Evet canım fark etti:/Hasta olmayasin. O saatte buz gibi suyla banyo yapılir mi, terlesindir bi de, cık cık cık
Gece yatmadan önce tartilma hic, moralin bozulur.
Sabah farkeder yine de
MOTİVE OLMAYA GELDİM HALBUKİ HERKES BEN BAĞRINA BASSIN DİYE BEKLEDİM :)
Yaa gel annem geeeelll ben seni bagrima basarim
kiz bana bak. Zaten cok fazla gelmeyip canimi sikiyosun ozluyorum senibide tartilmayi unutmus. Yarin sabah tartil mutlaka
Tatile gitmeden lac kiloydun canim. Ona gore muamele yapcam
Evet canımAfiyt olsun canim.menu guzel ama spor az olmus
Harikasin :)iseyariyomus dmekkifayfeyfiy
Birakcam demedi ki burdaki mesajda geri doncekmis :/
Afiyet olsun ahsen hanim. Sizleri daha cok aramiDa gormek istiyoruz efenim
afiyet olsun canim bayaga yoruldun
Tutturursun canim azimlisin sen masallahSAĞOL CANIM BENİM HEDEFİM 52 İNŞ TUTTURURUM
Canım gayet iyi hiç bozma moralineCuma günü 74.5 dim
Hala 74 den düşememişim
74.2 yim
Hastalığım daha bitmedi evet ama azıcık bari düşseydi
Alırken kilo kilo verirken gram gram
Tuvalete gidince zıplayabilirsinfayfeyfiy
Cagrini gordum :)
Ama simdik ziplayamam cok asiri yorgunum, aksam da misafir gelcek yatili. 4 5 gun bizdeler, yatar yani ziplama olayi bende :)
Harikagünaydınnnn :)
cuma:74.500
bugün:74.200
Fark: -300 gram
Harikasın canımCuma gunu 88.4
Bugun 88.0
Fark 0.4
Cok saskinim kizlar + gelirim diye dusunuyodum dunden sonra
Harikasıngünaydınnnn :)
cuma:74.500
bugün:74.200
Fark: -300 gram
BeğendimDunki menu
@giustizia_
esperenzaa
Sabah: yulafli kahvaltim 11 civari
Aksam: 4 civari
Asagidaki foto ve 1 seftali ile bir havucun 3e1i
Daha gec: 1yk yogurtlu semizotu salatasi
Yatmadan once 1 kase yogurt, 1 sirkeli su.
Kahve, yesilcay
Su: 2 lt civari
Spor:
02.09.18:
25 dk bisiklet: 75
9 bin adim: 135
Toplam: 210
Burada canım yoğun ama iyi:)esperenzaa buralarda mı kızlar o nasıl
Yaa gel annem geeeelll ben seni bagrima basarim
kiz bana bak. Zaten cok fazla gelmeyip canimi sikiyosun ozluyorum senibide tartilmayi unutmus. Yarin sabah tartil mutlaka
Haklısın canım 1 kg fark etti resmen
Tatlım akşam ve sabah tartılmak fark eder akşam tartılmasan daha iyi olur moralini bizmasin...
Canım ne kadar iyi yüreklisinNe desen haklısın cancağızım, bende seni sizi çok ozluyorum çok çok aktifte olmak istiyorum ama bu sene ev aldık baya borçlarımız var kredi vs esiminde kazandığın zar zor yetiyo.biliyosun ben ev hanımıyim eşim dışardada çalışmama asla izin vermez bende eve iş aldım yapıyorum, azda olsa destek olmak için bu sene 2 yavrun da okula gidicek ve sadece servis ücreti aylık 500 TL.
tabi eşim böyle bişey yapamama çok karşıydı ama ben onu dinlemedim çünkü çok yipraniyo, hiç olmasa azda olsa evin çocukların küçük ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm
Düzenledim :)Tatile gitmeden lac kiloydun canim. Ona gore muamele yapcam
Eviniz hayirli olsun canim. Cok iyi yapiyosun. Boyle zamanlarda destek olmak cok onemli. Kolay gelsin tatlim. Insallah kisa zamanda sıkintinizi giderirsinizNe desen haklısın cancağızım, bende seni sizi çok ozluyorum çok çok aktifte olmak istiyorum ama bu sene ev aldık baya borçlarımız var kredi vs esiminde kazandığın zar zor yetiyo.biliyosun ben ev hanımıyim eşim dışardada çalışmama asla izin vermez bende eve iş aldım yapıyorum, azda olsa destek olmak için bu sene 2 yavrun da okula gidicek ve sadece servis ücreti aylık 500 TL.
tabi eşim böyle bişey yapamama çok karşıydı ama ben onu dinlemedim çünkü çok yipraniyo, hiç olmasa azda olsa evin çocukların küçük ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm
Ooooooooo gecen cumaya gore 0.8 kg fazlasin oooooooooDüzenledim :)
Bayram öncesi 56,6
Bayram cuma55,6
Bugün56,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?