sen oyle hissettiyseb donmez ozaman.Doğru canım bırakacağım dememiş ben öyle hissettim nedenseinşallah çok uzun zaman ara vermez.izne de ayıramıyoruz bir süre yokum demiş ya,ne kadar bir süre bilmiyoruz inşallah tez zamanda sıkıntılarını halledip döner aramıza.
Maşallah canım.cumaya göre eksi görmüşsün bu da çok iyi ve sen regl dönemindesin.regl bitince çok iyi eksi gelir
Amanın da amanın kim gelmiş. Mezun civcivim gelmiş.
Hoşgeldin canım.mezuniyet için de tekrar tebrikler canım.
Selam dostumsimla0 selammm
Yapmaz mı hemde nasıl yapmıştır
hedefi 52 ye çektim canım buralardayım yineDoğru canım bırakacağım dememiş ben öyle hissettim nedenseinşallah çok uzun zaman ara vermez.izne de ayıramıyoruz bir süre yokum demiş ya,ne kadar bir süre bilmiyoruz inşallah tez zamanda sıkıntılarını halledip döner aramıza.
Maşallah canım.cumaya göre eksi görmüşsün bu da çok iyi ve sen regl dönemindesin.regl bitince çok iyi eksi gelir
Amanın da amanın kim gelmiş. Mezun civcivim gelmiş.
Hoşgeldin canım.mezuniyet için de tekrar tebrikler canım.
Bana denizli bi yerler lazımdı
Allah yardımcınız olsun bebişim destek olman çok güzel
Afiyet olsun canım.menün de sporun da güzel .su birazcık daha fazla olsa iyi olutmuş.Dunki menu
@giustizia_
esperenzaa
Sabah: yulafli kahvaltim 11 civari
Aksam: 4 civari
Asagidaki foto ve 1 seftali ile bir havucun 3e1i
Daha gec: 1yk yogurtlu semizotu salatasi
Yatmadan once 1 kase yogurt, 1 sirkeli su.
Kahve, yesilcay
Su: 2 lt civari
Spor:
02.09.18:
25 dk bisiklet: 75
9 bin adim: 135
Toplam: 210
Senin pazartesiye eksi geldiğin nadir oluyor canım ve cumaya kadar iyi toparlıyorsun aslında.Pztsi kilo kontrol
@giustizia_
esperenzaa
Cuma: 53.9
Pztsi: 54.4
500 gr fazla, benim genelde fazla gelir zaten, 100 gr bile eksi gelse super gidiyor kilo ama boyleyken iste demek ki cumaya en iyi ihtimal bi onceki cumaya gore 500 gr gidicek.
Mezuniyet kilosunun altında ise girebiliyor canım.kural değişikliği oldu .Mezun oldugun icin 6 ay gecmeden listeye giremiyosun canim.
Eline emeğine sağlık canım. İlknur listeyi silmiş süpürm24 - 30 Agustos arasi Spor Yarismasi
Sonuclari
1. @Trabzonlu3461 6.466 puan
2.Ndymk 2.149 puan
3. @giustizia_ 1.611 puan
4. @eddakrc 1320 puan
5. @cgdmk 890 puan
bağrımıza basarız sen yeter ki su iç, spor yap civcivimMOTİVE OLMAYA GELDİM HALBUKİ HERKES BEN BAĞRINA BASSIN DİYE BEKLEDİM :)
tamsmaaaa bugün pazartesi yaa ama ben unuttum tartılmayı yarım litre su ictim tartilamamda şimdi
yarın bildirim yapsam olurmu bitenemmm
maşallah canım.günaydınnnn :)
cuma:74.500
bugün:74.200
Fark: -300 gram
Afiyet olsun canım.menün de sporun da güzel .su birazcık daha fazla olsa iyi olutmuş.
Senin pazartesiye eksi geldiğin nadir oluyor canım ve cumaya kadar iyi toparlıyorsun aslında.
Mezuniyet kilosunun altında ise girebiliyor canım.kural değişikliği oldu .
Eline emeğine sağlık canım. İlknur listeyi silmiş süpürm
bağrımıza basarız sen yeter ki su iç, spor yap civcivim
tamsm
maşallah canım.
Senin hangi kilonu baz alarak ceza versem onu düşünüyorum kuzım.Düzenledim :)
Bayram öncesi 56,6
Bayram cuma55,6
Bugün56,4
Sen de tekrar tekrar hoş geldinn bebişimmm.Hoşgeldin civcivimben de dün dönme kararı aldım ne güzel hepimiz döndük nasılsın napıyorsun kilo aldın mı
Maşallah canım.sporun etkisini gösterdi. Bir de sütün artmıştır inşallah tatlım.Cuma:67,85
pazartesi: 67,65
Fark:-200gr
Neden kilo veremediğimi düşünürken reglimin geciktiğini fark ettim. Galiba olmak üzereyim. Sizce o da şişkinlik yapmış mıdır
Tuvalet yaparken zıplamıyırsan sorun yok benceAy bende hep tuvallette zıplıyorum kız
tok olsan şaşardım
Afiyet olsun canım.menün de sporun da güzel .su birazcık daha fazla olsa iyi olutmuş.
Senin pazartesiye eksi geldiğin nadir oluyor canım ve cumaya kadar iyi toparlıyorsun aslında.
Mezuniyet kilosunun altında ise girebiliyor canım.kural değişikliği oldu .
Hadi inşallah canım. Bu haftayı böyle geçirirsen bence iyi eksi gelir.
Bence de bir dene@cgdmk zigzag yaparım belki :))
Çaresizim
Çok iyi canım.Pek bir kilo almamışsın ve bu inan büyük başarı. Düğüne gittin mi? Tepkiler nasıldı canım?BAYAĞ YERE GİTTİM CANIM 4 5 ŞEHİR DİYİM TANIDIK ÇIKAR YAZAMIYORUM ROTAMI DENİZ DEĞİL DAHA ÇOK KÜLTÜR TURU OLDU TUZLU SU BANA YARAMIYOR
Vahh ki o feyza’yA
Beni etiketle canım.bu hafta yeni rakipler belirlerim canım.Kanguru_
Spor yapınca veya menü paylaşımı yapınca birini etiketleme kuralı var mı varsa kimi etiketliycembi yardımcı olabilir misin canım eksik bişi yapmayayım
Hahahaha bu mesajını yeni gördüm.geçmişin derinliklerindeydiö guzummmbeni görmen için ne yapmam lazım amuda kalkayım mı mesela
dayak iste yeter ki canımBugün yine sürekli acıkıyorum
Şu ana kadar
Kahvaltı 09:30
1 haş yumurta
Zeytin
bol Domates salatalık biber
1 dilim tb ekmek
13:00
Yarım armut
Yarım yeşil elma
1,5 litre tarçınlı limonlu su içtim .
Şu an sadece yemek yemek istiyorum
Veya dayakta istiyo olabilirim aslındaesperenzaa
Neyine dayanamıyon kızyüzmeye de gittim canım ama dayanma sürem maksimum 45 dakika anormal miyim neyim acababana termal havuz olacak
Tuvaletin tepesinde top gibi sekiyom benTuvalet yaparken zıplamıyırsan sorun yok bence
tok olsan şaşardım
Canım bamya yemeğini bol bol yiyebilirsin aslında.hem de bağırsaklarını çok iyi çalıştırır.kahvaltına biraz çiğ kuruyemiş eklersen daha tok tutar.Yediklerimin kabataslak hesapladım da
250 kalori civarı gibi olmuş
Akşama da yine bamya yemeği düşünüyorum
Onun da bir kasesi 30 kalori yazıyor
Doğrumu bilmiyorum ama çok şaşırdım baya az gibi sanki
Kural tekrar değişti canım.Eski sisteme geri döndük.yeni gelen üye takıma iyice alışmadan izne çıkıyırdu ve yeni kuraldan sonra izne ayrılan çoğaldı. Hatta senin izne ayrıldığın haftanın devsmında oldu ve oylama ile eski sisteme döndük.sen oyle hissettiyseb donmez ozaman.
Bi ara izin suresi kaldirilmisti yeni gelen uyede izine cikabiliyodu tekrar mi degisti
Minimum 55,99 ile girersin de bu defa spor yapmayan civciv görmek istemiyorumhadi ya yani 56 ile mezun oldum 55,90 la gelsem listeye girebilecek miyim
Bir an hayal ettim de.Tuvaletin tepesinde top gibi sekiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?