Mezun oldugun icin 6 ay gecmeden listeye giremiyosun canim.hoşbuldum kaldığım yerden devam yine buralardayım canım listeye yine girebilme şansım nasıl
Aaaaaayyyu ben onu unuttum yaaa heemmmeeen bakiyorum
İyi geceler kızlar
Hepiniz ıyumuşsunuzdur doğal olarak.
Trabzonlu3461 ‘nun yarışı bırakacağına dair mesajı gördüm. Bahara yazarım artık.ne olacak bakarız.
Bugün içime doğmuştu bırakacağı aslında.
Yeni üye olduğu için izne de ayıramıyorız doğal olarak yarışmadan kendi isteği ile ayrıldı yazacağız.
Umarım iyidir .
Mezun oldugun icin 6 ay gecmeden listeye giremiyosun canim.
Tabiki olur ❤ listede olup olmaman birsey degistirmez ayni eskisi gibi devam et :)yakeşke izne ayrılsaymışım olsun misafir olarak buralardayım menülerimi yazarım olmazmı
Hosgeldinn :))geldim canım sizleri çok özledim tekrar başlamak istiyorum sağlıklı yaşama 15 gün yollarda berbat geçti dışardan yedik otelde açık büfe sabahları hedefimi 52 ye çektim 56,50 geldim yine :)
Sagolasin canim, 53 rakamini bu hafta gordum sukurmaşallah 53 lere inmişsin canım çok özendim şuan seni ben tekrar geldim yine başlıcam nasipse
geldim canım sizleri çok özledim tekrar başlamak istiyorum sağlıklı yaşama 15 gün yollarda berbat geçti dışardan yedik otelde açık büfe sabahları hedefimi 52 ye çektim 56,50 geldim yine :)
Tamam canim :))Aaaaaayyyu ben onu unuttum yaaa heemmmeeen bakiyorum
Cok iyi ya 56.5, o kadar duzensiz beslenmeye ragmen masallah :)
Canım güzel :) beğendim
Sporunu da çok beğendim
Ya yatmadan tartılayım dedim 57.4 mü ne çıktım
Canım sıkıldı
Umarım sabaha düşük şeyler görürüm ama ne kadar fark eder ki
Eşyaları taşıdık yerleştirdim anca yatabiliyorum
Buz gibi su ile banyo yaptım
Umarım erken uyanırım
Tatlı rüyalar bol eksiler
Afiyet olsun ahsen hanim. Sizleri daha cok aramiDa gormek istiyoruz efenim
Bu aralar boyle nedenseKİMSECİKLER YOK
gunaydin kuzum nasilsin. Kilo bildirimi yaptin mi goremedimGunaydin canlarrr
Bu aralar boyle nedense
gunaydin kuzum nasilsin. Kilo bildirimi yaptin mi goremedim
Bu aralar boyle nedense
gunaydin kuzum nasilsin. Kilo bildirimi yaptin mi goremedim
Yaa gel annem geeeelll ben seni bagrima basarimMOTİVE OLMAYA GELDİM HALBUKİ HERKES BEN BAĞRINA BASSIN DİYE BEKLEDİM :)
kiz bana bak. Zaten cok fazla gelmeyip canimi sikiyosun ozluyorum seniaaaa bugün pazartesi yaa ama ben unuttum tartılmayı yarım litre su ictim tartilamamda şimdi
yarın bildirim yapsam olurmu bitenemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?