Sabah 1 peynirli yumurtaGümde iki yiyodum önceden
Sağol
Senin menü ne alemde
5:2 diyeti farkli canımEvet 5:2 diyeti olarak da geçiyo ama yapmaya korkuyorum
İki aydır 1 kilo gittiği için deneme yoluyla zaman kaybetmek de istemiyorum
Bakarım
Bilmiyorum
Kararsızım
IspikciOOOOOO
2 ÇATAL PASTA
OOOOOOOO
esperenzaa
(Yaşasin kotuluk, bacim kusura bakma fayfeyfiy yapmadan bi kere de ben yapayim istedim )
Kaptanim ben bolgesel yaptigimdan cezayi adet olarak yazsan daha iyi olurAfiyet olsun canım.Menün,sporun su miktarın güzel.
Afiyet olsun canım.menün akşam pek olmamış ama kalori olarak bakarsak çok da kötü değil.midye dolmanın kalorisi 25 diye biliyorum.pasta olmamış ama çok az yemişsin. Çatal başına 5 dakikadan 10 dakika ceza verdim
Bence bu puan uyguncumadan itibaren böyle hesaplanabilir. İlk sayfayı güncellerim canım.
midyeye ben de bayılırdım ama sonra kendimi tiksindirdim ve yemiyorum artık.
Nasılsın canımm iyi misin?
oyy cok gecmis olsun silverdin ve anestol pomadi kariatirip sur anestol uyusturur acisini hissetmezsinKızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/
Ohooop 8 gun sonra tatile gitcen orda tutabilcen mi kendiniSelam canlarım ben bu sefer kesin dönüş yapma kararı verdim. 8 gün sonra tatile gidiyorum. Hedefim 2 kilo verebilmek.esperenzaa Kanguru_ birazdan tartılıp kilo bildirimi yaparım
kalori olarak az olabilir ama misirda cok nisasta oldugundan ben begenmedimesperenzaa Ndymk
Sabah kahvaltısı
Çavdar ekmeğinden sandwiç (1 salatalık, 3 karper peynirden oluşuyor)
Bir koçan haşlanmış mısır
Akşam yemeği(16:00 civarı)
Dardanel Akdeniz mucizesi ortalama 1 kutu kadar
Çavdar ekmeği
Chialı ve şeftalili yoğurt yedim
İçtiğim su miktarı
2 litre
Gece yatmadan dolapta bekletmiş olduğum chia ve yoğurdu , bir şeftali ile yicem
Eşimle Türk kahvesi içicem sade
Toplam kalori
1.135
Teşekkürler ...
Bebişim bu ara nedense hiç iştahım yok. Diyet modunda olmadığım halde akşamları falan yemek yiyemiyorum. He orda belki kendime gelirim orasını bilemicemIspikci
Kaptanim ben bolgesel yaptigimdan cezayi adet olarak yazsan daha iyi olur
oyy cok gecmis olsun silverdin ve anestol pomadi kariatirip sur anestol uyusturur acisini hissetmezsin
Ohooop 8 gun sonra tatile gitcen orda tutabilcen mi kendini
kalori olarak az olabilir ama misirda cok nisasta oldugundan ben begenmedim
TeşekkürlerIspikci
Kaptanim ben bolgesel yaptigimdan cezayi adet olarak yazsan daha iyi olur
oyy cok gecmis olsun silverdin ve anestol pomadi kariatirip sur anestol uyusturur acisini hissetmezsin
Ohooop 8 gun sonra tatile gitcen orda tutabilcen mi kendini
kalori olarak az olabilir ama misirda cok nisasta oldugundan ben begenmedim
GüzellllSabah 1 peynirli yumurta
Zeytin
Yarım çavdar ekmeği
Domates biber
Üzüm armut
Akşam için de birazdan yemeğe gideceğiz bugün çok yorulduk annemle babama dedik bizi götür yemeğe diye
Sağol canımGüzellll
Canım gel ama artık çok özledik seni deSelam 6. Takımın guzelmi güzel daşmi daş olma yolundaki hatunlar nasılsınız umarım iyisinizdir.. Bende gün boyu dışardaydım yeni eve geldim cay iciyorum şimdi. Şimdilik hepinizi öperim çok işlerim var halledip gelicem ama bu sefer gelicem
kiz kacak bi gorunup bi kayboluyosun menu fln goremedik hic?Selam 6. Takımın guzelmi güzel daşmi daş olma yolundaki hatunlar nasılsınız umarım iyisinizdir.. Bende gün boyu dışardaydım yeni eve geldim cay iciyorum şimdi. Şimdilik hepinizi öperim çok işlerim var halledip gelicem ama bu sefer gelicem
Oooo SimitMenum
Sabah
Omlet
Peynie
Zeytin
Cay
Yarim simit
Aksam
Balik buglama
2 elma dilim patates
2 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yok (cocuklar uyuyunca yapicam yazarim)
ooooooooooo menuye bakesperenzaa enzaa kendimi ispitledim
Sana birakmadan kendimi ispikledim o zevki sana tattirmadim oh olsunOooo Simit
Oooo ekmek hem de 2 dilim
Canım kendimi tanıtayım grubun ispikçisi
AhahahhaSana birakmadan kendimi ispikledim o zevki sana tattirmadim oh olsun
Bi sayfa dolusu oooooAhahahha
Bu oooolar yüzünden kaçamak yapmaya gözüm kaysa bile vazgeçiyorum
Herkese yaptığım için ben yapsam o kadar çok oooo gelecek ki
Neyseki bugün kaçamak YÖK henüzBi sayfa dolusu ooooogozum ustunde pikacu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?