim aile de pes peseAynen oyle ama yemıcem pasta falan tutucam kendmımecburr
Kgelsn cnmBolgesel calistim canim simdi ip atliyorum![]()
Ah ah napıcaz bzBizim aile de pes pese
Oglumunkiyle açılışı yapiyoruz 22 mayista, 5 temmuzda esimin, 28 temmuzda kizimin, 13 agustosta benim![]()
Kafam karman çorman bakışları aynı değişmemiş sarılması koklamasi aynıHic sezmiyor musun? Soz konusu sadece para mi? Ben hayatimi kurarim sen de kur gibi biseyler demis sanki??
Ben pek pasta sevmemAh ah napıcaz bz54 olsam gene az yerdm ama smdı yiyemem
![]()
Mutlaka öyledir, hayatını sen yasiyorsun tabi ki, bizler bilemeyiz, anlattigin kadarini biliriz. Sevgisinden eminsen o zaman ailesine düşkün biri demek ki. Oğlun için uzuldum gercekten, hakkinizda en önemlisi oğlunun hakkinda hayirlisi olsun, Allah onu hep sağlıklı, mutlu ve başarılı yollara, yıllara götürsün insallah.Kafam karman çorman bakışları aynı değişmemiş sarılması koklamasi aynı
Oğlum u vermek zor oldu ama hayat bazen istemediğin şeylere mecbur bırakıyor
Ben pasta ve sütlü tatlı severim ve bol malzemeli olursa bayılırım o yuzden benim açımdan kötüBen pek pasta sevmem
Yoğun çikolatalı, krem santisiz olursa küçük bi bi dilim yerim, mesela 101in cikolatali pastalarini severim ama![]()
Aaa bak bir tepsi sütlü tatliyi gomecek kapasiteye sahibim isteBen pasta ve sütlü tatlı severim ve bol malzemeli olursa bayılırım o yuzden benim açımdan kötü![]()
Bendede var valla zor tutuom kendımıAaa bak bir tepsi sütlü tatliyi gomecek kapasiteye sahibim iste
Pasta da olmasin sutlu tatli olsun tek yeter
Serbetli de aramam künefe disinda
Bir deeee ckalenin meshur peynir helvasi yok muu yaaa iste o beni benden aliyor![]()
TememTamamdir
Evet herkes hici kendi hesaplayip cuma gunu bana bildirecek
gecen haftaninkilericgdmk yapiyo cnm bu haftaninkileri cuma gunj beni etiketleywrek bildirirsin
![]()
OkişCascade_ 17-23 sporlarını hesaplayip beni etiketleyin canım
Temem dostum@esperenzaa
Kaptanicem, takima basladigim surecten beri aktif bicimde katiliyorum sohbetlere ancak bundan sonra takima katilimim azalacak. Takim kurallarini tamamiyle yerine getirmeye calisicam ama online oldugum sureler azalacak mecburen.
Cunku eşim artik telefonla ugrasmamdan rahatsiz oluyor. Gun icinde iş güçten pek giremediğim oluyor, aksamlari ise artik eşim rahatsiz olmasin diye o uyurken falan girmeye calisicam ya da giremicem
Yine takipteyim ama muhabbetlere artik cok ortak olamicam. Cunku cidden aksamlari yok spor, yok telefon, yok bilgisayardaki isler vs, eşim artik baslandi soylenmelere
Eşimin gelmedigi, çalıştığı bir akşam da olmuyor, bu yuzden her akşam bu şekilde geçti 2 aydan fazladır.
Bana ozellikle bir sey soylemek istediginizde lutfen etiketleyin.Cascade_ , rakibecigim sen de beni etiketlemeyi unutma.
SağolKolay gelsin sana.İş arkadaşların hâlâ zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor mu![]()
Evraklarla ilgileniyorumNe iş yapıyosn canım
Ckaleye yolun duserse mutlaka denemelisin, klâsik helvalardan değilBendede var valla zor tutuom kendımı
Pasta ya bayılıomya keske bende sevmesem
Serbetlı tatlı bende çok aramam oyle çok aram yok
Helva hiç sevmem hangisi olduğu fark etmez sadece un ve irmik yerım oda cok az yani illa olsun yıyım demem![]()